אז יש לנו הפה והטלפיים

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
אז יש לנו הפה והטלפיים../images/Emo3.gif

אחרי כמעט 5 ימים של סבל בלתי פוסק, ללא אוכל וללא שינה, ניגשתי שוב עם שחר לרופאה וזו איבחנה כהפה והטלפיים. אני מתכוננת להרבה ימים של אם-בת בבית..

אמאורית

New member
וואו, איזה מסכנה שחר!!!

וזה מאוד מדבק, תזהרו לא להתנשק... לא לשתות מאותה כוס... אותו מזלג... אני משערת לי שכבר עשית את זה מרגע שהפצעים יצאו... אבל בהיסח הדעת עושים את זה... ככה גם אני נדבקתי מרואי מהפצעים בפה... (אחרי בודיקורט...) בלי לשים לב... החלמה מהירה לילדה והקוקיות המתוקה

nubi

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרבה הורדת חום (אם יש) וסבלנות... תרגישו טוב!

גילור

New member
אויש. תרגישו טוב!!! וכמו שכבר עשיתם

אומרים שהכי טוב זה לתת לה לשתות חבל ישירות מעטין של עז... החלמה מהירה ושולחת מכאן
ים ו
לבובה

Adi 2606

New member
../images/Emo18.gifלא לשתות ישר מהעטין../images/Emo18.gif

בשתיה של חלב ישירות מהעטין מעיזים שאינן מחוסנות ניתן להידבק בברוצלוזיס (קדחת מלטה), שזו מחלה הרבה פחות נעימה מהפצעים המכונים "פה וטלפיים" [מחלת הפה והטלפיים אינהמחלה של בני אדם אלא של בעלי חיים בלבד, בניגוד לברוצלוזיס]. אם את מאמינה בזה, יש לצרוך רק חלב עיזים (ומוצרי חלב בכלל, מחלב) מפוסטר - יש מוצר כזה בסופרים. שרק תרגישו טוב!!

jif

New member
עדי, העז מחוסנת

תאמיני לי שבדקנו זאת היטב. בכל מקרה אני מתכוונת לקנות מוצר כזה בגלל הנוחות, אם כי זה פחות יעיל מהחלב שמגיע ישירות מהעטין.

Adi 2606

New member
עדיין - מומלץ להיזהר

ברוצלוזיס זו מחלה מאד מאד קשה! [יש חיסון שונה ונפרד לעיזים גם לפה וטלפיים וגם לברוצלוזיס! לא כל מגדלי העיזים מקפידים, ובפרט אלה המגדלים "בעיר" עזים בודדות]

jif

New member
תודה על האזהרה

את יודעת אולי אלו חברות מוכרות חלב עיזים מפוסטר? (משק צוריאל??)

nubi

New member
לגבי מחלת הפה והטלפיים

זו בפירוש גם מחלה של בני אדם. נגרמת ע"י וירוס בשם קוקסאקי. ולגבי החלב הלא-מפוסטר-כבר אמרתי את דעתי: מאוד מאוד לא מומלץ בגלל,באמת, קדחת מלטה.

jif

New member
מישהו יודע את השם הלועזי של המחלה?

מקפיצה למי שיוכל לעזור לי ולתת לי תשובה

dafdaf

New member
../images/Emo4.gif אויש, תרגישו טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo184.gif

התגשמות

New member
../images/Emo24.gif

חלב עיזים ניסית? אין לי שום ניסיון עם זה אבל הסיפורים אומרים שכמה טיפות והכל עובר

למעלה