אז ככה... על יאני, מישהו שמע??

StagaDish

New member
אז ככה... על יאני, מישהו שמע??

Yanni... יוצר מוזיקה תיכונית משהו + אורקסטרות בדר"כ... נגן ומלחין מדהים!! אבל זה לא לאן שאני חותר... אני רוצה לדעת.. אם מישהו כאן (בקרב חברי הבסיסטיים.. ) שמע במקרה את הבסיסט שהוא מנגן איתו... - יאן משהו.. לא זוכר בדיוק את השם.. הבסיסט פשוט ענק!!! רציתי לדעת אם למישהו במקרה יש את התווים או את הטאבים לקטעי סולו שלו?????? (הסיכויים לתגובות שיניבו תוצאות לשאלה שלי הם בטח אפסיים.. אבל הייתי חייב לשאול...)

בטח ששמעו! לדעתי אתה סתם מזלזל

אז ככה: יאני (yanni) הוא לא בסיסט אלא קלידן. הוא נולד ביוון ב-1954 ועבר לאמריקה בשנת 1973. הוא ניגן בלהקת Chameleon בין השנים 1977-1984 זוהה ככשרון והבין שהעתיד שלו במוזיקה. הוא התחיל לנגן על סינתיסייזר (קודם לכן פסנתר) ולהלחין מוזיקה משלו. יצאו לו כמה אלבומים שהמומלץ בינהן הוא If I could tell you. לאלבומים שלו קוראים: In my time live at acropolis Tribute If I could tell you Dare to dream In celebration of life Reflctions of passion Niki Nana Chameleon Days Out of silence Keys to Imagination Optimistique השמות של המשתתפים פחות מוזכרים ולכן אני לא אוכל לתת לך את שמו של הבסיסט המבצע. אז אולי כן יש תשובות!

StagaDish

New member
העעעעע!!!

אני לא טמבל! אני מכיר אותו קצת יותר ממה שאתה חושב! יש לי שני דיסקים שלו + הופעה חיה.. אני יודע שהוא קלידן.. (הוא דואג לעשות בוק בכל אחד מהדיסקים שלו.. - הבחור יפה.. =) אני מאד מאד אוהב את המוזיקה שלו, פשוט.. רציתי לדעת אם למישהו יש קצת מידע על הבסיסט שלו, שמפיק סאונד מדהים עם הידיים שלי... ואם הוא יכול לשלוח אותי לקישורים, מידע ותווים\טאבים של הבחור? אולי יש לו דיסקים סולוים? וכו´... לבסיסט קוראים: Ricc Fierabracci

למעלה