אז מה נסגר עם המשחק ? כמה כמה ?

אז מה נסגר עם המשחק ? כמה כמה ?

אני חייבת לדעתתתתתתתתתתתתתתתתתת התערבתי עם חברה שלי ... הם לא יכולים להפסידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ותודה לכולם שקיבלתם אותי יפה אוהבת אותכם הכי בעולם

חראאא .. אבל לא נורא ..

משחק הבא יהיה טוב יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מכירה כמה אנשים שאהדו את חיפה ...רק בגללי ורק בגלל שהם ניצחו באיזה שתי משחקים... (אחד שיעקובוב הבקיע שתי גולים ... והשני לא זוכרתת :) ואז הייה עוד משחק !! והם הפסידו ואז הם החליטו שהם אוהדים אותם ולא את חיפה אנשיםםםםםםםםם החוכמה היא לאהוד אותם גם בניצחון שלהם וגם בהפסד שלהם!!!! תהיו איתם באש ומים.... מרוב שאני אוהדת שרופה יש לי מחברת עם שירים שאני המצאתי .. ולהלן שיר אחד:מהדיסק של תומר חן ( הצינגלה:) בטח כולכם מכירים .. אז ככה: א. כל האיצטדיון שפתאום עולה .. כל האצטדיון בגלל חייפה´לה ... גול ועוד גול מקפיץ ת´ אוהדים יציאה ג´ קורע ת´ בגדים נכנסנו למשחק עם כל האוהדים מוציאים ת´ דגל וז מנפנפים .. העפנו מבטים מכל הכיוונים קרן לחייפה אנחנו מקימים ... הרמנו ת´ צעיפים לחיפה נכנעים ... קבוצה כזאת לא כל יום רואים מי שמכיר את השיר הזה של תומר חן יבין ויהנה מהשיר אז אנשים אל תתיאשו ... לא נורא משחק הבא נקרע את הקבוצה המתמודדת מולנו אוהבת אותכם הכי בעולם

../images/Emo45.gif

בא לכתוב פה את כל השירים שלך
אני יכניס למאמרים אבל רק אם את רוצה

לא כפת לי ... אז זהו ש....

אין לי כח היום אז .... אוהבת הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

התערבנו על...

קודם כל את לא נדחפת .. אז תרגישי חופשייה ... ובקשר להתערבות התערבנו שאם אנחנו ננצח אז היא תתצטרך לצבוע את השיער בירוק (והיא מסוגלת :) והייתי צריכה לצבוע את השיער בכחול.... אבל למזלי היא ריחמה עליי .. ועכשיו אני צריכה להתחיל עם מישהו ברחוב ... מפדח!!!!!!!!! התערבות קצת דפוקה .. אבל בשביל הכיף ... את יודעת ... אני אוהבת לעשות שטיות ... אוהבת הכי בעולם

אפר0ק0ית

New member
חחחח גם אני אוהבת לעשות שטויות,

תלכי לאחד הכי מכוער שתראי ברחוב ותשאלי אותו אם בא לו לדגמן כי יש לך סוכנות... ואם הוא ישאל איך קוראים לה תגידי לו don´t look...

חחחחחחחחחחחח אחלה רעיוןןןןןןןןן

ס22ה ... אצלנו כולם חתיכים .. אבל אני בטח אמצא איזה מישהוא מכוער... וואי איזה מזל שהיא ויתרה לי הייתי צריכה לצבוע את השיער בכחוללללל אימאלההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוהבת הכי בעולםםםםםםםם

O n y X

New member
אם כבר התערבויות...

אז שבוע לפני המשחק ב29.10 התערבתי עם עצמי שמכבי חיפה תנצח את מאן-יונייטד. והם לא יבקיעו. ניצחתי. אגב, שבוע שעבר מצאתי 50 ש"ח ברחוב....זה לא קשור אבל מה זה משנה

עשיתי פדיאחות של החיים שלי , יווווו

באמת ניגשתי לאיזה אחד ברחוב וסיפרתי לו שיש לי סוכנות דוגמנים והכל , בהתחלה הוא לא האמין לי , ואז בסוף הוא האמין לי ... לאחר שכנועים רביםםםםם והתחלתי להחמיא לו שהוא כזה חתיך ונדלקתי עליו.. והוא יכול להיות אחלה דוגמן לסוכנות שלי ... מסכןןן הוא האמין הפתי ... ואז הוא כZה עושה לי .... איך אמרת שקוראים לסוכנות שלך ? אני כזה : dont look והדפוק לא הבין.... בקיצור .. זאת הייתה הפדיאחות של החיים שלי שחבר שלו הגיע והתחיל להסביר לו .... אוהבת הכי בעולם

אם כבר מדברים על התערבות...../images/Emo60.gif

הפסדתי היום 270 ש´´ח מתערבות על המשחק הייתי טיפש ותערבתי עם כול האוהדים של מכבי בשכבה שלי וכמו טיפש שילמתי להם(בעצם שילמתי רק 200 ש´´ח אבל אני ישלם גם את ה-70) אבל אני עוד יחזיר את הכסף חזרה אליי(בתערבתי איתם מי היקח את האליפות)

ברור שאני צודק../images/Emo3.gif../images/Emo60.gif

מספר באייסיקיו הוא:161604509 או שתשאלי את אמינם ג´וניור

למעלה