אז כמובן שהשגתי את החדש

PORCUPINE

New member
אז כמובן שהשגתי את החדש

של Porcupine Tree, אלבום בן 12 שירים, כמעט 70 דקות, In Absentia. לצערי, הוא מגיע לארץ רק ב - 15 בינואר, וב-ר-ו-ר שאני לא הולך לחכות עד אז. אז הזמנתי אותו ב-Limited Edition במחיר נמוך יחסית והוא הגיע ממש מהר מ- Cduniverse, שזה המקום להמליץ עליהם כתחליף טוב לאלה שלא מחבבים את Amazon. ההמלצה שלי, לכל החבר´ה שמחבבים אותם ומחזיקים אלבומים שלהם בבית, לקנות עכשיו ולא לחכות שלושה חודשים, כי אתם מפסידים אלבום מופתי, מושקע, פסיכדלי עד כדי טירוף חושים. זהו האלבום הכבד ביותר של הרכב הזה עד עכשיו. נגיעות בפרוגרסיב מטאל ומיד בחזרה אל ההרמוניות העשירות של סטיבן ווילסון מהאלבום הקודם.. AMG נותנים לו 4 כוכבים. האלבום הזה לא יוצא לי מהאזניים מאז שקיבלתי אותו, ואני מבטיח עוד פרטים בקרוב. בינתיים, אני רק הוסיף שמצטרפים פה שני חברים חדשים להרכב. הגיטריסט - ג´ון ווסלי והמתופף הצעיר גווין האריסון, שנכנס לנעליו הגדולות של המתופף הוותיק שעזב, כריס מייטלנד, ועושה עבודה מצויינת. והנה פרט שאולי יפתיע - אביב גפן מבצע בשני שירים קולות רקע!! כן, כן. כבוד לארצינו! בכל אופן, פרטים יבואו בהמשך, אלבום מומלץ ביותר, לאלה שלא מכירים ורוצים לפתוח את הראש, ואלבום חובה כמובן, ל"מעריצים".

e-shfiyut

New member
אז כמה יצא לך העניין הזה בסה"כ?

גם עם המשלוח, וכמה זמן עד שזה הגיע? *שוקלת להזמין* ד"א, אני שואלת שוב, היכן אפשר להשיג את stupid dream, בארץ? זהו בערך.

PORCUPINE

New member
מממ...

מכיוון שהזמנתי את זה בשלושה עותקים עם עוד חברים, יצא לי - 70 ש"ח כולל משלוח, שזה מחיר מצוין, את לא חושבת? הזמנתי את זה ב- 24 בספטמבר, ביום שזה יצא בארה"ב, והוא הגיע ב - 6 באוקטובר. שזה 12 יום. יחסית לאמאזון זה יפה. פעם הזמנתי משהו ולקח להם שלושה שבועות. אני ממליץ שוב, אם את לא מזמינה, את מפסידה את האלבום של חייך. בקשר ל- "חלום מטופש". הוא עדיין חסר, לפי מה שאני יודע, ב- MCI, הספק הישראלי של Porcupine. אני מאמין שאת יכולה למצוא אותו על אחד ממדפי טאוור. אני יכול לעזור לך בעניין. מאיפה את בארץ? אני יכול לברר לך בסניפים של טאוור שקרובים אליך ולשמור לך עותק, אם יש.

e-shfiyut

New member
כן? זה יהיה נהדר...

אני מחולון, ככה שכל מה שמת"א, חולון, בת-ים, יפו, ראשון לציון או כל דבר כזה... זה אחלה. כמה עולה המשלוח מהאתר ההוא? אני לא ממש מתמצאת בדברים האלו...

e-shfiyut

New member
בכל מקרה, אני רוצה להזמין את האלבום

אז אם יש פה מישהו שרואה את ההודעה ורוצה להצטרף, (וגם להסביר לי איך מזמינים באותה הזדמנות), אז שיגיד משהו, ונקמבן את העניין... יומטוב!

ryonatan

New member
אני רוצה להזמין איתך!

צרי איתי קשר באיסיקיו אני מת על פורקיופיין! הם פאקניג טובים! 157296510 ICQ

PORCUPINE

New member
אני אנסה לעזור לך בעניין

ובקשר למשלוח... ככל שמזמינים יותר ככה דמי המשלוח קטנים יותר. אם את מזמינה דיסק אחד, סביר להניח שכל הסיפור לא ייעלה לך יותר מ - 80 ש"ח.

e-shfiyut

New member
ואיפה נרשמים?

האתר הזה קצת מסורבל לי, אני לא מוצאת כלום!

Superunknown1

New member
העטיפה מצמררת...

בקשר לאביב גפן, אני יודע שהוא הופיע איתם כמה פעמים.. או שהוא נסע לשם, או שהם באו לפה או משהו.. בכל מקרה, הורדתי פעם דואט של פורקיופין ואביב גפן, אני לא זוכר איך קוראים לו. נחמד.

e-shfiyut

New member
כן, שמעתי על זה...

הם גם הקימו איזה הרכב ביחד, שאני לא זוכרת את השם שלו כרגע... אני לא מתה על אביב גפן בכל מקרה.

PorcupineTree

New member
ההרכב הוא בלאקפילד,

והדואט (כנראה) הוא feel so low שהם ביצעו בהאנגר בהופעת העשור של אביב, לפני חצי שנה (הייתי שם, אחלה הופעה, חרא קהל) השיר אגב הוא של וילסון, ושאביב תירגם לעברית.. אישית אני לא אוהבת את הביצועים של אביב לשיר שאלה בקשר לזה לפורקיופיין- קיימת גירסה לשיר רק בעיברית? או גירסת אולפן? ו.. יש לי גירסה של hello של שניהם באיכות קראפית לחלוטין, יש לך מושג אם קיימת איכות טובה יותר?.. תודה, סליחה ושלום

PORCUPINE

New member
לפחות ממה שאני יודע

חוץ מהחומר שלהם ביחד כ"בלאקפילד", שום דבר אחר לא הוקלט באולפן. אבל, כאמור, בלאקפילד עוד לא שוחרר, ומעולם לא שמעתי את זה. שאלה לי אלייך - האם בהופעה בהאנגר סטיבן ביצע קאבר ל- "צלקות" של אביב? שמעתי שהוא נורא אוהב את השיר הזה..

PorcupineTree

New member
כן, הוא אכן ביצע את זה

אביב ירד מהבמה וסטיבן ביצע את זה לבד, באנגלית הבעיה היתה שהקהל המסריחול צווח את השיר בעברית, ולא ממש שמעו את סטיבן, וזה נורא נורא עיצבן אותי אפשר לשמוע את זה היטב בטראק של זה שמישהו הקליט בהופעה, זה מסתובב בין אנשים ברשת וגם מופיע באיזשהו אתר של אביב, כך שמעתי

PorcupineTree

New member
איזה יופי!! איזה כיף לך!!!!

וואו, אני כל כך מקנאה כרגע, לעזאזל אין לי ברירה אלא לחכות את השלושה חודשים המסריחים האלה, ההורים שלי לא תומכים נלהבים של קניות מהרשת (הם לא רוצים להביא את מס האשראי שלהם), וזה ממש ממש מסריח נאמר לי ש´רכבות´ באלבום משובח במיוחד אתה חושב שהם יכללו את ישראל במסע האירופאי? נוכל גם לעשות מיני מפגש פורום שם, יהיה מגניב לא ידעתי שאביב גפן עושה שם קולות רקע, זה מפתיע, במיוחד שקראתי כתבה מסויימת עם ראיון עם סטיבן והוא ציין שם שהוא לא מעריך כל כך את הקול של גפן. והאמת לא ציפיתי שיהיה המשך שיתוף פעולה מעבר לבלאקפילד (שעדיין מבושש לבוא!! יש לך פרטים על זה אולי?) ודבר אחרון- אני נורא נורא רוצה את stupid dream. אם יש לך אפשרות לסדר לי איפושהוא באיזור רמת גן ותל אביב, זה יהיה נפלא עינת

PORCUPINE

New member
אני אנסה לעזור גם לך בעניין

סטופיד דרים. בקשר להופעה - הם כל הזמן מצרפים אותנו למסע ההופעות, אבל אף פעם לא מקיימים, כי, מה לעשות, המצב הבטחוני המחורבן פשוט לא מאפשר להם את זה. בפעם האחרונה, הם נורא רצו, ובר קבעו הופעה בברבי עם רוקפור, אבל השגרירות הבריטית בארץ לא אישרה להם לבוא. פשוט טרגדיה. בקשר לאביב גפן. נראה לי מוזר שסטיבן פתח עליו את הפה, אני הבנתי שקיים רומן דיי רציני בינהם, מעבר לבלאקפילד (שאין לי מושג מתי ייצא, כנראה שהוא לא גמור עדיין. אני רק יודע שזה EP). הבנתי שסטיבן אוהב לבקר פה בארץ, והוא חבר מצוין של אביב. ויש שמועה שאומרת שיש לו פה חברה... לא יודע. אבל אביב גפן הודה ש- SIGNIFY הוא אלבום חייו, האלבום שהעניק לו את ההשראה. אני חושב, שיש לו עוד הרבה מה ללמוד, במיוחד אחרי אלבום כ"כ לא טוב כמו "ממנטו מורי". אבל זה כבר עניין אחר.

PorcupineTree

New member
די, איזה דיכאון...

אשכרה טרגדיה לדעתי, אם אני זוכרת נכון, זה התחיל בתור EP והתפתח לדיסק שלם של חומרים עכשיו. ועדיין אין תאריך שיחרור SIGNIFY הוא אלבום חייו?... מוזר, היו אלבומים טובים יותר. ובהחלט יש לו מה ללמוד, יש פער ברמות היצירה ביניהם, לדעתי לפחות, והחומר ששמעתי- והוא לא רב- מבלאקפילד, זה לא נשמע כמו וילסון, אלא פחות טוב. הייתכן שיש לסטיבן חברה ישראלית?!?! מאיפה השמועה??? stupid dream-תודה :)

PORCUPINE

New member
עשיתי בדיקה היום בקשר לסטופיד דרים

בין החנויות של טאוור באיזור המרכז ו... נאדה. המוצר אזל לגמרי. פתרון - אם את כבר מזמינה את החדש, צרפי להזמנה את סטופיד..!

למעלה