אחח חבר'ה איזה פספוס..

slicer

New member
אחח חבר'ה איזה פספוס..

לא הספקתי להמר על האיטלקית כשרציתי לשלב את רומא ואינטר עם שתיים ספרדיות.. אז מבקש עזרה לגביי המלצות רק לספרדית או הצרפתית. המשחקים שחשבתי עליהם: ברסה, מארסיי, מונאקו, דפורטיבו, סלטה, סביליה. למי שלא יודע או לא זוכר, אני מהמר בשיטות קבועות של 3\4 בהשקעות גבוהות, לכן הטור שעולה לי כרגע בראש: ברסה מארסיי סלטה דפורטיבו מחפש מידע או משהו כזה שיכול לעזור ("נשאר אדום", אשמח לשמוע דעתך)

slicer

New member
אממ

גם אני חושב ככה אבל מן הסתם אני מחפש פירוט ודעות שונות כדי שאני אשמע דעות שונות משלי ואז אשקול.

saturanx

New member
מארסיי

לא ירשו לעצמם לאבד נקודות בחוץ ריברי משחק וכל משחקי חוץ הם ניצחו נאנט מקום אחרון דפורטיבו נראים מאד יציבים וצריכים לנצח את לבאנטה שנפלה מול הגדולות סביליה וריאל

slicer

New member
רציני?

מאוחר מדי...קבינימט.. שמתי 3 מ4 ב320 ש"ח: מארסיי ברסה דפורטיבו סלטה אתה חושב שאני אפול?

slicer

New member
אהה ועשיתי גיבוי

דפורטיבו X מארסיי ברסה ב40 שקל..נראה לי אני אקבל החזר מלא+כמה שקלים. אבל זה לא מעניין הגיבוי בכלל... ואני תמיד עושה גיבוי למשחק הכי קשה שנראה לי בטופס של ה3 מ4 כדי לתפוס אולי שתי ציפורים במכה אחת (גם לתפוס 3 מתוך הטופס השיטתי וגם את הגיבוי, ואז אני מורווח די הרבה), אבל אני רוצה לתפוס את הנצחון של לה קורוניה. הם משחקים טוב ולבאנטה על הפנים, למה שלא ינצחו? אפילו שזה משחק חוץ.

slicer

New member
תן לי כתובת...

של הבית שלך, שאני אוכל לבוא לקחת ממך את הכסף של הזכיה אם הטור נופל בגללם.

slicer

New member
אבל אתה לא השקעת בטור...

אני מהתחלה חשבתי דפור אבל לא הייתי בטוח, אתה נותן לי פה הבטחה. זה כמו חוזה

saturanx

New member
נו די

איפה חתמתי
חכה למשחק

M0B

New member
../images/Emo207.gif אינטר../images/Emo70.gif

מה אני עוד יכול להגיד עליהם, פשוט זה אני שדפוק פה לא הקבוצה המסריחה הזאת שנים לאורך הווינר, דוד ויקטור וסבא גיימס, הם רק הפילו אותי, אף פעם לא היה לי טור או משחק בודד שזכיתי איתם כל פעם אני אומר מחדש לא לגעת בהם לא לגעת בהם לא לגעת בהם ראיתי את המשחק היום 5 דקות ראשונות שהם לוחצים ישר שמתי 300 שקל מינוס 1.5 על אינטר יחס כמעט 2 ואז בדיוק בא הגול של המלך קרספו, ומחצית שנייה 2-0 רגוע, הטיל של סטנקוביץ כבר הזיז אותי למחשב לחשוב מה אני מהמר היום בערב ה4-0 של קרספו גרם לי לסגור כבר את הטלויזיה... וכרגיל, הם דפקו אותי הלכו 300 שקל גם אם הם יובילו 7-0 אני נשבע שאני לא שם עליהם גם אם יהיה יחס 1.5 ו10 דקות לסיום אפסים, אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן לא יקחו אליפות גם עוד 15 שנה

saturanx

New member
כן תראה איך הם לקחו

אליפות הרוויחו מההפקר ואני מתערב שגם השנה הם לא יקחו ומילאן עוד יעברו אותם

RockBoy2

New member
../images/Emo207.gif פ.צ. קלן מחר...

חסר לי אותה לזכייה... מה דעתכם? יש מצב?

למעלה