אחה"צ טובים

אחה"צ טובים ../images/Emo13.gif

ברשותי 2 אבנים שקיבלתי ועד כמה שזכור לי, הן מתאימות למשל שלי
שכחתי את שמן ולמה הן מיועדות. מי יוכל לסייע לי?

stoneage

New member
היי. התמונות לא מספיק איכותיות אבל

נראה שהחומה היא סאנסטון השניה אולי אגת או ג'ספר קשה לזהות

bareket57

New member
האבן הצהובה-לבנה ../images/Emo39.gif

האבן הצהובה-לבנה נראית לי סיטרין והיא דומה לאחד הסיטרינים שיש לי. הערה: הסאנסטון הוא מצויין לזכיות בהגרלות וכו'. השילוב של סיטרין וסאנסטון נראה לי שילוב מנצח לרווחים כלכלים לא צפויים. בכל אופן ... בהצלחה והפתעות נעימות!

תודה גם לך ../images/Emo13.gif

האבן השניה אכן בצבעי לבן ושנהב וטיפה'לה צהוב נוצץ (צבע זהבהב כזה
) יש לי אותן למעלה משנתיים ועד עתה
. היכן הייתם שמים אבנים אלה? (בארנק, בפינה מסויימת בבית?) תודה!!!

stoneage

New member
חשוב להניח את האבנים כמה שיותר

קרוב לגוף. האבן משפיעה עלינו בכך שהיא משנה משהו אצלינו - ואז, אנחנו למעשה מביאים לשינוי לריפוי, לשפע וכן הלאה. הנחת סיטרין באיזו פינה בבית או בתיק - לא תסייע. ניתן בהחלט להניח מושבת סיטרין בבתי עסק או בבית - המושבה מפזרת אנרגיה ויכולה להשפיע לכיוון שפע אבל, היות והשפע קשור מאוד לגישה שלנו - לפתיחות שלנו לשפע, חשוב שהאבן תהיה צמודה לגוף בכדי שתוכל לגרום לבעליה לשנות את גישתו ולהיות פתוח לשפע. מי שפתוח לשפע - השפע מגיע. לכן מומלץ לשאת את האבן או לישון עימה בכדי שתשפיע במהלך השינה.

stoneage

New member
המושבה (האבן הגדולה) היא אכן

סיטרין. קשורה לשפע יותר מאשר קריירה. (ספיצפית לקריירה - טורטלה אגת). הסיטרין מסייעת לאוחז בה להיות פתוח לקבלת שפע - אנשים רבים רוצים כסף אבל בתת המודע חשים שלא ממש מגיע להם - לא תמיד מודעים לכך וביכולתה של הסיטרין לשנות זאת. כאשר אדם משנה גישה ופתוח לשפע הדברים מתחילים להסתדר ולזרום. זה לא עניין של "הוקוס פוקוס" מי שקונה סיטרין ישר מרוויח כפול. זה תהליך. גם האבן הקטנה השמאלית ניראית כמו סיטרין

תודה ../images/Emo13.gif אז...

לישון עם שתיהם קרובות אליי או מספיקה אחת?
בעיקרון הבית אצלי מסודר לפי הפנג שוואי (ברובו), אז יש מצב להניח את הגדולה בפינת העבודה והשפע?

למעלה