אז כמה עולה הדיסק...

dresner

New member
אז כמה עולה הדיסק...

Amnesiac כאן בארץ ואיפה ניתן להשיג אותו... מצטער שאני ככה מתפרץ לכאן בברוטאליות...אני פשוט יותר מדי חולה על רדיוהד כדי להתחשב באנשים אחרים. אני מקווה שכמעריצי הלהקה תבינו למה אני מתכוון... תודה למי שיענה.

soferman

New member
א. אפשר למצוא בהרבה יותר זול

ב.את meeting pepole ראיתי באיזה חנות דיוידי בשנקין (או בבוגרשוב, לא זוכר כבר).

Fish in the sea

New member
דווקא בעיני מעניין.

החלום שלי זה לצפות בגרסה עם כתוביות בעברית למטה. המבטא של ידידינו די כבד והדיבור של מר יורק לא ממש ברור. לא הבנתי המון קטעים, אבל יש גם הרבה קטעים מהופעות (כולל כמה נדירים) אז זה כיף. למרות שכיף זאת לא בדיוק המילה שתואמת לסרט הזה. אתה רציני, בוקי? זה לא עניין אותך? זה מציג פן בלהקה שלא רואים כל יום. אי אפשר להבין איך מחזיקים מעמד בסיבובי ההופעות הענקיים האלה אחרי שרואים את הסרט הזה. להיות רוק סטאר זה לא רק דבש ואגוזי מלך מסתבר. מי שפה ולא רואה כוכב נולד שיקום!

New member
לא בדיוק

הערוץ הישראלי.
המצאה נחמדה ועוד בשידור חי. קשים החיים בגולה.

soferman

New member
שמעתי על זה

לוקחים את התוכניות הכי טובות מערוצים 1 2 ו-10 או משהו כזה, לא?

New member
lo

לפי מה שידוע לי כל קשר בין טוב לרייטינג הוא מקרי בהחלט.

New member
../images/Emo18.gif אגב

המצב הקופסאתי שלי נמצא בשפל המדרגה
שזה דבר טוב לא
ככה שאם מישהו או משהו שלח לי מייל מסר או כל דבר אחר שמצריך הקשת סיסמא אז שיידע רק שזה אשמת הגייטס. זהו נראה לי.

soferman

New member
מה אני פרייאר (קם*)

למה לי לראות כוכב נולד?! *באמת קמתי

בוקי ש

New member
אני רציני לחלוטין

תשמע מהבחינה הזאת אתה צודק, זה מדהים לראות את העומס והלחצים, ואיך עומדים בזה, ולאילו רמות של טירוף הגיע ההייפ אולי הגדול בהיסטוריה - סביב אוקי קומפיוטר...אבל תכלס, הסרט אישית הרדים אותי, וכל הסגנון ה"רדיוהדי-הזוי-מאולץ" הזה כבר יצא מהתחת (שלי לפחות). תמיד עניין אותי לשמוע מה יש להם לומר אבל היה אפשר לצמצם את כל הסרט ל10 דקות, בלי הרבה הרבה בולשיט. אכן נחמד גם לראות את ה"קליפ" של פאלו אלטו.

כן

כלומר, פיש צודק, ואם היו כתוביות לסרט הזה, היה אשכרה אפשר להבין מה מתרחש שם ואז הוא היה מעניין. הקטעים מההופעות טובים למדי, במיוחד Exit Music בסיום, עם השינוי של המלודיה של הC-part שלדעתי פשוט מדהים. קצת מרגיז שחותכים את Pearly* בדיוק על הסולו, אמנם.

n0nick

New member
כתוביות

הבנתי שהסרט שודר בערוץ 'ביפ' פעם או פעמיים - הוא בטח שודר עם כתוביות, לא?

לא יודע, לא ראיתי

אבל אני לא חושב שהחבר'ה בביפ טרחו לתרגם את זה בעצמם, אתה יודע.

אכן.

הקלטתי כששודר ב'ביפ', ויש תרגום. אני זוכר ששידרו את זה ביום כיפור יחד עם ההופעה ההיא מפריס. אין ערב מתאים יותר ממוצאי יום כיפור להקדיש לרדיוהד.

למעלה