ואותו רופא "במקרה" היה ערבי דווקא לא.
Harrington Well-known member מנהל 4/11/25 #32 נכתב ע"י ביטניקט: ואותו רופא "במקרה" היה ערבי לחץ כדי להרחיב... דווקא לא.
1 1ספי11 Well-known member 5/11/25 #41 נכתב ע"י Harrington: אם נדייק, רופא אחד מצא. רופאים אחרים שללו ממצאים אלו או את הטענה שהם נובעים ממעשה אינוס. לחץ כדי להרחיב... אינוס לא מופיע בכתב האישום.
נכתב ע"י Harrington: אם נדייק, רופא אחד מצא. רופאים אחרים שללו ממצאים אלו או את הטענה שהם נובעים ממעשה אינוס. לחץ כדי להרחיב... אינוס לא מופיע בכתב האישום.
ב ביטניקט Well-known member 4/11/25 #27 נכתב ע"י 1ספי11: בכתב האישום אין אונס. עניין האונס הגיע מהפצעים שהרופא מצא באיזור פי הטבעת. סתם התעללות לא מספיק לחץ כדי להרחיב... חבל שלא הכרת מקרוב את חבריך הנוח'בות שאתה כל כך מגן עליהם שמאלני קיצוני מגן מחבלים, אני בטוח שהיית נהנה בחברתם...
נכתב ע"י 1ספי11: בכתב האישום אין אונס. עניין האונס הגיע מהפצעים שהרופא מצא באיזור פי הטבעת. סתם התעללות לא מספיק לחץ כדי להרחיב... חבל שלא הכרת מקרוב את חבריך הנוח'בות שאתה כל כך מגן עליהם שמאלני קיצוני מגן מחבלים, אני בטוח שהיית נהנה בחברתם...
1 1ספי11 Well-known member 5/11/25 #43 נכתב ע"י ביטניקט: חבל שלא הכרת מקרוב את חבריך הנוח'בות שאתה כל כך מגן עליהם שמאלני קיצוני מגן מחבלים, אני בטוח שהיית נהנה בחברתם... לחץ כדי להרחיב... אדיוט.
נכתב ע"י ביטניקט: חבל שלא הכרת מקרוב את חבריך הנוח'בות שאתה כל כך מגן עליהם שמאלני קיצוני מגן מחבלים, אני בטוח שהיית נהנה בחברתם... לחץ כדי להרחיב... אדיוט.