אחוזי הצלחה

מצב
הנושא נעול.
אחוזי הצלחה

אחוזי הצלחה
באחת ההודעות האחרונות דובר כאן על אחוזי הצלחה. האם מדובר על אחוזי הצלחה במובן "bring home baby", או שהכוונה היא לבדיקות הבטא הראשונות ביום ה- 12 והפסקות הריון שאח"כ לא נכללות בחישובי ההצלחה?

tuttifrutti

New member
שאלה טובה!!!

אחוזי הצלחה
באחת ההודעות האחרונות דובר כאן על אחוזי הצלחה. האם מדובר על אחוזי הצלחה במובן "bring home baby", או שהכוונה היא לבדיקות הבטא הראשונות ביום ה- 12 והפסקות הריון שאח"כ לא נכללות בחישובי ההצלחה?
שאלה טובה!!!
כנראה שמדובר באחוזי נשים שנכנסות להריון מתרומה בסבב אחד (מחזור טיפולי אחד). בהקשר של תרומת ביצית לא שמעתי אף רופא מדבר על אחוזי הצלחה במובן של " bring home baby" . רק בטיפול IVF הוזכר המונח, וגם אז רק כשהתעקשתי מאוד מאוד לדעת. אבל יש הרבה הצלחות. חבל רק שזה כל כך יקר .

אחוזי הצלחה,הכוונה לבטא חיובית.

אחוזי הצלחה
אחוזי הצלחה,הכוונה לבטא חיובית.
מאחלת לך קליטה ,הצלחה והריון תקין וכמובן הבאת התינוק הביתה.

כאשר אני מדבר על אחוזי הצלחה...

אחוזי הצלחה
כאשר אני מדבר על אחוזי הצלחה...
כאשר אני מדבר על אחוזי הצלחה אני מסתמך על המחקר של ה- CDC והוא מדבר על: "Bring a Healthy Baby Home"

הקישור מוביל לדו"ח 2003 על.....

ראי את הטבלה המצורפת
זו מהדו"ח של שנת 2003. אני מאמין שדוח 2004 יצא תוך כמה חודשים. בכל מקרה ראי את הטבלה הזו.
הקישור מוביל לדו"ח 2003 על.....
הקישור מוביל לדו"ח 2003 על הדן בנושא תרומת ביציות. הנותן שאת מחפשתנמצא בציור מס' 42 שבדו"ח. אגב, כל הדו"ח מאד מעניין

ayoosh

New member
בד"כ במכונים הישראליים

אחוזי הצלחה
בד"כ במכונים הישראליים
כשמדברים על אחוזי הצלחה, מדברים לצערנו על תשובה חיובית, ולא על "לידת תינוק חי". אני יודעת שבפדיוס תלויים גרפים ויש סטטיסטיקות על שני סוגי הנתונים. הבעיה העיקרית בכל הנתונים שנמסרים מכולם, היא מידת המהימנות שלהם. לא מדובר על נתונים בפיקוח כלשהו... כל אחד יכול לומר דברים, במלי שיש דרך אמיתית לבדוק אותם...

אדוינה

New member
מסכימה עם איוש ומוסיפה....

בד"כ במכונים הישראליים
כשמדברים על אחוזי הצלחה, מדברים לצערנו על תשובה חיובית, ולא על "לידת תינוק חי". אני יודעת שבפדיוס תלויים גרפים ויש סטטיסטיקות על שני סוגי הנתונים. הבעיה העיקרית בכל הנתונים שנמסרים מכולם, היא מידת המהימנות שלהם. לא מדובר על נתונים בפיקוח כלשהו... כל אחד יכול לומר דברים, במלי שיש דרך אמיתית לבדוק אותם...
מסכימה עם איוש ומוסיפה....
יש דרך ומקומות לפרסם בהם באופן פומבי נתונים סטטיסטיים. והכוונה לא למספר בודד כמו 60% הצלחה וכד'. אני עוד לא ראיתי פירסום כזה מהארץ של אף מכון או מרכז רפואי. אשמח אם יש פירסום כזה,ואם מישהו יפנה אותי אליו.

ת ו ד ה לכולם וגם

אחוזי הצלחה
ת ו ד ה לכולם וגם
הסתכלתי בטבלה שמלח שלח (מלח, אתה כזה יסודי..!). אני מבינה ש 51% זה הסיכויים ללידת תינוק בריא פר החזרה. אם נתחשב בכך ש 20% מכל ההריונות (ה"רגילים") נושרים עד שבוע 12 זה נראה בהחלט סביר. בעצם הבלתי אפשרי הוא לחשב כמה החזרות בממוצע לאשה כי כל אחת כאן היא עולם ומלואו... אני רוצה לומר כאן שהפורום הזה הוא בשבילי בית תומך ואני נפעמת ושואבת כוחות רבים מהאהבה והתמיכה שזורמת כאן - גם מאלה שעוברים רגעים קשים. זה אינו מובן מאליו וזה מאוד מרגש. תודה גדולה לכולם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה