השקרים על נערי הגבעות, שקרים שנשמעים כבר שנים רבות וארוכות ואין בקיומן הרבה חדש, לא העלו ולא הורידו את דעתי על אירועי דומא. שם, ניתוח מעמיק של הסיטואציה שלא מגיע ממקום של 'אני כבר יודע הכל' או ממקום של 'זה בטח כך כי כך אמרו' או 'ברור שהיהודים אשמים' וכיו"ב, מעלה ספקות רבות מאוד בגרסה הרשמית הקיימת כיום. אפשר למנות ספקות אלו, אם כי כאמור, כל מי שיתעמק קלות ו/או מכיר את פרטי האירוע יוכל להעלות עליהם לבד על נקלה.אחרי העלילות על נערי הגבעות משבוע שעבר משהו פה עוד מאמין שבן עוליאל אכן עשה את ההצתה בדומא?
אתה יכול לפרט מהם השקרים שטופלים על נוער הגבעות הקדוש?השקרים על נערי הגבעות, שקרים שנשמעים כבר שנים רבות וארוכות ואין בקיומן הרבה חדש, לא העלו ולא הורידו את דעתי על אירועי דומא. שם, ניתוח מעמיק של הסיטואציה שלא מגיע ממקום של 'אני כבר יודע הכל' או ממקום של 'זה בטח כך כי כך אמרו' או 'ברור שהיהודים אשמים' וכיו"ב, מעלה ספקות רבות מאוד בגרסה הרשמית הקיימת כיום. אפשר למנות ספקות אלו, אם כי כאמור, כל מי שיתעמק קלות ו/או מכיר את פרטי האירוע יוכל להעלות עליהם לבד על נקלה.
אולם וזאת חשוב לזכור, זה שיש ספקות ושמוצדק להעלותם ולדרוש את בחינתן, לא אומר כמובן חד-משמעית שבן עוליאל לא אשם במיוחס לו. קצת מזכיר את רצח רבין כל המצב הזה. ים של ספקות, הרבה עניינים שלא מתיישבים עם הגרסה הרשמית, אך ודאות אין. לא לשום כיוון.
הבעיה כאן שכמו שקורה רבות באירועים כאלה, כל מי שמעז להביע עמדה שלא תואמת את עמדתו השומע, אוטומטית יזכה לכינויי גנאי, ייחשב כמי שמתעלם מעובדות ושאר מרעין בישין. כלומר הדיון הוא בעיקרו פוליטי זה מכבר. מי שייחשד כמשתייך לצד פוליטי מסוים, דעתו אוטומטית תישלל על-ידי הצד (הפוליטי) האחר. הסיכוי שדבריו ייבחנו לגופם, קלוש. זאת גם אם לגמרי יתכן שהספקות שיעלה או העובדות שיתייחס אליהן, אילו השומע לא היה סותם אוזניו, היו משכנעות כל בר דעת שיש כאן לכל הפחות בעיה בגרסה הרשמית, אם לא ודאות שאיננה נכונה.
אתה יכול לפרט מהם השקרים שטופלים על נוער הגבעות הקדוש?
ביקשתי מקרה ספציפי שאתה יודע שהוא שקר .כל אלפי האמירות השליליות עליהם הם שקר.
קח את כל עיתוני וערוצי דר שטירמר, עבור על מאמריהם וכתבותיהם בנושא,
ותמצא לבדך אלפי שקרים ועלילות דם נאציות.
המקרה האחרון.ביקשתי מקרה ספציפי שאתה יודע שהוא שקר .
אני לא בטוח שאתה תמיד מקבל את חקרית המשטרה כאמת צרופה.המקרה האחרון.
טענו שזרקו אבנים על חיילים,תקפו חיילים וכו' וכו'.
מה בסוף התברר אחרי חקירת המשטרה? לכל היותר אפשר להעמיד אותם לדין על העלבת עובד ציבור
ביקשתי מקרה ספציפי שאתה יודע שהוא שקר .
עוד פעם . תן מקרה אחד.הכל שקר !!!!
ראה את ערוצי דר שטירמר ותיהנה מהשקרים.
עוד פעם . תן מקרה אחד.
אם היה לך מקרה אחד היית מביא אותו.לא אתן לך שום דבר.
לא בוחרים שקר אחד מתוך מיליון.
לך קרא את כל מיליון השקרים.
אולי תרצה גם שקר אחד מדר שטירמר?
אם היה לך מקרה אחד היית מביא אותו.
אתה שקרן.
שקרןהכל שקרים, הכל עלילות, לך לחיריה שלכם ודלה אותם בעצמך.
אתה משקר אז אתה שמאלני.שקרן שמאלני כרוני.....
שמאלני ללא שקר, כמוהו כאדם ללא חמצן.
בן אוליאל, לא בן עוליאל...ואין סבה לפקפק באשמתו...לי אין גרם אמון לא באלו שחקרו ולא באלו ששפטו.
בטח שיש. אם יש ראיות לא צריך מעצר מנהלי.בן אוליאל, לא בן עוליאל...ואין סבה לפקפק באשמתו...
בטח שיש.בן אוליאל, לא בן עוליאל...ואין סבה לפקפק באשמתו...
בטח שיש.
בטח שיש.
זה אתה, לא הכלל...בטח שיש.
אני למשל מבטיח לך שתחת עינויים מתאימים אודה ברצח ישו וכל משפחתו ואשחזר לפרטי פרטים איך עשיתי את זה כולל פרטים מוכמנים ומה שתרצה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.