אז צמצמתי את גני הארועים ונשארתי עם

אז צמצמתי את גני הארועים ונשארתי עם

41
מקומות מה עושים עכשיו?? יש לי מגוון של סגנונות ואני מחפשת משהו ירוק, עדיף עם מים, ואולם שקוף שידמה לי עד כמה שניתן הרגשה של קיץ. לתחילת חודש אפריל. מס' מוזמנים עומד כעת על כ-200. ייתכן כי מס' מקומות לא יתאימו עקב גודלן, או המרחק הרב מהמרכז. אני מבקשת את עזרתכן, למרות שאני מרגישה שאני קצת מציקה, אבל החצי עובד כל היום ואין לי עם מי להתיעץ, בנוסף אני המתחתנת הראשונה בחבורה, כך שגם כאן אין לי יותר מדי עם מי להתיעץ מלבדכן, אז halp... ואלה הם המקומות, אשמח להוריד חלק מהם, ולקבל המלצות על החלק האחר...: אז לאיזה כדאי לכתת רגלי לראות??
ירוק על המים (עמק שורק, חולדה)
ליד הנחל(כפר ויתקין)
לימון ארועים (קיבוץ עינת)
מנחת עין ורד (עין ורד)
מקום בטבע (כפר ויתקין)
עדן על המים (קיבוץ ניר אלייהו)
פוקט ארועים (כפר הס)
פעמונים (בית ברל, כפר סבא)
פרדס גן חיים (רעננה) - (מקום פתוח)
קו האופק (בית ליד) - (מקום פתוח)
קו המים (מכמורת)
שדות- גן ארועים (בין בני דרור למחלף פולג)
שמיים כחולים (רחובות)
תצפית (בהרצליה)
אופל (ת"א)
Q מבית גן אומנים (גליל ים)
חצר נצר (נצר סירני)
stoa (געש)
אגם אירועים (כפר טרומן)
אחוזת גן (צומת בילו)
אחוזת הברון (בילו סנטר)
בית הלורדים (תל מונד)
גג העולם (עזריאלי- ת"א)
ג'ויה מיה (נחשונים)
ג'ילת (יקום) - (מקום פתוח)
גם ים (פלמחים) - (מקום פתוח)
תפוז (רישפון)
גן הורדים (נס ציונה)
גני יער (יער בן שמן)
גני כנען (קיבוץ נען)
גני רשפון (רשפון)
געשים (קיבוץ געש)
האגם יקום (יקום) - (מקום פתוח)
הגבעה בברנר (גבעת ברנר)
הגן הקסום (אבן יהודה)
הגן השקוף (שפיים)
הטירה בגעש (קיבוץ געש)
הנחלה (מושב בית עובד) - (מקום פתוח)
הפרדס (כפר ויתקין)
חוות הרועים (שדה מושה, לכיש)
חורשת הפקאן (תל מונד)
טאו (רעננה צפון)
טראסק (ת"א)

יש מקומות שלא מתאימים לתיאור שלך

בסטואה אין ירוק ומים..ונראה לי שהטאו באותו סגנון.... בפעמונים אין אולם שקוף.. מקום בטבע זה מקום פתוח לגמרי, כנל קו האופק וקו המים תות

ט ו ש ה

New member
אוקיי, עברתי עם הרשימה...

בחלק מהמקומות שרשמת יש מינימום מוזמנים שאתם לא עומדים בו, במיוחד אם אתם מתכננים ליום חמישי... מקומות עם מינימום (לפחות זה היה המינימום בשנה שעברה) - עדן על המים (300 או 350) קו האופק (לא יודעת כמה המינימום שלהם אבל יש) חצר נצר (אותו כנ"ל) אני בטוחה שלעוד רבים מהרשימה הזאת יש מינימום ואני לא יודעת אם אתם עומדים בו, ככה ששוה להתקשר. עוד משהו, אם אתם רוצים ירוק, או מים או שניהם, בקיצור - הולכים על משהו באוירה טבעית, יש עוד כמה מקומות שאפשר להוריד: אופל (ת"א) - מתאים רק אם בא לכם ים מחוץ לחלון. stoa (געש) - מאד מודרני ונוטה יותר לכיוון הדיסקוטקי גג העולם (עזריאלי- ת"א) אני מציעה לך גם להתקשר למקומות ולברר לגבי המינימום, וגם לעשות סקר שווקים מבחינת מחירים כי טווח המחירים של המקומות שהצגת פה הוא די גדול. באופן כללי דיברו על כל המקומות האלה בעבר, שווה לנסות ולעשות חיפוש ולראות מה אמרו עליהם אחרים - אולי זה יענה לך על חלק מהשאלות לגבי המינימום, המחירים והאופי של המקום.

בעדן על המים

גם בימי חול יש מינימום (פחות מיום ה ) אבל אף אחד מהם לא עומד על 200 (הכי נמוך שאני וזכרת זה בחורף בימי חול - 250) אור

maov

New member
גם הטרסק הוא לא ירוק

אלא יותר כמו מועדון, אבל מאוד יפה לדעתי (גם מאוד יקר). בגבעה בברנר יש מינימום של 350 איש באפריל.

maov

New member
אם את "נעולה" על אפריל לא מקום פתוח

עדיין קר. אז יש שם כמה שאת יכולה להוריד.

napa26

New member
וואו.. יפה לך, סיכמת לנו את אתר

מתחתנים?? רשמת פה בערך חצי מהמקומות שבהם ניתן להתחתן בישראל.. נראה לי שצריך לשים את הרשימה בטאג ליינס ולחסוך לאחרים את העבודה..

אביה02

New member
פשוט מאד, מחיר.

בהנחה שלא היית ולא ביקרת. (אני מקווה שלא
) תתחילי לפי איזורים להתקשר ולשמוע מחירים. או נתחיל מה טווח מחירים שלך?

מחירים?

נתת פה רשימת מקומות שלא הייתה מביישת "מדריך אטלס ישראל לגני אירועים". ממבט חטוף על המקומות , יש הבדלים גדולים במחירים בין חלק מהמקומות - חלק ממה שציינת יקרים משמעותית יותר מהאחרים אולי כדאי לכם קודם לקבוע איזושהי מסגרת כספית ממש בגדול ואחר כך להתחיל לנפות מקומות (תחשבו כמה אתם מוכנים לדלם לאדם..) חוץ מזה שללכת לראות יותר מדי גנים רק מבלבל ומזיק - לכו לראות מקסימום 10 מקומות, וגם זה בהגזמה... בהצלחה

פריננס

New member
פששששש איזה צמצום !

כמו שקודמי רשמו חלק מהמקומות יקרים\מוזלים . השאלה העיקרית היא מה התקציב , הראי רק בעזרתו השמיים הם הגבול ...... מה שעוד גם לא כל המקומות מתאימים לכמות האנשים שלכם, אז גם כן יש לעשות סדר בדברים יכולה להמליץ לך על שמיים כחולים, די עונה על הדרישות שלך גן מקורה שקוף שניתן לערוך את החופה בחוץ בדשא. כמו כן הכניסה מאוד מרשימה ונונתנת הרגשה מאוד נוחה ונעימה. קיימים 2 אולמות שהאולם הקטן מכיל עד כ 450 איש, אז כדאי לבדוק האם ניתן לערוך ארוע בסדר גודל שלכם. בהצלחה

מיוקי

New member
המלצתי...../images/Emo20.gif

אנחנו מתחתנים בנחלה אז כמובן שזה המקום הראשון שלי- אם אתם מחפשים מקום פתוח עם טבע ופשטות אז זה המקום לדעתי מקום שני שלי זה ירוק על המים שהוא גם מאד ירוק ונחמד אבל לא כמו הנחלה בהצלחה!

nofear15

New member
לפעמונים אין אולם שקוף...

גם לחורשת הפקאן.. המלצה שלי- הפרדס. גם זול, גם יפה, גם אוכל טוב וגם עונה לדרישות שלך..

מנסה לעזור

מנחת עין ורד-מקום מאוד ירוק ויפה.אנחנו התחתנו שם באפריל והיה מקסים. גן הקסום-מקום מקסים,רק שיש שם דרישה למינימום מוזמנים. הפרדס-מקום מקסים,אבל מתאים לחתונה גדולה,לפחות 300 מוזמנים. האגם וג'לת-מקומות פתוחים,ובאפריל יכול להיות קריר,ככה שלא מומלץ

אז תודות לכן אני אכן מצמצמת

ושוב תודה לכל מי שתומכת וכמובן לnapa26 שיודעת לתת את המילה הטובה כשצריך תמיכה. התחלתי להתקשר למקומות ולשמוע מחירים. ומינימום הזמנות. כמובן שטווח המחירים הוא גדול וזאת משום שאינני יודעת מה נחשב גבוה ומה נמוך. מהתרשמות ראשונית אני מאמינה שארצה מנה בפחות מ-200. אבל אתן יודעות איך זה, לפעמים מתאהבים במקום ומקצצים פה ומוסיפים שם. זהו, אשמח לשמוע המלצות נוספות למקומות. ליבי.

ח י פ י

New member
עוד מקום: ירוק כחול

נמצא ליד תל-מונד. בקיץ הוא פתוח, ובחורף מכסים אותו במן אוהל. בעיני הוא ממש חמוד (לנו הוא היה קטן...)

napa26

New member
זה היה באמת בהומור

סליחה אם פגעתי.. ושיהיה לך בהצלחה

karinns

New member
נראה לי שכבר עכשיו מנסים לעזור לה..

למה כשתגיע ל-5 מקומות? למה שלא נחכה שהיא תבחר ואז נביע דעה?

nofear15

New member
מנה בפחות מ200 למיטב ידיעתי...

בחורף יותר קל להוריד את המחירים וזה בהחלט סביר.. העניין שחצי מהמקומות שרשמת פה הם בעלי מחירים מופרזים- הרבה מעבר ל200. הגן השקוף, טאו, טראסק, געשים, תפוז, שדות ו..הרשימה עוד ארוכה

למעלה