אז למה לי פוליטיקה עכשיו?

MikeY fReAk

New member
אז למה לי פוליטיקה עכשיו?../images/Emo79.gif

שאלה שאני חייבת לשאול אתכם. מדברים איתכם על ההתנתקות בבצפר? על פוליטיקה? על כל מיני כאלה? כשאחזור מבצפר אני אסרוק איזה דף שקיבלנו מהמחנכת, להגשה. אולי זה קצת קצת במקום, אבל לדעתי זה עם הגזמה מסויימת. אני ממש לא בקטע של בעד/נגד ואני גם ממש לא רוצה שיתפתח פה שרשור כזה:|

1Reebok

New member
לאאאאאאא (זה ../images/Emo32.gif)

כל פעם שמישהו מתחיל לדבר איתי על התנתקות אני אומר לו להיות בשקט, הנושא נננננננממממממאאאאאאאססססססססססססססססססססססססססססססס

1Reebok

New member
אה, זה לא ../images/Emo32.gif

פשוט שכחתי שאני כבר לא בפורום משינה

MikeY fReAk

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

שמע, גם לי נמאס ממש מהתנתקות ומכל הדיבורים האלה, אבל סתם אני רוצה לדעת אם מדברים איתכם על זה בבצפר>< (כי אצלנו כן, המון, יותר מידי) לדעתי בגלל שזה כבר קצת חלק מהחיים שלנו אז אפשר להזכיר את זה -מידי פעם-כי אחרי הכל כשאנחנו באים לבצפר אנחנו באים ללמוד ולא לדון בפוליטיקה!! אז באמת קצת עבר תגבול:\ ונו במילא אין פה עכשיו כל כך שירשורים:p |מתגנבת-לצלחת-שלכם-ושמה-בה-חומר-משרשר
|

roger4x4

New member
את לא זוכרת../images/Emo35.gif

משרד החינוך הודיע כבר ממזמן (בחופש) שהוא ידאג שבכול בתי הספר ידברו ינתחו (וכו') על ההתנתקות. (אבל אף אחד לא דיבר על עבודות שלמות
)

MikeY fReAk

New member
האמת ששכחתי../images/Emo79.gif

אבל תראי, הם לא ממש עושים כל דבר שהם מודיעים/מבטיחים

White TigeR

New member
היום זה היה השיא!

כמה אפשר לדבר על ההתנתקות?! בפעילות שעשו לנו היום: "מי שהיתה בגוש קטיף שתחליף מקום עם עוד ילדה..." "מי שמאמינה שיש דברים טובים בהתנתקות שתחליף מקום עם עוד ילדה." ואיזה צעקות... פיייייייי -נעמה-

MikeY fReAk

New member
חחח היית צריכה לראות בגמרא../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

המורה כזה מתחילה לדבר על ההתנתקות ואני כזה "לא שוובבבבבב!!!" לעשות שיעור שלם על זה, באמת די מוגזם
.

White TigeR

New member
את יודעת מה קרה אצל ינון?

המורה לדרמה שלו לימדה אותם עם סיכה שכתוב עליה "גורשתי מגוש קטיף" לא הגזמנו?!

Hadar g

New member
לא..הלוואי

אני כל כך הייתי מעדיפה את זה במקום שיעור כלכלה\יחב"ל\מדעי המדינה\גיאוגרפיה\מתמטיקה... ביום הראשון דברו איתנו על זה קצת...וזהו.

shiroosh999

New member
כה מדברים.

זה עולה כמעט בכל שיעור. זה מלהיט, ומרגיז. וזה אסור כעיקרון, המורים מסיטים אותנו לדעה שלהם.

למעלה