אז ככה... אני ממש לא בקיאה בתנוחות.

135791

New member
אז ככה... אני ממש לא בקיאה בתנוחות.

אז חבר'ה, תכתבו כאן את כל התנוחות שאתם מכירים (וגם איך מבצעים אותם..) תודה!

CrazyMagic

New member
את יודעת כמה זמן זה יקח לכל אחד?

free woman

New member
אז ככה:

www.yahasim.co.il תיכנסי לאתר תיכנסי ל: בית ספר לסקס שם בצד תמצאי את כללללל התנוחות שאת צריכה

The Cat Woman

New member
בתמציתיות../images/Emo15.gif

יש מספר תנוחות שאפילו האנשים הכי לא גמישים ומוכשרים בעולם יכולים לבצע: 1. מסיונרית- אותה כולם מכירים. הגבר מעל הבחורה. אין ממש מה לפרט. 2. דוגי סטייל- הבת על ארבע והבן מאחוריה (מה שנקרא "להכניס לחור מאחור") 3. 69- כפי שאת רואה המספרים מדברים בעד עצמם. זה לא סקס אלא ירידה הדדית. כלומר, הראש של הבחורה בין רגלי הגבר ולהיפך. לא משנה מי למעלה. 4. רכיבה- הגבר שוכב והבחורה מעליו בצורת ישיבה (כמו שיושבים על סוס). הבת... אמ... איך להגיד את זה כדי שזה לא ישמע מצחיק...? הבת רוכבת (?) על הגבר בעצם... מקווה שעזרתי פחות או יותר. יש עוד הרבה תנוחות, את יכולה להציץ באתרים המומלצים של הפורום. יש הרבה אתרי תנוחות.

FrooTeLa

New member
הממ

של זיון? או כלמיניי דברים אחרים? אני מניחה שהתכוונת לזיון אזז..
מסיונרית- האישה שוכבת על הגב והגבר מעליה רכיבה- האישה על הגבר, רוכבת עליו, קופצת. יכול להיות עם הגב אליו או עם הפנים אליו דוגי סטייל- האישה על ארבע והגבר מאחוריה על הברכיים 69- לא זיון אבל תנוחה ידועה, יכולה להתבצע בשכיבה על הצד או אחד על השני.. כשהראש של האישה בין הרגליים של הגבר והראש של הגבר בין הרגליים של האישה. ירידה דו צדדית
כפיות- האישה על הצד והגבר מאחוריה אפשר גם להזדיין בעמידה.. חח אין לזה שםנראה לי אבל כשהגבר עומד את מלפפת את הרגליים שלך סביב המתניים שלו אלו הן התנוחות ה... ברשמיות, המוכרות אפשר להגיד
את יכולה לפעול ע"פ הדימיון הפרוע שלך

KATCHA

New member
זה לא מסובך כל כך....

רק צריך להיות ממש קלילה והחבר שלך צריך להיות סוס. וכל העסק די מעייף, במיוחד בשבילו, ואי אפשר להתעסק בשומקום אחר עם הידיים באותו זמן.

oh-da

New member
מעייף לאללה

צריכים להשקיע בזה קצת עד שמוצאים קונטרה נוחה אל תנסו סתם ככה

למעלה