אז מה קורה בנוגע למפגשישי?!
V VAMPhantom New member 1/11/03 #6 קדימה! 1-2 1-2... לעבוד על כך קשה! שלפחות לנפעם נמפגש יצא אל הפועל!
S Sith Master New member 1/11/03 #8 אם אתם רוצים אותי שם....../images/Emo19.gif אז זה רק יום שישי ה28.11
V VAMPhantom New member 5/11/03 #12 אוי אוי....../images/Emo8.gif אני רב פעלים ומלא תחבולות יש לי מס' רב של דרכים! רבים ביותר...
A Another Girl New member 5/11/03 #13 רבות קודם כל ../images/Emo3.gif שנית אני יודעת שאתה רב פעלים ומלא תחבולות כרימון...זה מה שמפחיד אותי...
רבות קודם כל ../images/Emo3.gif שנית אני יודעת שאתה רב פעלים ומלא תחבולות כרימון...זה מה שמפחיד אותי...
V VAMPhantom New member 5/11/03 #14 כבר מתחילה עם ה...../images/Emo3.gif תיקונים הדיקדוקיים? כל הכבד! למה לפחד? בגלל שחשפתי בעבר את ניביי?
כבר מתחילה עם ה...../images/Emo3.gif תיקונים הדיקדוקיים? כל הכבד! למה לפחד? בגלל שחשפתי בעבר את ניביי?
O odiman11 New member 6/11/03 #17 יש פורום סקס בשביל דיבורים כאלה.... אני יכל(אם עושים את זה בת"א) כל יום בשבוע חוץ משישי שבת הזה וכל שבוע הבא עוד חמישי(טיול שנתי) אבל חוץ מזה כל יום יהיה טוב
יש פורום סקס בשביל דיבורים כאלה.... אני יכל(אם עושים את זה בת"א) כל יום בשבוע חוץ משישי שבת הזה וכל שבוע הבא עוד חמישי(טיול שנתי) אבל חוץ מזה כל יום יהיה טוב