אז מי אמר שהדרבי של פ"ת לא מעניין?

אז מי אמר שהדרבי של פ"ת לא מעניין?

האם הדרבי של פ"ת מעניין אתכם? בואו נעבור על כמה משחקים מהשנתיים האחרונות ונראה מה הם סיפקו:
עונת 99-2000, דרבי ראשון: אסי טובי משווה עשר דקות לסיום, גיא שמיר כובש שער ניצחון מדהים מ-25 מ´ בדקה ה-88 ודני לוי מכריז בשידור חי שהוא מתבייש להגיד את זה אבל בכל זאת אומר - זה היה כמו אורגזמה.
עונת 99-2000, דרבי שלישי (בר"ג): אלי אברבנל בועט פנדל לקורה בדקה ה-40, מכבי פ"ת עולה ל-0:1 בדקה ה-45 והפועל פ"ת הופכת ל-1:2 תוך 10 דקות במחצית השנייה. הולצמן משווה בסביבות הדקה ה-60 אבל אחרי 5 דקות פרקוביץ´ מחזיר את היתרון להפועל, 2:3. לקינוח קקון מקשית מעל מלול מ-35 מ´ ומחמיץ פנדל.
עונת 2000-2001, דרבי שני: מכבי פ"ת עולה ליתרון בתחילת המשחק, הפועל פ"ת הופכת את התוצאה עד לסיום המחצית, בדקה ה-75 מכבי פ"ת משווה ובדקה ה-90 ממש רפי הללי (מי?!) כובש מקרוב שער ניצחון דרמטי, 2:3 למכבי פ"ת.
עונת 2000-2001, דרבי שלישי: מכבי פ"ת עולה ליתרון בדקה ה-70, 5 דקות לאחר מכן הולצמן ואברבנל מורחקים, ובדקה ה-80 קקון מוכשל ברחבה ע"י מגמאדוב (שמורחק גם הוא) ומאזן את התוצאה. בדקה ה-94, אחרי סדרת בעיטות והרחקות בתוך הרחבה, ברייקוביץ´ בועט פנימה ומנצח את המשחק.
עונת 2001-2002, דרבי ראשון: שוב שער בדקות הסיום, הפעם מכבי פ"ת משווה ל-1:1 בדקה ה-87, וזהו דרבי שישי מתוך שבעת האחרונים שבו מובקע לפחות שער אחד ב-10 הדקות האחרונות. לאור כל הדרמות הנ"ל מהשנתיים האחרונות, השאלה לא צריכה להיות האם הדרבי של פ"ת מעניין אתכם (כי רובכם תענו שלא) - אלא למה הוא לא מעניין אתכם.

שחר. ו

New member
אל תיעלב איש כחול אבל ../images/Emo1.gif

אינ לא רואה סיבה למה המשחק הזה אמור לעניין אותי יותר מנאמר משחק כמו נתניה נגד ראשל"צ. ברוב המקרים אין לתוצאות המשחקים בדרבים האלה השפעה על הטבלה כיון שמדובר על קבוצות אמצע טבלה טיפוסיות וחוץ מהצבע מסביב ומהריבים המגוחכים של דני לוי והלוזונים אין שום דבר מעניין במיוחד במשחק הזה. מצד שני, בתור תושב פ"ת אני באמת מבין את הציפיה והדריכות של אוהד הפועל כמוך ואת המאבק על הוקרה העירונית, רק אל תצפה מאוהד כדורגל ישראלי טיפוסי שלא אוהד את אחת הקבוצות שלא יעצןם עין בלילה שלפניי המשחק.

נתניה נגד ראשל"צ? ../images/Emo12.gif

GOD DAMMIT! הנקודה שלי היתה שלמרות שאנשים מתייחסים לדרבי של פ"ת כאל דרבי "נחות" שכל מה שמעניין בו זה הריבים בין דני לוי ללוזונים (כששוכחים לציין שאצלנו דני לוי היה אפיזודה חולפת של שנה וחצי ואצל מכבי פ"ת הלוזונים הם כל המועדון), למרות שלמעשה הם מספקים דרמות בקצב מסחרר שהצופה הנייטרלי יכול להנות מהן (אנחנו נהנים גם בלי הדרמות). אין לי שום ציפיה מאוהד כדורגל שלא אוהד את אף אחת מהקבוצות להיות יותר מדי דרוך לקראת המשחק, אבל לזלזל בו ככה (נתניה נגד ראשל"צ??!?!) זה לא ממש הוגן.

אם יש איזו סיבה לגלות אינטרס בדרבי

החמולות הזה,זו ידידתנו משכבר הימים,הפוליטיקה כמובן... כי למרות שבתור מועדון המגלים הכחולים הרבה יותר סימפטים מהלוזונות,סמל המגל עדיין תבוע בו ולכן אשאף לנצחון מכבי(אלא אם אדע,שהפסד ישלח את האפיזודה למקום לו היא ראויה והוא: השיממון הלאומי עם מר לחנה
) אני כבר לא יכול לחכות לראות ת´פרצוף של לוזון שם

דרבי חמולות?

בשביל דרבי חמולות צריך שתי חמולות מאותה עיר. יש את חמולת לוזון, איפה החמולה השנייה
אגב, אם אתה כ"כ רוצה לראות את מכבי פ"ת בליגה השנייה (איזה צירוף מקרים, גם אני) אתה מן הסתם אמור לייחל לנצחון של הטובים.

אני מבטיח להיות בעדכם במשחקכם הבא

עשינו עסק
לראות את האושר על פניו של הלוזון אחרי נצחון בדרבי המגוחך הזה שהתקשורת מנפחת אותו למינימום גמר היורוליג,זה אחד הקטעים היותר משעשעים ב-
העולמי

מה שמקומם באמת,זה הניפוח האינסופי

של התקשורת בכל הקשור ללוזוניה אפשר לחשוב שמדובר באיזו אימפריה שהביאה
אירופה לעמישראל
כמו שאתה מעדיף את הגועל האדום בת"א,אני מעדיף את לוזוניה(למרות שלא אבכה אם תנצחו כמובן)

SKZ

New member
יאללה הפועל!

אני מקווה ומאחל לראות מחר את הפרצוף המכוער עם החצ´קון המגעיל שיש על האף של לוזון (אחד מהם) בוכה
ואז הסצינה החוזרת של "שופט מניאק" ואז שבסוף המשחק לוזון יאיים על אחד השחקנים ברצח כמה שאני שונא מאפיונרים בכדורגל

Raanan *

New member
יאללה הפועל....

בטח תדפקו אותנו אבל ותתנו להם להוציא תיקו............

היום גם אני איתכם ../images/Emo13.gif

אבל הבעיה בדרבי של מלאבס היא ששתי הקבוצות משחקות באותן צבעים אז ערכו יורד כתוצאה מכך...

לא מדויק

מכבי פ"ת משחקת בד"כ בתכלת, ואפילו עברה לירוק(!) במשך שנתיים שלוש, כך שברור מי הכחולים האמיתיים היחידים בעיר

אבל אי-אפשר לשיר

"כולם יודעים שפתח-תקווה כחולה". גם בגלל שזה לא מתאים למנגינה וגם בגלל שצריך לנבור בהיסטוריה של הקבוצות הפתח-תקוואיות כדי להבין את כוונת המשורר...

מי בכלל רוצה לשיר את זה?..

מקסימום שרים "פ"ת של הפועל", וגם זה שיר די עלוב... בניגוד לת"א וחיפה, אצלנו אין מחלוקת לגבי שאלת מיליון הדולר ("מי הקבוצה מס´ 1 בעיר?"), כי התשובה ברורה וידועה.

גם בערים הגדולות זה ברור..

ההבדל שבבני-ברק זה המגל ובערים הגדולות זה גוש מכבית"ר ללא עוררין

אם היית כותב סופרו ליג

של עונה שעברה, אז הדרבי הזה הוא בעצם באמת ברמה הזו.... הופה הופה טרביזו

מי זוכר שלקחתם אליפות בכלל????

בשעה שאלפיים קרפדות חגגו אליפות עלובה בטדי,המתינו מאות-אלפי מכבים אוריגינלים ל-
אירופה הנכסף אתה יכול לקרוא לזה מה שאתה רוצה,אבל זה היה שווה פי אלף מהקבוצה העלובה שלך

למעלה