אז מה אוכלים ?

• פותח הנושא ktan
  • פורסם בתאריך

ktan

New member
אז מה אוכלים ?

היי עשיתי טבעת לפני 4 חודשים הורדתי 18 ק"ג הטבעת כנראה סגורה מאד, אני מתקשה לאכול דברים מוצקים גם אם אני לועס שעתיים. אני חי על פירה, פרילי וחומוס, וזה כבר יוצא לי מהאף. אני חייב למצוא מתכונים רכים כי זה הופך להיות בלתי נסבל. אודה על הצעות למאכלים רכים. אפילו קציצות רכות נתקעות לי. האם לנסות לפתוח קצת את הטבעת ? תודה

דחלילה

New member
היי קטן, וברוך הבא ../images/Emo140.gif

אומנם אני די חדשה בעניין, אבל נראה לי שאתה זקוק בדחיפות ליעוץ של דיאטנית, בכדי שתאזן לך את התפריט. לא ניתן, ולא בריא לחיות על פרילים וחומוסים. לפחות זה חומוס אחלה? כי כשהחומוס אחלה הכל.... אתה יודע.
אני במקומך, גם הייתי פונה למנתח, או לבית החולים המטפל ומבקשת צילום ורופא שיבדוק למה אתה כל-כך "צר" ואם הכל קשורה בפנים. בריאות דחלילה

ktan

New member
מילא

מילא לא בריא לחיות על חומוס ופרילי, אבל זה גם לא טעים ... ואגב, אהבתי את הכינויים של שנינו. תודה

שרה16

New member
היי וברוך הבא../images/Emo140.gif

פירה, ירקות מבושלים ממרק, גבינה לבנה, קוטג, ביצה רכה, מחית אפונה,דלעת,קישואים,גזר-מתובל לפי הטעם,מרק עשיר טחון בבלנדר, אבוקדו,מעדנים,יוגורטים,אבטיח,ג'לי דיאט, ו..תכף אחשוב על עוד..

שרה16

New member
ו........./images/Emo176.gif

מחית פירות, מיץ פירות, מחית ירקות טריים, מחית כבד קצוץ, מחית קטניות שונים, מחית טונה,מוס טונה,מוס כבד,גפילטאפיש רכים,מרק בשר טחון,מרק אפונה,מרק חומוס,יוגורט עם מלפפונים קלופים וקצוצים. בתאבון

novemberain

New member
אתה יכול לאכול גם

טבעולים, אבל אלה בלי הציפוי כמו המבונגרים, נקניקיות, קוטלט, קציצות ירק (בלי ציפוי), שווארמה (טבעול), אבל תקפיד שהם יהיו בלי הציפוי של פירורי לחם, הם רכים ועוברים בקלות. אתה יכול להכין ירקות מאודים, ירקות אפויים. מעדני סויה, גרברים! (יאמי), מעדני חלב. מממ...התזונאית המליצה גם על ארטיקים דיאטטיים (אני לא נוגעת) מממ.. היא גם אמרה שאפשר טונה ופילה של דג (יאכס (סליהח לא אומרים איכס על אוכל בלה בלה בלה)) ועוד ועוד :)

אני לא מאמינה

שחיית כל כך הרבה זמן על פירה, פרילי וחומוס בטח שזה כבר יוצא לך מהאף... כמו שכבר כתבו לך החברים יש עוד המון דברים שאתה יכול לאכול חוץ מזה אתה תמיד יכול לטחון הכל אבל לדעתי זו לא הדרך, המטרה היא לא שנוכל לאכול רק דברים רכים מאוד אלא שנוכל לאכול הכל
אולי באמת כדאי לפתוח קצת את הטבעת בכל אופן כמו שדחלילה אמרה כדאי ללכת לרופא שיבדוק אם הכל בסדר

למעלה