אז מה אתם שמעתם השבוע?

Mc Shuf Shuf

New member
אז מה אתם שמעתם השבוע?

Kanye West- Late Registration- נכון פחות טוב מאלבום הבכורה שלו אבל עדיין אלבום מהנה משמיעה לשמיעה, המון אורחים טובים יותר וטובים פחות, ישנם דברים מצויינים בראשם עומד Roses לדעתי השיר הכי טוב ומרגש באלבום Diamonds שגרם גם לאבא שלי להתרפק קצת על העבר, Hey Mama המוקדש לאימו ו Touch The Sky המקפיץ. Martin Luther- Rebel Soul Music- מה לכתוב על האלבום הזה? כמה אנרגיה? כמה עוצמה? רוק? פאנק? זה האלבום שבעצם עשה לי את השבוע! לצד שירי soul R&b ענקים ושקטים עומד לו מרטין עם הגיטרה עם הרבה פאנק קצב וכיף. אלו שירים מומלצים מהאלבום? כל השירים! מומלץ בחום לחובבי פאנק סול אר אן בי (מי אמר sister G?) נדחה האלבום של מלכנו Ras Kass אבל השבוע שמעתי חדש שלו Live As I טעים. שבוע מצויין ושמיעה מהנה.

iliarapper

New member
ואיך זה קשור למוזיקה שחורה?

לא שהאלבום שבחרת הם לא טובים או משהו כזה למרות שאנימלס הוא לא פייבוריט שלי במיוחד אני מעדיף תמיד את דארק סייד או וויש יו וור היר ובכל זאת, זה לא פורום מוזיקה, זה פורום מוזיקה שחורה.

iliarapper

New member
השאלה נשאלה בפורום מוזיקה שחורה

ואם אני אענה ששמעתי אוסף שירי עם רוסיים? את מי זה יעניין פה?

iliarapper

New member
אבל כנראה שאני סתם קטנוני

אני אתנצל אין לי מצב רוח היום אז אני אענה שהורדתי השבוע כמה פסקולים ושמעתי אותם: Pulp Fiction OST Reservoir Dogs OST ואחד שלא קשור: O Brother, Where Art Thou? OST

Escova

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

Common - Be
- קשה שלא לחבב בחור כמו קומון, אולי זה משהו בקול, אולי בליריקס, ואולי, באיך שהוא משלב את שניהם. על כל פנים, הMC הוותיק, שעד לאחרונה קיבל מבטים מוזרים מקהילות ההיפ הופ ברחבי העולם, הודות לאלבומו הלפני אחרון "הקרקס האלקטרוני" שהיה בטעם מוזר להרבה היפ הופ האדז. עכשיו, בלי אריקה ועם הרבה רצון להיות, הוא חוזר לשורשים עם אלבום ענק, שמלב כמובן בלוז, ג'אז, פאנק, והרבה מוזיקה טובה, כשם הלייבל בו הדיסק יצא. שירים מומלצים: "Chi City" "The Food" "Go" "The Corner". לא יצא לי לשמוע יותר מידי השבוע, הייתי עסוק (
), והאלבום הזה מספיק בהחלט...

B e n e

New member
../images/Emo36.gif

Kanye West - Late Registration הגעתי לאלבום הזה בלי ציפיות, והופתעתי לגמרי! קנייה הצליח להמציא את עצמו מחדש ובגדול. The Last Emperor - Music, Magic, Myth תמיד כיף לשמוע אלבום של אמסי מחונן... במיוחד כשמדובר בלאסט אמפרור. ארקדי דוכין - יותר ממני האוסף הכפול והמעולה של ארקדי דוכין. להתענג על כל שיר...

לא יודע מה איתכם

אבל בתור מי שיודע שזה יהיה שווה את הכסף, אני מחכה לעותק המקורי של קנייה אצלי בבית. (גם אם הוא לא ברמה של קודמו)

Funky Giraffe

New member
ממ

John coltrane - Giant steps Yellowjackets - Mirage a trois Yellowjackets - Yellowjackets מלא ג'אז.

שמעתי...

Kanye West - Late Registration לא היה אפשר שלא לפספס,הבנאדם שלא איכזב אותי לשנייה ! קנייה המציא את עצמו מחדש,אלבום מעולה,ענק ! אני אהבתי...ועשו לי טובה אל תחיו בעבר,מה שיפה בקנייה שהוא בא ומגוון ולא תקוע בסגנון של האלבום הקודם-כי טכלס אם זה היה ככה הייתם אומרים "משעמם",זה אלבום שכבר היתרגלתי אליו-ממש נפלא ! הפקות ענקיות,קנייה במיטבו,האורחים מעולים-דליקטז! עוד לא שמתי עליו "אלבום השנה" אני ישמע אותו עוד ועוד אבל עד אז אני נישאר נאמן לקומון-בי ! :) עוד... Redman-Dare Iz A Darkside כמה שהאלבום הזה גאוני !..אחחח רדמן מלך ! שנון,פאנקי בשילוב הארדקור לפנים ! Kurupt - Against The Grain ווסט קווסט במיטבו,אלבום שאפילו הפתיע אותי. וכמובן יצא גם אלבום סולו לפרוף: Proof-Searching For Jerry Garcia עוד לא העברתי עליו שמיעות רציניות כדי לשפוט מה הוא שווה אבל אפשר למצוא דברים מעניינים כמו שיר עם בי ריל ומתהוד מן ביחד: High Rollers! שיר עם טי-3 מסלאם ווילאג'...Slum Elementz..(ובשיר גם מתארח Madd) אורחים קבועים:אובי טרייס,די 12,פיפטי,נייט דוג.. עוד שיר מעניין שככה עבר לי טוב באוזן: Kurt Kobian נשמע נחמד סך הכל!

da1boy

New member
שאלה לי אליך...

האם בחדש של קניה ווסט ג'ון לג'נד, מירי בן ארי (והקטע של אינסטרומנטלים מקוררים ) בולטים? או שזה יותר סימפולים?

ג'ון לג'נד לא מתארח באלבום.

קנייה זה תמיד סימפולים..אין יותר מידיי קטעים אינסטרומנטאליים,מירי בן ארי כמעט ולא מורגשת בהשוואה לאלבום הקודם.

da1boy

New member
כן ברור שהוא סימפולים אבל יש לו

בקולאג' דרופ אווט הרבה יציאות שזה שילוב של LIVE SOUND עם סימפולים כגון WORKOUT PLAN , WE DON'T CARE , ALL FALLS DOWN וכ'ו... ולא שירים כמו סלו ג'אמז או כל האלבום של קומון שזה רק סימפולים.....

DoYouAreIsVery

New member
אני שמעתי

שבק ס - בעטיפה של ממתק אחח איזה אלבום , אחד הטובים אם לא הכי טוב בארץ . שי360 - חי אחלה אלבום! לא יודע למה הרבה לא אהבו אותו ממש , יותר מדיי ציפיות? Black Eyed Peas-Monkey Business אלבום מצויין!

למעלה