אחסון של שרת בחו"ל

Naorr55

New member
אחסון של שרת בחו"ל

אני מעוניין לאחסן אתר על שרת בחו"ל. אילו חברות מספקות שירותי אחסון כאלו? האם לגולשים ממדינות אחרות זמני התגובה/הגלישה יהיו טובים יותר? ובאחסון על שרת בישראל - איך זמני הגישה מחו"ל? אי מבטיחים ביצועים מהירים של האתר?

AdminWeb

New member
סתם שאלה למה אתה מעוניין דווקא באחסון בחול?

ישנהם חברות מצויינות שנותנות מחיר אחסון ממש טוב בארץ, וזמני הגישה מצויינים. לפי דעתי זה מיותר לגשת לחברת אחסון בחול :-\ ושאלה אחרונה על איזה כמות אחסון אתה מעוניין לאתר שלך?

Naorr55

New member
אחסון על שרת בחו"ל.........

האתר מיועד לגולשים בחו"ל ולא בארץ. נדמה לי שזמני התגובה והגלישה איטיים יותר כאשר השרת ממוקם בארץ. האם אני טועה? אודה לעצת המומחים!

כדאי בחול

המחירים זולים יותר משמעותית, וגם זמני הגישה טובים. לאתרים גדולים ועשירים, שעלות האחסון לא משמעותית עבורם (תפוז, ynet, אתרי מסחר גדולים), לא שווה להתעסק עם חו"ל, אבל לאתרים קטנים ולכל מי שעלות חשובה לו - ארה"ב היא המקום לאחסן. יש כנראה קוים מאד מהירים בין ישראל לארה"ב כך שהמרחק הפיזי לא ממש משפיע, לפחות לא משהו שאפשר להרגיש. לא ברור לי למה יש הבדלים כאלה, אבל זו העובדה.

AdminWeb

New member
עד כמה שאני יודע מנסיוני באחסנת אתרים

אני בעל 5 אתרים באינטרנט ובכלל מחזיק בקו מהיר משלי מסוג ATM ואני לא מרגיש בכלל בשום הבדל, אז בכול מיקרה מבחינת עלויות אחסון אז אני בכלל לא מרגיש את עלות האחסון בגלל שיש כבר בבעלותי שרת IBM חזק, אבל עד כמה שלי ידוע העלויות של אחסון בארץ זה לא עניין גדול. בכול מיקרה עם אתה מעוניין באחסון אתר על שרת חזק בישראל בעל זמני גישה ממש מצויינים לאתר אתה מוזמן לפנות אלי וניראה איך אוכל לעזור לך. בכול אופן שיהיה לך בהצלחה

AdminWeb

New member
כן אפשר לקבל, אני מצרף מסמך WORD

שבו תוכל לראות את המחירים שאני מציעה בעבור הוסטים, ואם מתאים לך תוכל לפנות אלי

למעלה