אז ככה... התנצלות על העדרות

קובולט

New member
אז ככה... התנצלות על העדרות

בגלל כל מיני דברים כאלה שיש בחופש לדוגמא: חופש של המועצה שבה אני עובדת או עבדתי לא נשלחה הבקשה שלי למפקחת לעבודת הנשים במשרד העבודה ועכשיו במקום להתחיל דף נקי במועצה חדשה אני מוצאת את עצמי מתמרנת בין שני מושבים- מושב חדש בו התחלתי לעבוד וכיף לי שם במיוחד שאני יודעת שכל דבר קטנטן שאני עושה זה בגדר חדש ומרגש למדריכים ולילדים שם. אבל כמובן יש את הזנב המושב הישן שם יש את המדריכים שגידלתי ואת האמת אני מתה עליהם הם חזרו להדריך ולעבוד כי חזרתי לבנתיים, והם פשוט מקסימים אבל...הועד שפיטר אותי עושה לי בעיות מבקשים שאני יודיע כל פעם שאני נכנסת למושב לעבוד, אז אתמול ב22:30 התקשרתי לאחראי עלי להגיד לו שבר נרדם ושעכשיו אני הולכת לשבת על המחשב לעדכן רשימות חניכים, כמובן שהצעתי שאני אתקשר אליו שאני אסיים בערך עוד שעתיים שלוש הוא סרב בנימוס. היום אני הולכת לקנות דברים למושב ושוב אטריד אותו- וכמובן בערב לילה אני שוב אתישב על המחשב
בקיצור לא נעים במיוחד שלא מאמינים למה שאת עושה- חבל שהם לא מסיימים את זה יפה אבל כנראה זה ככה שאתה מפטר אישה בהריון ולא רוצה לתת לה פיצוים- מנסה לגרום לה ללכת לבד. המזל שלי שיש לי מדריכים כאלה מקסימים שנותנים לי הרבה כוח- כמה כוח יש לילדים.... אז אני מתנצלת מראש על העדרותי מהפורום למרות שאני מספיקה לקרוא ככה קצת כל ערב כמו ספר טוב קוראת ומייד הולכת לישון.
מתגעגעת

אל תתנצלי

ואכן, לא נעים הלך הרוח בעמדה, אבל טוב שיש משכורת ואני סומכת עליך שתודיעי להם בקפדנות כל פעם שאת עובדתץ והעיקר, תהני מן הטוב: המדריכים, המושב החדש והכי חשוב מבר ומן ההריון (וכן, גם מהחצי, כמובן).

Tנקר בל

New member
יקירתי

מרגיז שזה היחס שאת מקבלת. בפעם הבאה - לא לשאול אם הוא רוצה שתתקשרי מאוחר - להתקשר בשתיים בלילה, להתנצל מאוד, אבל להסביר שבהתאם להוראות שלו את נאלצת להתקשר. או לבחור בדרך אחרת - לא להתייצב אצלו בכלל, ולא להתקשר. זו פשוט חוצפה.

גם אני מתנצלת... מתחילה תפקיד חדש

בעבודה. הכל חדש, קבוצה חדשה בחברה בה אני עובדת. תפקיד עם הרבה אחריות, למידה של המון נושאים חדשים ובוסית חדשה. בקיצור, כנראה שאעדר בזמן הקרוב. אבל מבטיחה לקרוא ולהיות כאן בנשמתי...

פלגיה

New member
המון הצלחה ../images/Emo65.gif

שיהיה לך רק מבוא לצמיחה אישית בעתיד.

Tנקר בל

New member
בהצלחה../images/Emo13.gif

נשמע נהדר, ומהתרשמותי כאן ממך - אני בטוחה שתצליחי.

בהצלחה, זוהרתי

מתאים לך תפקיד עם אחריות ועם אנשים. בטוחה שתעשי אותו הכי טוב שאפשר, ואנו כאן נחכה לימים קצת פחות עמוסים, עם יותר שגרה ועם יותר נוכחות מבורכת שלך כאן.

למעלה