שאלה טובה!!!אחוזי הצלחה
באחת ההודעות האחרונות דובר כאן על אחוזי הצלחה. האם מדובר על אחוזי הצלחה במובן "bring home baby", או שהכוונה היא לבדיקות הבטא הראשונות ביום ה- 12 והפסקות הריון שאח"כ לא נכללות בחישובי ההצלחה?
אחוזי הצלחה,הכוונה לבטא חיובית.אחוזי הצלחה
באחת ההודעות האחרונות דובר כאן על אחוזי הצלחה. האם מדובר על אחוזי הצלחה במובן "bring home baby", או שהכוונה היא לבדיקות הבטא הראשונות ביום ה- 12 והפסקות הריון שאח"כ לא נכללות בחישובי ההצלחה?
כאשר אני מדבר על אחוזי הצלחה...אחוזי הצלחה
ולפי המחקר של CDC מה אחוזי ההצלחה?כאשר אני מדבר על אחוזי הצלחה...
כאשר אני מדבר על אחוזי הצלחה אני מסתמך על המחקר של ה- CDC והוא מדבר על: "Bring a Healthy Baby Home"
ראי את הטבלה המצורפתולפי המחקר של CDC מה אחוזי ההצלחה?
הקישור מוביל לדו"ח 2003 על.....ראי את הטבלה המצורפת
זו מהדו"ח של שנת 2003. אני מאמין שדוח 2004 יצא תוך כמה חודשים. בכל מקרה ראי את הטבלה הזו.
בד"כ במכונים הישראלייםאחוזי הצלחה
מסכימה עם איוש ומוסיפה....בד"כ במכונים הישראליים
כשמדברים על אחוזי הצלחה, מדברים לצערנו על תשובה חיובית, ולא על "לידת תינוק חי". אני יודעת שבפדיוס תלויים גרפים ויש סטטיסטיקות על שני סוגי הנתונים. הבעיה העיקרית בכל הנתונים שנמסרים מכולם, היא מידת המהימנות שלהם. לא מדובר על נתונים בפיקוח כלשהו... כל אחד יכול לומר דברים, במלי שיש דרך אמיתית לבדוק אותם...![]()
ת ו ד ה לכולם וגםאחוזי הצלחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.