אז מה נסגר עם הפרוות?

A l a n i s

New member
אז מה נסגר עם הפרוות?

קסטרו הפסיקו כבר?.. ומה עם רנואר?.. הם מוכרים פרוות?.. איך מתכוננים לעשות עם זה משהו?.. להלחם נגד כ"כ הרבה רשתות?.. ד"א יש עצומה או משהו אחר שאפשר לחתום עליו לבינתיים?.. תודה :}

One Echoe

New member
נראה לי שאנשים כאן כבר די התייאשו

לא נראה לי שיש כבר מה לעשות בנושא, חוץ מהפצת עלונים בנושא, והעלאת מודעות. נראה, אולי אני אכין פלייארים נגד פרוות ואחלק באשקלון. חנויות שמוכרות פרוות: נעלי מרקו רנואר המשביר לצרכן וקסטרו אני לא יודע, יש אומרים שהם עדיין מוכרים.

לא התייאשנו

פשוט אין טעם להלחם בכל חברה בנפרד, אין טעם. כל אחד מאיתנו ממשיך בעבודה שלו, מחרים את אותן חנויות, ועושה מאמצים להעביר את המסר..

nepaf

New member
צריך לנצל את המומנט של כניעת קסטרו!

קסטרו הוציאו הודעה לעיתונות על עמוד שלם בעיתון היומי, ובו הם מודיעים לציבור שהם מפסיקים למכור פרוות בגלל לחץ הצרכנים!!!! זה הישג מדהים, בלי להיכנס לשאלה אם הם באמת הורידו את כל הפרוות או לא. כל מי שמוכר פרוות היום יודע שאם קסטרו, שהם רשת אופנתית שמרוויחה, התקפלו, אין לו סיכוי לעמוד בלחץ כזה. עשינו כבר 90% מהעבודה בזה שהורדנו רשת כמו קסטרו, עכשיו רק צריך לנצל את המומנט, ו"לקטוף" את הפירות. כל הרשתות האחרות צפו מהצד, ראו שקסטרו ניסו להתעלם, ניסו "עד גמר המלאי", ניסו למשוך זמן, והתקפלו. הרשתות האחרות הבינו את הלקח ש"קסטרו" למדה, ולא ינסו להתעלם מאיתנו. בהרבה מקרים אני פסימי, אבל פה זה ממש ברור לי: אחרי שקסטרו התקפלו, מפעילים קצת לחץ, וכל מי שמוכר פרווה יפסיק.

A l a n i s

New member
ואו.. הרבה ../images/Emo4.gif

יעזור אם אני אלך לקניון ואשגע את המוכרות שם ?.. אני טובה בזה
מבחינה חוקית.. מותר לעמוד מול חנות ולהגיד לאנשים לא להכנס אליה? ואם אני אכין פלייארים... מה בערך לכתוב שם?.. יש לי ניסוח דיי מעפן =P

adash20

New member
מבחינה חוקית מותר לך

אבל קחי בחשבון שקניון זה שטח פרטי, כך שיש להם זכות להעיף אותך משם. לעומת זאת, אם את עושה את זה ברחוב, זה לגיטימי. פלאיירים אפשר להשיג מהעמותות השונות לזב"ח, ופשוט לשכפל. ואני לא יודעת כמה זה יעזור לשגע את המוכרים. מצד אחד, קשה לומר שזה לא מגיע להם. מצד שני אם לא תשמרי על נימוס, זה רק יכתים עוד יותר את שמם של תומכי הזב"ח. מה שכן, חשוב שידעו שיש אנשים שזה מפריע להם.

A l a n i s

New member
אוקי..

נקווה שאני אגיע לקניון בקרוב
הלך עליהם
אני אעמוד בחוץ ואומר לאנשים.. ואולי גם אכנס ואומר לאנשים לא לשלם.. לקנות במקום אחר.. ואני אשמור על נימוס.. תודה :)

../images/Emo9.gif

אם תשלחי לשם את גפן , כדי לנדנד למוכר , תאמיני לי בטוח שיפסיקו למכור פרוות
היא אלופה בזה LOL (מניסיון כנס אקווה 2005 .. חעחע) אהלן גפן
ואני חדשה פה

A l a n i s

New member
שלומקה ירעה אחת

חוץ מזה.. לא שיגעתי אותך ... חח זה התודה על השלוק מהאייס קפה?
עכשיו.. תצטרכי לסבול אותי גם בתל אביב..

LITI789

New member
תגובתי

לפי דעתי כמובן כל פעילות נגד תעשיית הפרוות היא מבורכת לצערי אין לי בעיר קניון או מקום הומה (ככה זה בעיר קטנה)בורור שמות לך לעמוד לפני החנות ,אני גם די גרועה בכל מובן של הסיסמאות (פרווה זה לא אופנה טוב זה נדוש ..)אולי אפשר לארגן הפגנה נגד עוד חנות בסדר גודל של קסטרו ככה שיבינו שהמלחמה היא לא נגד חנות אחת אלא נגד כל אותם חנויות שמוכרות פרווה!א]שר להראות גם תמונה של חיה שהפשיטו ממנה את הפרווה וזה לפי דעתי חזק מכל סיסמאה שיכולה להיות כי תמונה אחת שווה אלך מילים![ וכמובן בהצלחה!

שקשוקה15

New member
כן באמת אפשר לעשות משו כזה...

אפשר ללכת לחנויות בקבוצות כי אם מישו ילך לבד אף אחד לא ישים אליו ולחלק שם פלייארים

miss bobby

New member
הייתי במשביר לצרכן ולא ראיתי פרוות.

אתם בטוחים שיש שם?

A l a n i s

New member
גם מנגו ../images/Emo7.gif

הייתי עכשיו בקניון ערים... נכנסתי למנגו עם אמא שלי (מה היא מוצאת שם?.. חנות מגעילה), ראיתי משהו שנראה מפרווה.. אני כזה שואלת את המוכרת "זה מפרווה אמיתית?" היא אומרת "לא.. אבל זה כן *מצביעה על מעיל אחר*, זה גם פרווה אמיתית וגם עור..".. היא אמרה את זה כאילו שהיא גאה בזה.. מפגרת מסריחה. לא פר.. כולם נהיו חראים רוצחים בגלל קסטרו... =\

למעלה