אז ככה..

אז ככה..

ברשימת ציוד של ריקושט רשום לקנות מספר דברים שאני לא יודע אם הם באמת חשובים שצריך להביא לטירונות, אין לי מושג אפילו מהם האם באמת צריך לקנות את הדברים הבאים: (ומהם בכלל?) -פק"ל כיסים -מחזיק מפתחות - שאקל עם חוט (??) - כיסוי דיסקית + מיתר לשרשרת - טלק (בשביל מה צריך?) - האם צריך להביא את כל הדברים לשפצור ואבטחה? (מיתר בינוני לקשירות, מיתר דק לאבטחה, מיתר עבה לנשק וכד') - מברגון או טסטר - אזיקונים - כדור להחרשת מימיות - איזולירבנד שחור + ציבעוני לסימון והאם לקנות את כל האביזרים לנשק? - גומי למחסנית - מגלר -משחולת -פלנלית -אטמי אוזניים - שמן לנשק תודה.

לא!

בקשר לציוד לנשק, אל תיתן לריקושט לרמות אותך, אתה תקבל הכל מהצבא. טלק זה טוב לפטריות ברגליים.

itai 18

New member
כלללללללללללללללללל

מה שרשמת מקבלים מהצבא.... הכל!!! טלק תקבל מהחופ"ל (חובש פלוגתי)

linorly

New member
את הכל אתה תקבל מהצבא../images/Emo23.gif

אבל בקשר לפק"ל כיסים ---> כל מי שאני מכירה קנה את זה גם למרות שהוא קיבל מהצבא, אין לי מושג למה

iknow

New member
אני לא יודע מה איתך

אבל אני מעדיף להיות צעיר.

itai 20

New member
שתגיע ליחידה שלך אחרי כל ההכשרות

אז נראה מה זה להיות צעיר

בואנה, גדלת בשנתיים!

אתה באמת לא צעיר. בכלל, אם לא להיות צעיר זה אומר לכתוב "ש" כשאמורים לכתוב "כש", גם אני מעדיף להיות צעיר.

itai 20

New member
שומע קח תמשפט הזה ותשים

אותו על סטיקר ותסתובב ככה במסייעת... בהצלחה

iknow

New member
המממ רעיון טוב

איך לא חשבתי עליו עצמי? אגב,ההודעה שלך צריכה להראות כך לדעתי(תקן אותי אם אני טועה): שומע, קח את המשפט הזה,תכתוב אותו על סטיקר ותסתובב ככה במסייעת.

הסבר

האם באמת צריך לקנות את הדברים הבאים: (ומהם בכלל?) -פק"ל כיסים - זה מין נרתיק קטן שאתה שם בכיס ולתוכו מכניסים עטים, דפים ושאר דברים קטנים. אתה מקבל כזה בגיוס שלך אבל בשלהם יש יותר תאים. לא קריטי -מחזיק מפתחות - שאקל עם חוט (??)זה חוט שחור שבצד אחד יש טבעת של מחזיק מפתחות ובצד שני שאקל. ככה אתה יכול לתפוס אליך את המחזיק מפתחות. יכול לעזור רק אם יש לך הרבה מפתחות (בטירונות אין). - כיסוי דיסקית + מיתר לשרשרת - כדי לא לנצנץ בחושך צריך לכסות את הדסקית והשרשרת. קרביים מכינים ג'ובניקים לא. - טלק (בשביל מה צריך?)לרגליים. עוזר למנוע פטריות ושאר ירקות - האם צריך להביא את כל הדברים לשפצור ואבטחה? (מיתר בינוני לקשירות, מיתר דק לאבטחה, מיתר עבה לנשק וכד')לא צריך לקנות לפני הטירונות. בשבת הראשונה שתצא תדע בדיוק מה אתה צריך ומה לא - מברגון או טסטרעוזר לנקות את הנשק במקומות שלא מגיעים אליהם. אני חושב שקרביים מקבלים, ג'ובניקים לא - אזיקונים - לשיפצור. לא קריטי - כדור להחרשת מימיות לקרביים. לוקחים כדור פינג פונג, חותכים אותו באמצע ושמים בפקק של המימיה. - איזולירבנד שחור + ציבעוני לסימון יכול לעזור, לא צריך לקנות בצבעים הורה התחתונה היא לקנות כמה שפחות לפני, כי כשתצא שבת תדע בדיוק מה צריך ומה לא.

itai 20

New member
ועכשיו שהסברת...?

לא צריך את זה.... כדור להחרשת מימיה?? ממתי עושים דבר כזה שמעת על ואקום?

Thelper

New member
לא צריך שום כדור להחרשה

ילמדו אותך בטירונות איך להחריש מימיה בלי שום עזר מיוחד. אתה פשוט ממלא את המימיה עד הסוף, סוגר אותה. אז אתה פותח אותה תוך כדי לחיצה על הגוף שלה כך שישפכו קצת מים ומיד אתה סוגר אותה. כך אתה לא משאיר מקום לאוויר. אם זה לא מובן אז שוב - אל תדאג ילמדו אותך בטירונות.

נוב 00

New member
אבל איך...

להחריש מימיה אני יודע... להחריש ג'ריקן אף פעם לא הצלחתי ולא נראה לי שחייל בצה"ל הצליח אי פעם...

למעלה