אז מי יורד?

miromiro

New member
אז מי יורד?

לפסטיבל הג'אז באילת? אני מכוון ליום שלישי-זאפ-מאמא, דיאן ריווס ומשם לקינוח בדמות בילי קובהאם. אם לא יסתדר אז נמצא תחליפים ביום רביעי.

miromiro

New member
ומי אוהב ביזאר?

לא ממש ביזאר , אבל שילובים מיוחדים יש להירומי, דוגמיות אפשר להוריד מכאן.

אני יורד בלב כבד...

דיאן רייווס תתן הופעה טובה. אעשה מאמץ לשמוע אותה. גם החצוצרן טום הארל והחמישיה שלו יתנו הופעה נחמדה (הם מופעים בחודש הבא בוויליג' וואנגארד בניו- יורק), למרות שהמוזיקה שלהם קצת לעיכול למי שלא חובב ג'אז. זאפ מאמא הם לא ממש ג'אז, יותר מוזיקה אפריקאית, גוד טיים ובנות רוקדות עם שרוואלים. בנים אוהבים לראות בנות רוקדות עם שרוואלים. זו תהיה ההופעה הכי קלה לעיכול. יותר לראות מאשר לשמוע. הפסנתרנית היפאנית הירומי התפרנסה מכתיבת ג'ינגלים לניסאן. אחמד ג'מאל אמר בעבר שהיא מדהימה ואני חייב להסכים שהיא נראת טוב. המוזיקה לא ממש מוכרת לי. בילי קובהם כבר קשיש, כוכבו דרך לפני 20 שנים. מבין כל האומנים שיגיעו השנה לפסטיבל הוא אולי המוכר ביותר (קטע שלו שמתי באחד מדיסקי הסמינר). תומר

miromiro

New member
קשישים משתבחים עם הזמן!!!

ובילי קובהם באופן ספציפי, כוחו עדיין במותניו, כמתופף לא רק במהירות שלו מרשימה (זאת אולי עשויה להיפגע עם הגיל) אלא ובעיקר, התחכום המורכבות והקורדינציה (החלפות בין ימין ושמאל תוך כדי נגינה באופן חלק) אלווין גIנס,ארט בלקי,מקס רואץ' שום דבר לא נעלם מהם בערוב ימיהם. האליה הגדולה בכל הקשור לבילי קובהאם זאת המוזיקה עצמה, שלעיתים נוטה לשמאלץ ולמעליתיות יתר, לכן זה מאד חשוב ומשנה באיזה הרכב תופסים אותו , את הנוכחי אני לא מכיר. אבל התיפוף.... YYY איזה תיפוף, האיברים הפנימיים קופצים ממנו.

miromiro

New member
ובוא לא נגזים- הבחור עדיין לא בן 60

ורשימת הדיסקים שלו + כאלו בהם השתתף מרשימה לא רק באורכה אלא גם בגיוון שלה, יש שם כמעט הכל (אם כי יש כמה פדיחות קטנות שהושמטו) אם תנחש +- כמה מתוך הרשימה יש לי, הכרטיס להופעה עלי, בעצם עזוב כרטיס, הבירה בנמל אחרי ההופעה עלי (ניתן להמיר בכוס יין) מאיר

למעלה