אז למה אתם מתחפשים בפורים?

Digi Lista

New member
אז למה אתם מתחפשים בפורים?

(אם בכלל)...נכון שזה
אבל לא נורא,ידענו שזה יהיה ככה כשיגמרו הפרקים

CibiHeart92

New member
הו, אגב נגמרו הפרקים

ראיתי בפרסומת של "ג'טיקס" עכשיו שזה הפך לערוץ שהיה שם דיג'ימון פרוטנייר אולי יתחילו לשדר שוב <.< ואני מתחפשת ליוקי אירי, אפילו עשיתי עגיל בשביל זה (הבחור הבלונדיני בתמונה)

CibiHeart92

New member
הלו הלו ^^;;;;

את לא מכירה אותו אבל הוא בחור מוכר מסדרה די מוכרת <.<

CibiHeart92

New member
ילד אחד, אבל למי איכפת?

אני מתחפשת אליו בשביל הקוספליי בייבי!

strawberrys

New member
לי אין רעיון אבל רוצים

לשמוע את הרעיון הכי מגניב לתחפושת? הענק וגנו. בת דודה שלי בת 3 מתחפשת לזה. תודו שזה רעיון ענק (הרעיון הזה שלה).

טיקיי

New member
אני לא מתחפש...

אצלנו עושים מסיבה עם כל הבתי ספר בארץ מהרשת הזאת, ומי שיזכה במקום הראשון בתחרות תחפושות יקבל 2200 שקל במזומן... אבל אני במילא לא מתכוון ללכת...

Snake Bandage

New member
אני מתחפשת ל-#18 מדרגון בול זי

יש לי כבר את כל מה שצריך. אה, חוץ מצבע שחור לפסים על השרוולים של החולצה שלה. אבל אני כבר אנדנד להורים שלי והם יקנו לי ביום שישי, אז זה בסדר. (=

gill142

New member
כמה ימים לפני פורים אני אלך ואקנה

תחפושת. ומבחינתי, הייתי מעדיף לא להתחפש בכלל. וגם כן משלוח מנות אני אקנה מוכן וזהו. אני לא ממש מחבב את פורים, כל הקטע למי יש תחפושת שווה יותר ומי קיבל את המשלוח מנות שעבדת עליו שעות ואתה קיבלת איזה מוכן עם 2 ממתקים וזהו. בפורים אתה משקיע משקיע משקיע ו.. פוף, אתה מקבל כלום. וחוץ מזה שכבר מתחיל להמאס, כל שנה מתחפשים, משלוחי מנות, המורות מתחפשות ת-מ-י-ד (יחד עם אמא שלי אם היא בעבודה) לתינוקות, נמאס קצת.

קורורו

New member
אני כנראה לא מתחפשת...

וחזרתי! D: החזירו אותנו יום מוקדם (אתמול בלילה. מאוד בלילה.) בגלל שהיה חשש כבד לשטפונות
... ושוב - אני כנראה לא מתחפשת
. אמרתי שאני אקנה איזה פאה ורודה, וסתם אתלבש רגיל ואשכנע אנשים שאני פשוט "דמות מאנימה. עזבו, אתם לא תבינו..." אבל לא יודעת
.

קורורו

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD

פאה ארוכה! לא.... קצרה כזאת! (השיער של שואיצ'י לא ממש קצר, אבל לא משנה...)

CibiHeart92

New member
נו אז מה?

גם השיער שלי יהיה יותר ארוך משל יוקי למרות שהוא יהיה בלונדיני... תגידי לי יש סיכוי שתבואי לקוספליי?! לא לפגוש אותנו...להיות במסיבת תחפושות של אנימה! תביאי חברה וההורים לא ידאגו ^_^

למעלה