אחחח... עדיין לא משהו כאן... איזה כיף!
M msn1 New member 20/12/05 #2 פרישתך המצערת מהפורום רק דירדרה את המצב פה זה כמו שייבשו את ביצה החולה, ואז, ואז כולם חשבו שזה טוב אבל בעצם זה שימש כמו פילטר לכנרת ואף אחד לא ידע ועכשיו היא מלאה בקקי אז זה בדיוק ככה. כההה
פרישתך המצערת מהפורום רק דירדרה את המצב פה זה כמו שייבשו את ביצה החולה, ואז, ואז כולם חשבו שזה טוב אבל בעצם זה שימש כמו פילטר לכנרת ואף אחד לא ידע ועכשיו היא מלאה בקקי אז זה בדיוק ככה. כההה
H Hegze New member 20/12/05 #8 מממ יבשו את ים אחולה יותר מטעמים חקלאיים.. שחשבו שהאדמה הזו תשמש כקרקע טובה וכו' אבל כשיבשו את המקום.. גילו שהכל שורץ במחלות ואדמה בוצית וגרועה אז כולם התבאסו.
מממ יבשו את ים אחולה יותר מטעמים חקלאיים.. שחשבו שהאדמה הזו תשמש כקרקע טובה וכו' אבל כשיבשו את המקום.. גילו שהכל שורץ במחלות ואדמה בוצית וגרועה אז כולם התבאסו.
M Muznach New member 20/12/05 #6 ת'יודע רק לא מזמן גיליתי שאני מכיר אותך... ואתה רושם בפורום פה מלא זמן וגם אני מכיר אותך מלא זמן רק אף פעם לא ידעתי שזה אתה. אני זה עדי מחדרה
ת'יודע רק לא מזמן גיליתי שאני מכיר אותך... ואתה רושם בפורום פה מלא זמן וגם אני מכיר אותך מלא זמן רק אף פעם לא ידעתי שזה אתה. אני זה עדי מחדרה
M marxcore New member 21/12/05 #11 צחוקים יענו... צריך לקפוץ לבית אליעזר שוב, לחרוש קצת על הקרבים האינסופיים