אז מה סיכמנו על יום שבת טיול?

צנטריול

New member
אם ילדים מגיעים אני לא מגיע

סבבה

מצידי הכל סבבה, עם אופנוע, אופניים, קורקינט, עם ילדים, בלי ילדים, כלבים, אהרון וצנטריול עם אופנוע (אהרון ירכיב את מחוץ לסכמה וצנטריול יוכל לברוח מהילדים מתי שירצה) , ענבל דנה ואני עם אופניים , ורד פרסאוס ומכשפונת עם ילדים, סתתאאםם, רק השתעשעתי עם הצעת הגשה. אני קבעתי עם ידיד וזוג חברים ליום שבת בעין גדי, כבר מלאן זמן אני מתה לצאת לשם. אז אפשר שמורת עין גדי יום שבת. ואפשר לארגן טיול אופנים/אופנועים/פיקניק בפארק הירקון נגיד - שישי בבוקר. תשברו את הראש אתם קצת.

תמרה 448

New member
כן כן..

כל עוד הטיול הוירטואלי מתרחש בגבולות הפורום כולם מתייצבים.. אבל בפועל בשטח פוגשים רק את 3-4 הקבועים שלנו (והחמודים). כך שאני כבר לא כל כך מאמינה לכל "המגיעים והמגיעות".

yaakov41

New member
אני אוהב טיולים

אני חושב להצטרף לאיזשהו טיול. זה יכול להיות לאיזור גוש דן או איזור גזר-בן שמן-לטרון כמובן שגם באיזור השפלה והדרום ואשדוד בפרט.
אני רוצה להעביר את האוטו שלי טסט בשבוע הבא. לשם כך אני מחפש פנס חניה לסובארו ג'אסטי (שמאלי) חדש עולה 200 ש"ח ומעלה. אולי יש למישהו ? אני מעדיף פנס משומש על פני חדש אבל קצת קשה למצוא. (חיפשתי בפירוקיות ומוסכים וחנויות חלפים) במחיר של פחות מ-100 ש"ח אני מוכן לשקול להגיע לתל אביב כך אני אוכל להפגש ולטייל.

למעלה