אחרי המון זמן שלא נפגשנו...

דבששש

New member
אחרי המון זמן שלא נפגשנו...

הוא חזר. הדימום. חלש מאד. לא כמו במחזור. אבל הוא כאן. שנה וכמעט חמישה חודשים אחרי לידה. אולי זה בכלל לא מחזור. אבל זה פתאום מרגיש לא כמו "אחרי לידה". קצת חזרה לשגרה. יש בזה טוב. וגם קצת רע... קצת מבלבל. כמו בפעם הראשונה שקיבלתי מחזור בגיל 13 נו טוב, זה היה צפוי אבל זה סיום והתחלה של עוד פרק. ככה אני מרגישה.

MayaShuShu

New member
../images/Emo4.gifקצת מבאס - אני קיבלתי שבוע שעבר

ביומולדת שנה של התינוקת...

אפרת12

New member
מקנאה...

לא קיבלתי. דור כבר בן 10 וחצי חודשים (מניקה). כשאקבל אדע שאחד התנאים להתחיל "לעבוד" על השלישי(ת) מתקיים סופסוף.

עינבלית

New member
מזל טוב../images/Emo23.gifדם זה טוב!

<בדיוק אני מתעסקת בנושא הזה מכל הכיוונים בהכנת תחבושות רב פעמיות, ומרוב היצירתיות לפעמים נדמה לי שאני מקבלת...אבל טרם קיבלתי מאז הלידה>

shapir1

New member
גם אני קיבלתי

כבר פעמיים (לאחר 9 חודשים), אבל משום מה עכשיו הוא מאחר. (בדקתי, אני לא בהריון). דרך אגב, האם לאחר הלידה המחזור יכול להיות לא סדיר? כי הוא תמיד היה אצלי סדיר.

אצלי נקודת הציון היתה כשהוא

חזר לסדרו. חזר להיות סדיר וכמו שזכרתי אותו מימים ימימה (אחרי כמעט 4 שנים של הריונות ולידות). מבחינתי זה היה כמו לקבל את עצמי בחזרה.

דבששש

New member
לרגל המאורע-

חזרתי ללבוש חזיה רגילה. כן כן הפסקתי ללבוש חזית הנקה... מה הקשר? לא יודעת. לכל זמן ועת... אם כבר צעדנו קדימה- שיהיה בכל התחומים. הצעד הבא: גמילה מהנקה והבא הבא... נו... נחשו...

מנצל"ש על התקן וסדירות המחזור -

בקרוב, בביקורת אצל הרופא, הוא בטח ישאל אותי על תכנון ההריון הבא, ורציתי לשאול למי שהתנסתה בהתקן מירנה - איך זה הולך - גם כמו בהנקה - דימום לא סדיר פעם בכמה חודשים?

Gali112

New member
לי יש מירנה

שמתי עכשיו אחרי הלידה וגם היה לי כמה שנים לפני ההריון לי הוא מאוד טוב, כמעט בלי דימומים

אצלי היה די מבולגן

החודשים הראשונים היו עם הכתמות בלתי פוסקות ולא סדירות. אח"כ בערך שנתיים של כתם סימלי מדי חודש, ואח"כ הבלגן חזר שוב - ואז ויתרתי לגמרי על ההתקן.

תראי מה זה

ילדנו כמעט ביחד ואני תכף חוגגת שנה של מחזור סדיר
מזל טוב
אני עדיין מרוצה מהקביעות הזאת.

חזרתי לגלולות חודשיים אחרי הלידה...

[לא הנקתי בכלל, אז גלולות רגילות] עכשיו, מחזור שני אחרי הלידה. דכאון שאין כמותו. עכשיו לפחות לא כואב לי להשתמש בטמפונים [במחזור הראשון זה כאב], אבל עדיין... הכאבים. נוראיים. בייחוד בערב. והחום לא מוסיף בכלל לענין. ו... כל מה שעולה לי בראש בעקבות הכאבים זה הצירים. וכמה שזה כאב, וכמה שהיה קל וכיף אחרי האפידורל. וכמה שהייתי רוצה להיות בלי כאבי מחזור עכשיו...
ואוף. רק בשביל זה שווה להיות בהריון.... [כלומר, להיות 8 חודשים+ בלי מחזור]

זו הרגשה טובה כזאת, לא?

כאילו הגוף שלך, שעבר את טראומת ההריון והלידה ושכח איך זה לתפקד בצורה רגילה,מתחיל לחזור אל עצמו והרחם מתנקה מכל הזיכרונות. כך אני לפחות הרגשתי- נשיות מסויימת.

../images/Emo12.gif , גמני!

ילדנו בערך באותו זמן לא? (לפנח שנה וארבעה חודשים ילדתי את חוזליטה). השבוע הוא הגיע... קצת מבאס. בעיקר ההתעסקות עם זה.

../images/Emo35.gifוגם שאלה: שיטת שרמן.

מישהי כאן משתמשת בשיטת שרמן או היתה בקורס שלה ויודעת לספר על זה (מוצלח? לא מוצלח?)

עינבלית

New member
אני משתמשת בטכניקה הזו מגיל 12

(עוד לפני ששרמן הגדירה את זה כשיטת שרמן. אם תרצי הסברים שלחי לי מסר!)

למעלה