אחים שלי יש לי התלבטות מאוד קשהההה

Super L

New member
אחים שלי יש לי התלבטות מאוד קשהההה

יש לי p.3 ואני רוצה כבר להחליף את השילדה (יש לי ת'שלידה עוד מעט שנה!) ואני רוצה את השילדה הזאת .....>>>>>>>>>>>>>>>> ואני לא יודע עם כדאי לי לקנות אותה עכשיו או בעוד חצי שנה שנה ... ועם הכסף שעד עכשיו חסחתי לשפר כל מיני חלקים באופניים שלי עכשיו כמו קראנק ציר מרכזי וכל זה .. מה אתם אורמים שכדאי לי לעשות לפני !?

bigis

New member
לודריק תקנה כבר את השילדה הזאת

ואני אפסיק לשגע אותך עם תמונות מפינק בייק!!!

omrinem

New member
לודריק

דעתי תישאר עם הפי3 תשפר כל מה שאתה צריך ואחרי שתהיה עוד טיפה עם האופניים אז תמוכר את השילדה של הפי ותקנה 243

bigis

New member
לא הוא צריך לקנות שילדה הוא משגע

אותי עם השילדות האלו!

Super L

New member
חחחחח מה אני יעשה !?

זאת שילדת חלומותי!!! אבל אני צריך בבקשה עוד יועץ מאנשים תודהה לודריק!

hardtail

New member
למרות שאני לא אוהב את השלדה כל כך

זה נראה פשוט טווווב

Super L

New member
דבר ראשון בא לי שילדה שחורה ו.....!

זה אופניים עם חלקים של פרייריד חוץ מה בולם ! לא כל כך האבתי את ה243 האדומות האלה ! בעעעעע אנשים פליז עזרההה זה ממש חשוב!

omrinem

New member
תעשה מה שאתה חושב אתה רוצה לקנות

תקנה אתה לא רוצה אז תישאר עם הפי3 שלך וזהו

Super L

New member
עומרי תודה !!

אבל תן גם לאחרים לענות ! יאללה איזה נודניק !!!

Super L

New member
תודה אחים שלי ! אבל !

אפשר עצות מעוד אנשים !!!! אני ממש חייב כי אני לא יודע מה לעשות עם הכסף !! אז בבקשה תעזרו לי תודה לודריק!

bighitsport

New member
לודריק כנס........

אתה יכול להחליף שילדה ועדין להמשיך לחסוך ולהחליף מכלולים אם יש לךך מה להחליף למה יש לךך הרבה דברים טובים..... אם יש משהו ספציפי שאתה צריך תחסוך ואז תקנה את השילדה... בהצלחה !!!!

Super L

New member
רנוס שמע !

יש לי לשפר קראנק וזהו בנתיםם אממ ניראה לי שאני יקנה את השילדה אבל קודם !! אני יעשה סיבוב עם האופניםם של עמיאל ואז אני יראה איך הם ! ורק שתדע אני יכול להביא קראנק משהו סוףףףףף +ציר מרכזי ב 500 שקל משהו כזה ! שזה ממש שווה !! (מזמין מהאינטרנט) בקיצר אני כבר יראה !! וכל מיקרה תודה ! יש עוד חוות דעת של אנשים על השילדה !??!?! תודה לודריק!

stavmax

New member
ניסיון לעזור

בתור בעל שלדת 243racing אני ינסה לעזור. תשמע השלדה מדהימה - ורסטילית מאוד , חזקה ביותר (אני יכול לחתום לך שאין מצב בעולם שתזיז ליציקית כרומולי המפחידה הזאת אפילו אם תחליט להיות בנדר ביום מן הימים אתה תשבר לפניה) , גאומטריה משתנה (דרופ אוט אחורי ) ואין סוף של אפשרויות 24\26 מאחורה וכל מזלג שיתחשק לך לשים החל ממזלג ריגיד כרמולי עם 0ממ של שיכוך עד מפלצות 200 ממ כמו (888\דוראדו\מונסטר\שיבר וכו'). קח בחשבון - השלדה כבדה מאוד (הרבה מעל הפי שלך) וכנל גאומטריה קיצונית משמעותית מהפי שלך . בקשר לעד כמה זה כדאי כל המעבר הזה - שכחת לציין משהו מאוד חשוב - איזה חלקים יש לך על הפי כרגע? יכול מאוד להיות שהחלקים שלך כרגע הם ה"צוואר בקבוק" של האופניים ושדרוג לשלדה כמו ה 243 לא יהיה הדבר החכם ביותר לעשות. מצד שני אם הפי מאובזרות יפה בהחלט הייתי חושב לעשות upgrade נחמד ל243 . אז אם אתה מעוניין לקבל תשובה באמת רצינית תרשום איזה חלקים יש לך כרגע ואז יהיה יותר קל לעשות חושבים עד כמה זה כדאי.

למעלה