לא שכחתי, גם אני כמוך וכמו כל אחד אחר
לפעמים אומר מתוך כעס שהלוואי שאלה ואלה יתפגרו, ואני לא מתכוון לזה מילולית אלא מטפורית, לפעמים אני צועק לנהג בכביש "לך תמות" אבל לא מתכוון לזה, והוא גם לא שומע את זה.
לנופף בצעקות של טל שנאמרו מתוך שכרות וכאב עצום והיא לא התכוונה הם מילולית, מכל האנשים בבית מי שהיה נוטל סכין ודוקר מישהו זה לא טל. להפך, היא בדיוק האדם שהיית רוצה לידך כשאת בסכנת מוות, ובטח לא את לובה. היית רוצה את טל או אלדד.
אין סיכוי שלינור וטל ידברו, כי אצל לינור בשר הוא עניין נפשי עמוק, סוג של פסיכוזה, ואני לא צריך לספר לך. היא כל כך משתגעת מזה שהיא באמת חושבת שהצמחונים צריכים לספק לה בשר.
מכולם היא היחידה שלא הבינה לחלוטין את הטבעונות, אפילו צחי הפנים יותר ממנה. אחרי חודשיים של הסברה היא במצב של עינב ונופר.
אתמול היא ישבה עם מנחם ומרטין ומנחם דיבר על הטבעונות שלו. הוא אמר שלגבי בשר אין ספק שזה סבל גדול, וכשחיה נשחטת זה לא שהורגים אותה ודי, צריך להוביל אותה, צריך לקשור אותה, וזה כרוך בעינויים גדולים - באותו רגע לובה קמה מהשולחן בכעס ופלטה שכמה אפשר לדבר על זה.
אז למה את מצפה? היא לא תשתנה, היא תישאר ככה באיזה כת קטנה של אוכלי חיות גם כשכולם סביבה יעברו לתזונה צמחית.