אחח עוד "פנינה" מבית המורדים

d@r121

New member
אחח עוד "פנינה" מבית המורדים

והפעם "הליכלוכון" אני לא מבין מה הביע לבטל את הסדרה לאלתר חוץ מהעובדה שזה הדבר היחידי שמביא לערוץ 10 רייטינג

~*~gaL

New member
ואני לא מבינה מה הבעיה להעיף את

כל הזבל הזה שנקרא טלנובלות מהארץ וזהו? זה מן סבב כזה. מגיעה טלנובלה, ילדים ובני נוער נהיים מטורפים עליה, היא נגמרת, ההייפ נעלם, מגיעה עוד טלנובלה וכך הלאה. נכון, זה מביא הרבה רייטינג, אבל אם כל הערוצים יפסיקו לשדר את זה, אז ככה זה יפסק. זה עדיף. מספיק שיש את "ויוה". וערוץ 10, במקום לקנות את הזבל הזה, צריך לקנות את הסדרות של וורנר ולא לשדר פרסומות בזמן השידור שלהן.

jerri

New member
את צודקת שישדרו בלי פרסומות!!!!!!!

ואחרי זה שיעברו מדלת לדלת לבקש תרומות כדי להחזיק את עצמם. תגידו לי, נפלתם על הראש!?!?!? כל מה שאני קורא פה זה אנשים טיפשים (בכוונה אני משתמש במושג כי סליחה ועם כל הכבוד שאין לי - אתם טיפשים) שכל היום מתבכיינים: "למה יש פרסומות?" "למה יש לי פרסומות בסיינפלד" "יש יותר מדי מקבצים" "בביפ שי ודרור היו בלי פרסומות". איך אתם לעזאזל רוצים שהם יתפרנסו? או שאולי אתם חושבים שהם פינטרופים גדולים? הרי לבזבז 400 שקל בחודש בלי למצמץ על פלאפון אין בעיה אבל לשלם לטלויזיה רב ערוצית כולם פתאום מתחילים להיות ערואי חשבון בזעיר אנפין. ובנוסף תמיד יש את החכם/ה התורן/ית שיבוא וידרשו שישדרו לו בארץ את HBO, הלויתן הגדול של המתחכמים בארץ, ושהוא "ישמח לשלם לערוץ כזה". הצחקתם אותי, לא תמצאו אדם אחד במדינת ישראל שיהיה מוכן לשלם חצי מהסכום שמשלמים לHBO בחודש על ההיצע הלא-משהו שלהם. לא רוצים פרסומות? לכו תשלמו כסף או תקנו DVDים.

jerri

New member
שאלת ועל כן אענה -

מלבד כמה סדרות מקוריות (סופרנוס, סיקס פיט, סקס, טו ניים א פיו) כל שאר הלוח מורכב מדקומנטרים משעממים (אם כי יש להם הברקות אחת ל..) או מסרטים עם רפיט פאקטור די גבוה (יותר אפילו מזה של ערוצי סינמה). אבל למה לבזבז זמן? כנס לאתרם HBO.COM חפש את לוח השידורים ותווכח בעצמך. בארץ לא היו משלמים שקל עבור הערוץ.

OZ MASTER

New member
הסופרנוס עלק סדרה מקורית!

ושחכת את אוז!!! הסדרה הכי טובה של HBO!

../images/Emo45.gif צודק במאה אחוז. ../images/Emo16.gif

נדהמתי גם לגלות, לא מזמן, שהיו כמה וכמה אנשים (לא בני 6 או משהו. בני 13-14) שלא ידעו שהמפרסמים משלמים לערוץ 2 ו-10 כסף על הפרסומות! *מתפגר*.
ניר

אותו דבר קרה אצלי בכיתה. ../images/Emo16.gif

כמובן שהופץ רק "גיליון" אחד. ללא כותרת, וללא זהות. יש חשודים. אני לא חושב שאותו אחד (כנראה אחת) יוכל להמשיך לעשות את הדבר הזה. ואגב- זו סיבה דבילית מאוד להוריד תוכנית טלוויזיה.
ניר

LoLo16

New member
אי אפשר להוריד את התכנית בגלל זה

אבל מה שכן אפשר זה לדרוש ששידור התכנית יהיה בשעה מאוחרת יותר מהשעה 19:00. התכנית הזו ללא ספק אינה מתאימה לילדים קטנים. כמו שנאמר פה ובמקומות אחרים בעבר- בתכנית אין תכנים הולמים בכלל. אחרי התקרית שנחשפה היום, אפשר לראות שחינוך נורמלי זה לא מה שהם מקבלים מהתכנית. מה קרה לעוזה ושבי? לא מספיק טובים לילדים של היום?

איכסה

New member
מהההה???

אתה בטח לא מדבר על אותה רשות שניה שצנזרה פרסומת עם צוק גבוה מדי, או זאת שהעבירה לשעות מאוחרות פרסומת תמימה על תאונות דרכים? דוקא במקרה הזה, לטובת כלל הציבור, אני בהחלט הייתי ממליץ להעיף את "המורדים" לשתיים בלילה, ולשלוח את "מריצה!" לשתות קצת נטול עופרת בפז.

d@r121

New member
לך תבין את הרשות השנייה

זוכרים שפעם הייתה פרסומת לגלידת אקסטרים? ראו שם ילדה ששמה את הרגליים במכונית הזו שמנקים איתה את הכבישים יודעים למה היא נעלמה? כי הרשות השנייה (הר"ש) פשוט פסלה אותה כי היא יכלה לגרום לתאונות דרכים את זה מותר לצנזר אבל תוכניות שיש רמזים עבים לסקס כאשר בנות 8 רואות אותה זה לא..למה בעצם?

אוי נכון! הפרסומת הזו ../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

בכל מקרה, בקשר למורדים (לא ראיתי אף פעם, אבל לפי ה"אירועי הפרק הבא" שיש לפני רייכר בשטח, הרמה של זה יותר נמוכה מהרגליים של שאול), לדעתי לא צריך *לבטל* את התוכנית. אבל, לדחות אותה לשעות יותר מאוחרות יעזור.
ניר

OZ MASTER

New member
קישור לכתבה יותר מפורטת

אני לומד בבית ספר שבו נכתב "הליכלוכון" ואני בכלל לא מתפלא דברים כאלה קורים אצלנו כל יום. עלק בית ספר יוקרתי!

למעלה