אחחחחחחחח

Marble Arch

New member
לא רוצה לאכזב..

אבל אני פשוט לא נעקצת. למרות ש.. לפני שבוע נעקצתי! לראשונה מזה שנים.. ומה שמוזר- זה שראיתי את היתושה עושה זאת!! זאת הפעם הראשונה בחיי שנעקצתי בזמן אמת וערות. אבל זה כבר חלף ואני נטולת עקיצות.

K e R e N18

New member
../images/Emo45.gifגמאני אני לא

בלי עין הרע
טפו טפו טפו|דפיקהעלשולחן||דפיקהעלשולחן|דפיקהעלשולחן|

shiran™

New member
לא נעקצת...

אבל הם עדיין מעצבנים כשהם נמצאים על המחשב. ליד המחשב. ליד הידיים שלך. מזמזמים ליד הראש שלך. אחחח!

jenngirl

New member
אויייי גאד../images/Emo82.gif

השבוע זה היה סיוט. פשוט כל החדר שלי היה שדה קרב. ברחשים,יתושים,זבובים,רק היו חסרות פה צפרדעים שיאכלו אותם. שלשום היה יתוש מעצבן בחדר,ושעתיים רדפתי אחריו ולא הצלחתי להרוג אותו אז החלטתי לתקוע אותו בין החלון לתריס
אתמול היו שני יתושים בחדר ואבא היה פה,אז הוא התחיל לתת לי שיעור מתוך "המדריך לקטילת יתוש-בדרך טבעית ללא חומרים". לוקחים סמרטוט/חולצה שלא צריכים,מקפלים בצורה שהחולצה תוכל לפגוע במקומות שקשה להגיע אליהם ומכוונים לא בדיוק על היתוש אלא טיפה מעל כדי שהיתוש "ימרח" ולא יוכל לקפץ לו בחדר. השיטה הזו נחמדה אבל צריך להתאמן עליה הרבה.אני דוגלת בשיטה של לקחת כל מה שבא ליד ולהביא בומבה ליתוש. קיצר,אם הם לא מזמזים לי באוזן אני לא ארדוף אחריהם ממש כי גם ככה הם לא עוקצים אותי.אני לא מרססת וכו',אני הורגת אותם טבעית. פעם נשארתי עם יתוש לילה שלם בחדר[עם דלת סגורה] והוא לא עקץ אותי
[כןןןן וזה היה מידע חשוב נורא].

Tauron

New member
מדליק מזגן?

משום מה כמעט ואין אצלי יתושים... נראה לי שהמזגן הורג אותם
וגם אם נעקץ... מתמודד

סמיילי5

New member
אתם לא יודעים מה היה לי!!! ../images/Emo46.gif|יתוש

הלכתי לתומי לישון. 3:00 - שומעת זמזום מעצבןןןן באוזן. קמה בהיסטריה ומחפשת אותו. לא מוצאת. שמה "סנו די" (פרסומת
) על התנוך. וחוזרת לישון. 3:05 - שוב, זמזום מעצבן באוזן. קמה. מוצאת אותו! לוקחת טישו ומועכת אותו!!! 3:20 - שוב זמזום באוזן (!!!) אח שלו בא לעשות גאולת דם. 3:21 - מתעצבנת, לוקחת את השמיכה והכרית ויורדת לישון על הספה. 6:45 - קמה. כי כל הבית קם. *האמת שפחדתי שההורים שלי יבהלו לראות אותי ישנה בסלון. ואז שאלתי אותם בבוקר אם הם לא נבהלו שהם ראו אותי. הם אמרו "ידענו שברחת כי ראית איזה ג'וק". מעודד

EcstaZ

New member
גאד...

תגידו הטבליות האלה לא מסוכנות לאנשים ישנים?! חוץ מזה..בדיוק קניתי מכשיר ורשום עליו שטבליה מספיקה רק ל4 שעות

למעלה