אז ככה...

Oתם Kחת

New member
אז ככה...

רציתי להודות לכל אלו שתמיד היו פה כשצריך, כדי לעזור ולתמוך
אני באופן אישי למדתי לבד כך שלכל שאלה הפורום הזה היה הכתובת ולא אכזבתם... אז- אתם אחלה
אין כמוכם
גדולים מהחיים
מקווה שזו הייתה הבחינה האחרונה לכולם (
לא שוב...) וכמובן תודה לילד חורף שניצח על המלאכה
שיהיה המשך לילה ורוד... נ.ב- זה רק אני או שגם אתם משום מה ב high
???

אני ב- OVER HIGH...../images/Emo9.gif

גמני רוצה להודות לכל החבר'ה הנחמדים שפה! חבל שלא גיליתי את הפורום הזה במפסיכו הקודם שלי.. (אולי אז לא הייתי צריכה לעשות אותו שוב..
) אבל אני יודעת שלפורום הזה,ולכל מי שעזר לפתור, ניסה וסייע יש אחוז ניכר מהצלחתי!! יצאתי בהרגשה ממש טובה,ואני מאד מקווה שהציון לא יאכזב אותי בהפתעה.. אז,שוב ת
ו
ד
ה
!
לכווווווולכם!!! מאחלת לכל אחד שיקבל את המקסימום שהוא צריך ושאם ניפגש פה בפעם הבאה זה יהיה רק כדי לשתף בציון המשמח..

RVD18

New member
תודה לכולם

מקווה שזה פעם ראשונה ואחרונה שאני עושה פסיכו' ושלא צריך לחזור לפה...עוד שבועיים נדע

באמת תודה לפורום המדהים הזה!!

אני כ"כ מקווה ומאחלת שכל אחד יקבל את הציון שהוא שואף אליו... ואני חושבת שזה לוקח קצת יותר משבועיים, בערך חודש, לא. ?

johngalt2

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה לכולם!

רוצה להצטרף בהזדמנות זו - אין ספק שעזרתם לי מאוד, ואני בטוח שכל מי שלמד ובמיוחד מי שלמד לבד קיבל איזה 10 נק' בונוס לפחות על השימוש באתר... קיצר, תודה רבה. ועד כמה שזה מוזר, אני לא בהיי, אני פשוט ממש עייף. והשולחן שלי עמוס בערמות של ספרי פסיכומטרי, גליונות תשובות וסימולציות, ופשוט אין לי כוח לפנות את זה...

Oתם Kחת

New member
חחח הדבר השני שעשיתי כשהגעתי

זה לפנות את כל הערימות ספרים (הראשון היה הפורום...) אבל בכל זאת החדר נראה עדיין מהפיכה אז הדבר הבא שאני צכה לעשות זה לנקות אותו יסודי (דמיינו רק איך יכול להיראות חדר שלא מקבל יחס במשך חודשיים...
)

RVD18

New member
../images/Emo6.gifקודם צריך לראות אם יש היענות..חח

מה עשית עם הספרים? יש לי כ"כ הרבה, ואין לי מקום בשבילם

Oתם Kחת

New member
רוב הספרים לא שלי...

ארזתי את הכל יפה והם ימצאו את עצמם בדרך חזרה לבעליהם..... אם הספרים שלך במצב טוב אתה יכול למכור אותם, תפרסם בלוח של הפורום...

RVD18

New member
חשבתי לשמור אותם לאח שלי

אני אנסה לדחוף אותם בארון, אם אין מקום נעיף אותם.

liornei

New member
../images/Emo41.gifממש לא כדאי!../images/Emo41.gif

אלא אם כן אח שלך עושה את הבחינה השנה, אז כשהוא יעשה את הבחינה הספרים שלך יהיו הרבה פחות רלוונטים, לדעתי כדאי לך למכור את הספרים...

RVD18

New member
צודק

הוא משתחרר רק במרץ ובטח יעשה רק ביולי...ואז הספרים כבר יהיו ישנים...

RVD18

New member
רק קודם נחכה לציון

לראות שאני בעצמי לא צריך את הספרים יותר...

orit53

New member
שאלה חשובה!

יש לי שאלה שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליה... מישהו פה יודע האם יש פיקוח על המרכז הארצי? מה לעשות אם אני רוצה לערער על הבחינה? בבחינה שלנו הבוחנת הורידה 30 שניות מכל פרק! ניסיתי לפנות אליהם אבל הם לא ענו לי. למי אני יכולה לדווח על דבר כזה?

ליטן א

New member
לשלוח מכתב למרכז הארצי

תוך ציון האוניברסיטה והכיתה שנבחנת בה.

ליטן א

New member
לא יודע..

אבל אני מאמין שאם תמצאי עוד כמה מאותה כיתה שיתלוננו על זה, יבדקו את זה.. מעבר לזה, אין מה לעשות - אז לפחות תנסי את זה, זה המינימום..

למעלה