אז מה? האם באמת החיבוק של צנגאוקר הוסיף ל-BB

Harrington

Well-known member
מנהל
אז מה? האם באמת החיבוק של צנגאוקר הוסיף ל-BB
הוא לא נועד להוסיף ולא מעניין במיוחד אם הוסיף. בס"ה נצפה שם רגע של אנושיות הדדית ואמוציוני של הורים. כל אלו שמבקשים לרקוד על הדם ולקרוא באירוע יותר משהיה בו או לתקוף את האם עליו, רק מלמדים על אופיים שלהם עצמם (ולא משהו טוב במיוחד).

דגלמנגל

Well-known member
4 מנדטים?
על כל פנים, מ"מ עדכני
צפה בקובץ המצורף 133382
פספסת את הנקודה. אהבה וכבוד לא היו שם. זה חיבוק מתוך יאוש ותקווה, שאולי לכבוד הבחירות, יאות המנוול
לכלול את הבן שלה בפעימה - זו שתתבצע - לפני שיטרפד את הבאה בתור.
למען הבן שלה היא תהיה מוכנה לחבק ולנשק גם את השטן, בכבודו ובעצמו.

evglev1

Well-known member
מנהל
פספסת את הנקודה. אהבה וכבוד לא היו שם. זה חיבוק מתוך יאוש ותקווה, שאולי לכבוד הבחירות, יאות המנוול
לכלול את הבן שלה בפעימה - זו שתתבצע - לפני שיטרפד את הבאה בתור.
למען הבן שלה היא תהיה מוכנה לחבק ולנשק גם את השטן, בכבודו ובעצמו.
איזה בחירות? נכון שמשבר גיוס החרדים לא חלף ולא באמת נמצאה פשרה אלא פשוט דרעי ואדלשטיין ידעו על התוכניות למבצע עם כלביא והעדיפו לתת לממשלה כוח ולא להחליש אותה פיזור הכנסת בקריאה ראשונה או טרומית. אבל עדיין לא הוחלט על הקדמת הבחירות. ויותר מזה עם העיסקה תביא לסיום המלחמה עם סיום שלטון החמאס בעזה אז גיוס החרדים לא יהיה כזה קריטי כי לא יהיה כזה עומס על המילואים וחוק פשרה עם החרדים לא יהיה יריקה בפרצופם של חיילי המילואים עם נטל המילואים ירד עם עצירה זמנית או קבועה של המלחמה בעזה ואז אפשר יהיה לחיות עם חוק גיוס שממשלת השינוי תמכה בו לפני השבעה באוקטובר.

דגלמנגל

Well-known member
איזה בחירות? נכון שמשבר גיוס החרדים לא חלף ולא באמת נמצאה פשרה אלא פשוט דרעי ואדלשטיין ידעו על התוכניות למבצע עם כלביא והעדיפו לתת לממשלה כוח ולא להחליש אותה פיזור הכנסת בקריאה ראשונה או טרומית. אבל עדיין לא הוחלט על הקדמת הבחירות. ויותר מזה עם העיסקה תביא לסיום המלחמה עם סיום שלטון החמאס בעזה אז גיוס החרדים לא יהיה כזה קריטי כי לא יהיה כזה עומס על המילואים וחוק פשרה עם החרדים לא יהיה יריקה בפרצופם של חיילי המילואים עם נטל המילואים ירד עם עצירה זמנית או קבועה של המלחמה בעזה ואז אפשר יהיה לחיות עם חוק גיוס שממשלת השינוי תמכה בו לפני השבעה באוקטובר.
חוק פשרה עם החרדים, בנושא ההשתמטות, תמיד היה ותמיד יהיה, יריקה, בפרצופם של כל חיילי צה"ל - מילואים וסדיר כאחד.
נכון, מלחמות כמו זו בעזה, לא קורות כל יום, אבל סבבים ומבצעים יש כל השנה ולוחמים עדיין נהרגים. אם גיוס החרדים יקצר
את משך השירות, בשתי הקטגוריות הנ"ל, אזי חובה לגייס, בלי פטורים על לימוד תורה.
'תה יודע מה, אני הייתי מפריט את לימוד התורה. במלים אחרות, מבטל את המשרה הממשלתית "תורתו אומנותו", מעביר אותה
לשוק הפרטי וממסה כל הכנסה בגינה. נראה איך הם יתפרנסו מזה שם.

דורי 1981

Well-known member
החיבוק הזה הוא חיבוק של ייאוש. גם אני הייתי משתף פעולה במקומה, וזאת בתקווה שגם חמאס רוצה להשאיר אותו בחיים.

eקא זו או

Well-known member
החיבוק הזה הוא חיבוק של ייאוש. גם אני הייתי משתף פעולה במקומה, וזאת בתקווה שגם חמאס רוצה להשאיר אותו בחיים.
מישהו כבר כתב שהיה מתחבק עם מנגלה ע"מ להציל את הילד שלו.
עכשיו בערוץ 12 התעסקו בשאלה כמה אמת יש בהבטחה הביביאנית לעינב.
אבל ת'אמת - שרה נראתה נהדר, עם הבלונד הזוהר, הפנים המבוטקסות, מלאות במילויים היאלורניים ואולי אפילו איזו מתיחת פנים?
ביבוש ירד במשקל, לקח אוזנפיק או בגלל הניתוח בפרוסטטה?

דורי 1981

Well-known member
אבל ת'אמת - שרה נראתה נהדר, עם הבלונד הזוהר, הפנים המבוטקסות, מלאות במילויים היאלורניים ואולי אפילו איזו מתיחת פנים?
ביבוש ירד במשקל, לקח אוזנפיק או בגלל הניתוח בפרוסטטה?
לא, זה הפוטושופ.

Harrington

Well-known member
מנהל
מצחיק לקרוא את כל הניתוחים הפסיכולוגיים בגרוש של הרל״בניקים :). באמת כפשוטו, פשוט מצחיק :). יוצאים מכליהם כדי לציין שלא כועסים על צנגאוקר, בתכל׳ס רק כדי להמציא לה תחושה שספק אם בכלל עלתה במוחה :). המהדרים שחששו לא לצאת מספיק מפגרים הרחיקו עד מנגלה (לך תסביר להם מדוע זה היה מיותר ;-)).

קורא ונהנה. שרשור של חנ״-שים מדופלמים.

certified.woke

Well-known member
מצחיק לקרוא את כל הניתוחים הפסיכולוגיים בגרוש של הרל״בניקים :). באמת כפשוטו, פשוט מצחיק :). יוצאים מכליהם כדי לציין שלא כועסים על צנגאוקר, בתכל׳ס רק כדי להמציא לה תחושה שספק אם בכלל עלתה במוחה :). המהדרים שחששו לא לצאת מספיק מפגרים הרחיקו עד מנגלה (לך תסביר להם מדוע זה היה מיותר ;-)).

קורא ונהנה. שרשור של חנ״-שים מדופלמים.
תגובת רק"ב טפוסית של רק"בניק...

למעלה