אחריי עונה 3...

er 4ever

New member
אחריי עונה 3...

טוב, אז אחריי שנגמרה לה עוד עונה מוצלחת של אי אר
זה הזמן לספר חוויות... תכתבו כאן 2-3 פרקים (או אפילו יותר) שאהבתם העונה במיוחד... פרקים מומלצים לאלה מאיתנו שלא ראו\לאלה שרוצים לראות שוב. בקיצור- סיכום עונה 3

קרטראבי

New member
וואי

אי אפשר לסכם את העונה הזאת רק בכמה פרקים כי כל העונה היא כמו פרק אחד! אבל ננסה... night shift פרק מדהים פרק דאג וקרול שמשאיר אותך בהלם בסופו שהם מגלים שהם מטפלים בדניס. יש בו את צ'ארלי (תודה צ'ארלי!!!!) וכמובן קרול מפילה שעון על קרי שזה סתם מצחיק. the long way around יואן מקרגור כמובן פרק קרול. הקטע עם הבעל חנות שקרול מטפלת בו הזוי לגמרי אבל בהחלט אחד הפרקים הטובים בסידרה בכלל. וכמובן כל שאר הפרקים שעושים את העונה לטובה ביותר לפי דעתי אי אפשר לחלק לפרקים כי כולם מצויינים אבל הנה כמה ריגעי מפתח של העונה: כמובן צ'ארלי!! תודה תודה תודה צ'ארלי שבלעדיה לכו תדעו כמה היינו צריכים לחכות עד שנשמע את המשפט so Toby doesn't get to come inside? (אוי החיוך של ג'ורג'!!!!) וכמובן העזיבה של סוזן ששברה למארק את הלב, ה"חברה" של דאג שמתה ושינתה אותו לטובה, הספר שהותיר אותנו עם אחת החידות הגדולות של הסידרה (מי כתב אותו), מארק והמכות בשירותים, קרטר הורג את סנטה,קרול רוצה להיות רופאה,וקרטר מחליט שכירורגיה זה לא בישבילו, וכמובן ריס ריס נולד (כן ריס ריס ),אבי הראשונה של קרטר ואני יכולה להמשיך לכתוב על העונה הזאת עד מחר ... אבל אני יפסיק עכשיו :)

kerry cordano

New member
אפשר את כל העונה?

whos appy now the long way around כמובן קרטר, מגי דויל, אנה (לפרק וחצי), night shift "קרה משהו מעניין? קרול הפילה שעון על קרי, בכוונה?!" והקשר בין דאג לקרול ודאג לצ'רלי וזאת העונה שבגללה הבנתי למה אני לא אוהבת את מארק. בגלל שהוא הציץ בתיק הרפואי של ג'יני, בגלל שהוא יצא עם 3 נשים בפרק, בגלל שהוא קיבל מכות... ובגלל עונות 4, 5, 6, 7, 8 שבאות אחריה..

קרטראבי

New member
חחחח.......

אני תמיד שנאתי את מארק אבל אני חייבת להודות שאנתוני גאון בבימוי ראיתי לא מזמן פרק שהוא ביים ונשארתי המומה. והקטע עם השעון הורג אותי כל פעם מחדש חחחחחחחחחחח...........

er 4ever

New member
זה מה שזה כותב לי

The web site you are trying to access has exceeded its allocated data transfer. Visit our help area for more information.

er 4ever

New member
אההה חחחח

את יכולה לשמור את התמונה במשחב שלך ואז להעלות אותה לפה
אני הולכת לראות אי אר

er 4ever

New member
אין ספק שזה קשה...

לי יצא לפספס כמה פרקים העונה
אבל בהחלט עונה מעולה
אני ממש נקרעתי שקרול הפילה על קרי את השעון
ואנה ממש מותק
חבל שהיא לא נשארת ליותר זמן...

~*~gaL

New member
בעקרון כל העונה ה-3 מעולה,

אבל אני חושבת שפרקים בלתי נשכחים הם: "Union Station" "Night Shift" "The Long Way Around" ו"Random Acts", "Make a Wish", "One More for the Road" כי יש בהם את אנה... :)

למעלה