אחחח איזה פורום

TuTyBoP15

New member
אחחח איזה פורום../images/Emo183.gif

נקרעתי מכל רגע שהייתי פה עכשיו חחחחחחחח צולל החלומות אתה קורע ברמות
סליחה אבל כאילו אתן באמת נהנות להיות פקאצות
חשבתי פקאצות זה סתם בנות שאוהבת ורוד וחושבות כל היום על בנים טעיתי.. אני לא אגיד מה הבנתיי.. בקיצור.. יש לכם אחלה פורום וזה סבבה אם אתם נהנים מעצמכם שאתם ככה..
נחמד שיש לכם פורום.. מקביל לפורום בדיחות חחחחחחחחחחחחח דבר אחד עיצבן אותי.. מה הקטע של הלייק
ועוד דבר
היתה פה מישהי שאמרה שהיא אמרה למישהי שמנה שאכלה סופגניה שתעשה דיאטה כאילוווו וואטט דהה פאקק
הלוואי ותהיי שמנה זה ממש לא יפה לפגוע באנשים
זה כמו שאתם לא אוהבים שאומרים לכם שפאקצות הן דפוקות ומטומטמות בפנים אותו דבר אותם שמנים לא אוהבים שאומרים להם שהם שמנים בפנים.. אפילו שהם ואתם יודעים
אוהבתותכם
וסופרר גאההה בכם

תודה רבה לך,אני רוצה להודות להורים

שאמרו לי שלא ייצא ממני שום דבר טוב בפנים שלך אבאאאאא!!!! שמחים שאתה צוחק אח שלנו

סורי אחות שלנו,מה קוראים אותה תותי

אני זה רועי בואי אני יראה לך את המצב הכללי פה יש פה כמה קבוצות של אנשים 1)פקאצות 2)פריקים 3)רגילים 4)עדיין לא החליטו 5)ה-"אעלק פקאצות" 6)אני זה השרדות החזקים Survival of the fittest הפקאצות נרדפות בלי הגבלה הפריקים מזמנים שדים אכזריים (נמ רציתי לשים סוגריים אבל אין מה לרשום פה) הרגילים יושבים בצד וצוחקים האעלק פקאצות עושות *חומעעעעעעע* ולא מקשיבות ואני מסביר לאנשים מה הולך פה כמו טום גרין בסרט יורוטריפ אבל אני לא פלצן כמו שאני מציג את עצמי יש לי עבר מפוקפק ואני פלילי ביותר (תזהרי אחרת אני יפתח יוריד מים בשירותים שלך כשאת מתקלח) תהני את מוזמנת להציג את עצמך פה משהו שהייתי רוצה להוסיף? מממ כן אני דו מיני נראה לי שיש לי יותר אפילו מאישיות אחת קשה להבין אותי אם הבנת אותי,מסור את עצמך לטיפול פסיכיאטרי דחוף *ההודעה מנוסחת בלשון זכר כי שכחתי שאת בת ואין לי כוח לשנות*

TuTyBoP15

New member
ברוך ה' לא הבנתי..../images/Emo152.gif

אם אתה לא פאקץ למה אתה פה

בשביל הצחוקים? ובשביל להצחיק?

ובשביל להתעצבן כל יום מחדש מהפקאצות שאומריות לייק שיאו דעעע אני מושימושישמשומשמשומשומשומשומשושומוישיושוישוישוימשחושמשוימשוימשלמת! אין עליי לייק אז סוו דעעעעעע לכו הביתעעעעעעעעע זה באמת מעלה את הלחץ דם ומגביר פעילות קצב לב באמת מעורר =)

TuTyBoP15

New member
../images/Emo26.gif

זה סופר דפוק
אלה אשכרה בנות שהשתיקה יפה להן.. תיזהר שבעתיד לא יהיו לך בעיות של לחץ דם.. זה מזה לא נייס.. סחרחורות בלאגנים.. אחח.. לא גרוע כמו להיות פאקצה אבל וואטאבר.. זה נראה שאתה הופך להיות פאקצה.. אכן

הממממ לא אני לא הופך לפקאצה

אני פשוט כל הזמן רושם לייק אחותי גו הו שיעורי תיגבור אין לשון וכאלה אז זה נכנס בי טיפה אין שום דבר שמקלחת קרה לא תתקן

היה מגיע לו תפקיד יותר טוב!

הוא היה אמור להיות במקום הזה ששיחק את סטיפלר באמריקאן פאי טום גרין הוא אחד השחקים המחציקים

רק עכשיו שמתי לב שכתבתי יורוטריפ

=\ לא חשוב העיקר שהבנתם את הכוונה שלי וטום גרין הוא אחד המצחיקים

למעלה