אחי ולינור

לחשוב שבתעודת זהות שלו התלהבתי ממנו

כמות רוע כזו מה זה . כמה אפשר לצחוק על בחורה ועל מה . מה היא עשתה לו ? שפוט של טל לא יאמן מקודם היה שפוט של אליאב. חמישית הגמר שלי הם: לינור, אלדד ( למרות שהוא טיפה מאכזב אותי עדין עדיף על הרבה אחרים), מיקי, מרטין ועינב או דנית בלית בברה אחרת .

רוע? ללובה יש בלעדיות עליו

לצחוק על הרי"ש של מישהו זה כל כך בקטנה לעומת הרעל הנפשי שלובה שופכת על טל באוזני הדיירים. טל השחקנית לדברי לובה, טל שרק רוצה את המליון לדברי לובה, טל שעושה הצגות כאב על בעלי חיים לדברי לובה.
לובה דורשת מהצמחונים לספק לה בשר חיות מעונות כי היא רגילה לאנטריקוט כל יום.
לובה רגילה לארוחת ב-300 דולר על חשבון האקס שלה

שכחת איך טל צעקה על אוכלי הבשר שימותו

אני די חושבת שטל לא רע אבל כשהיא במצב איבוד שליטה ה' ישמור על הפה שלה. אני דווקא היתי שמחה לראות אותה ואת לינור חוזרת לדבר ושהויכוחים יהיו ענינים . אני גם בטוחה שללינור אין מה לחפש בקבוצה של : צחי , אליאב , עינב ונופר היא פשוט שונה מהם.

לא שכחתי, גם אני כמוך וכמו כל אחד אחר

לפעמים אומר מתוך כעס שהלוואי שאלה ואלה יתפגרו, ואני לא מתכוון לזה מילולית אלא מטפורית, לפעמים אני צועק לנהג בכביש "לך תמות" אבל לא מתכוון לזה, והוא גם לא שומע את זה.
לנופף בצעקות של טל שנאמרו מתוך שכרות וכאב עצום והיא לא התכוונה הם מילולית, מכל האנשים בבית מי שהיה נוטל סכין ודוקר מישהו זה לא טל. להפך, היא בדיוק האדם שהיית רוצה לידך כשאת בסכנת מוות, ובטח לא את לובה. היית רוצה את טל או אלדד.

אין סיכוי שלינור וטל ידברו, כי אצל לינור בשר הוא עניין נפשי עמוק, סוג של פסיכוזה, ואני לא צריך לספר לך. היא כל כך משתגעת מזה שהיא באמת חושבת שהצמחונים צריכים לספק לה בשר.
מכולם היא היחידה שלא הבינה לחלוטין את הטבעונות, אפילו צחי הפנים יותר ממנה. אחרי חודשיים של הסברה היא במצב של עינב ונופר.
אתמול היא ישבה עם מנחם ומרטין ומנחם דיבר על הטבעונות שלו. הוא אמר שלגבי בשר אין ספק שזה סבל גדול, וכשחיה נשחטת זה לא שהורגים אותה ודי, צריך להוביל אותה, צריך לקשור אותה, וזה כרוך בעינויים גדולים - באותו רגע לובה קמה מהשולחן בכעס ופלטה שכמה אפשר לדבר על זה.
אז למה את מצפה? היא לא תשתנה, היא תישאר ככה באיזה כת קטנה של אוכלי חיות גם כשכולם סביבה יעברו לתזונה צמחית.

ואל תשכחי את הקנטור המכוון של עינב ונופר

אז טל קמה ויצאה ושברה את המשימה כדי לא להיות צמודה לנופר וכדי לא לראות את זה, וזה בדיוק מה שהיא היתה צריכה לעשות.
אבל צחי צעק עליה למה היא שוברת את המשימה, והיא היתה שיכורה והתרתחה. טל מתרתחת, הלוואי שתצליח להפנים את עצות הזהב של אלדד, והלוואי שהוא יעמוד על המשמר ויעזור לה.

tint1

New member
לא אמרתי שדיון דה רע..אולי דה יפתח אופקיה....

niva99

New member
אופקיה כבר עכשיו רחבים

מה גם שצחי ואחי הם אחרונים שיכולים לפתח משהו אצל מישהו...

tint1

New member
יפה..הגענו לתחילת הדיון-מגוחך לחבר אותה אליהם

אחי לא סובל אותה בשיט..
פחי כנ"ל..
והיא ..לא נראה לי שהיא מתה עליהם..
ניקים מגוחכים ומיותרים..

למעלה