אז מה היה לנו - פרידה!

חיובית

New member
אז מה היה לנו - פרידה!

בוקר טוב בנות, אז מה היה לנו: 9 שנות טיפולים, 25 טיפולי IVF, הזרעות, זיפטים, 3 הריונות שבהן איבדנו דופק, והריון תאומים אחד - בן ובת, שלהם נאלצתי להגיד שלום ביום חמישי. אז זהו זה, לחרדות שלי הייתה גושפנקא אמיתית שבאה לידי ביטוי בסיום טרגי של הריון חלומי הריון שקיוויתי שניתן לי במתנה ולא בהשאלה, אך התבדיתי. ובשבוע הראשון בו למדתי לזהות מי ער בבטן ומי ישן הם נלקחו ממני בצורה הכי אכזרית שרק אפשר.....והרושם שנותר לי מחווית הלידה הוא הנורא מכל מה שחוויתי עד כה. אז אחרי 5 חודשים של שיכרון חושים, חששות, היסטריות והרבה דאגה, אך בעיקר הרגשה עילאית של אימהות בדרך, אני נפרדת מכן. נעמתן לי מאוד, החכמתי לא מעט, ואני מאחלת לכל אחת ואחת מכן הצלחה רבה בהמשך ההריון. היה לי לעונג, יונת

מיכל @

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

יונת, אני כל כך מצטערת. איזו טרגדיה!
אין לי מילים וגם אם היו לי, אני יודעת שאין מילים שיביאו לך נחמה כרגע.
מחזקת את ידיך
ומקווה שההריון הבא יבוא במהירות ובקלות והפעם ל-9 חודשים תמימים.

נעמיא

New member
יואו......./images/Emo10.gif../images/Emo7.gifיונת!

אני לא מאמינה..... אין לי הרבה מה להגיד,חוץ מזה שהיה לי ממש ממש קשה לקרוא את הודעתך עד סופה המר. לא יודעת אייך וכמה... ואייך עושים,אבל תאספו את עצמכם והלוואי הלוואי שעוד נשמע ממך בדברים טובים. שולחת לך חיבוק ענק תומך ואוהב.... רק שיהיה טוב!!! מצטערת מאוד מאוד לשמוע.

mey be

New member
אוי חיובית-

כ"כ הצטערתי לקרוא... אני מאחלת לך עם כל החיוביות עלי אדמות שתשובי לפורום הזה במהרה. מחזקת אותך מרחוק
מירב.

קרן פ

New member
חיובית יקרה../images/Emo7.gif

כואבת איתך ומאחלת מכל הלב שיהיה רק טוב קרן

שירוק

New member
../images/Emo7.gif יונת

כמה עצוב לראות את הודעתך. מאחלת שמכאן יהיה רק טוב, שההריון הבא יגיע מהר ויעבור לאט את כל 9 החודשים. מחזיקה אצבעות.

טל של 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo10.gif

הדמעות זולגות, ומילים אין. מחבקת אותך חזק חזק חזק

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-../images/Emo7.gif

אין לי מלים לנחם על האובדן הנורא!

יונת, אני לא יודעת מה לומר ../images/Emo7.gif

נקרע לי הלב, אני יודעת שאין משהו שיוכל לנחם, אבל אני מקוה שתחזרי בקרוב (ההפסד במקרה הזה כולו שלנו, נעמת גם לנו).

ליהיS

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gifאין לי מילים יונת

אני לא חושבת שאני יכולה למצוא מילים שיוכלו לנחם אותך..ליבי בוכה איתך..רק מקווה שהשמים ימצאו דרך לפצות אותך..אני מחכה בקוצר רוח לראות שוב את שמך בפורום ומהסיבות החיוביות ביותר שיש...

חן ונף

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

יונת, אני עדין בלי נשימה, ואין לי מושג איך לנחם
קבלי ממני את כל החיזוקים בעולם. מי יתן ובקרוב מאוד תבשרי לנו בשורות טובות.

סאני2

New member
אוי...

ליבי איתך יונת! אני מאחלת לך שתאגרי כוחות, אל תתיאשי תמשיכי לנסות. כולי תקווה שתשובי אלינו במהרה.

יונת יקרה ואהובה שלנו ../images/Emo14.gif

אני חושבת שזו את, חברתנו לדרך הקשה. ייתכן ואני טועה בזיהוי ועל כך סליחתי מראש, אבל אני חושבת שאינני. שולחת לך יד, למקום הכי קשה וכואב, למקום שבו את כואבת לבד, אמא שאיבדה את ילדיה ברגע אחד אכזרי. אל תהיי לבד שם, נסי לקבל את היד המושטת. אני יודעת כמה הריקנות הזו בלתי נסבלת, צורבת, חדה ומכה ללא הרף. הכאב הזה לא ירפה אף פעם, רק אולי יקהה קצת ויקבל רבדים אחרים. זה אובדן קשה, בלתי נתפס וכל כך לא צודק. אני כאן, אם זו את חברתי, את יודעת היכן להשיגני, ואם לאו, אשמח לעזור בכל מקרה דרך מערכת תפוז.

אין לי מילים לנחם, אני עם דמעות

כל מה שאומר לא יכול לעזור ולו במעט מול הכאב שאת בוודאי חשה. כל מה שנותר לומר הוא רק שאני מקווה ומאחל שתחזרי לפורום מהר מהר עם הריון שקט, רגוע. אני מקווה שאת חזקה ויכולה להמשיך הלאה כי חייבים ואם את חיובית אז תחשבי חיובית ותאמיני שאיפשהוא מתישהוא הרגע הגדול יגיע. אל תישברי, אל תוותרי, קחי מנוחה בהתאם לחשק וליכולות כמובן ואח"כ להצליח. המון המון המון הצלחה וחיזוקים.

mirisss

New member
יונתוש ../images/Emo7.gif

אוי יונת הצטערתי לשמוע, קבלי חיבוק חזק ומאמינה שבמהרה תחזרי אלינו. אין מה להגיד מאחלת לך רק דברים טובים.

למעלה