אז חזרנו לשיגרה...

קסומה

New member
אז חזרנו לשיגרה...

ואני מוצאת את עצמי יושבת מול המסך ובוהה... העייפות ניכרת בכל שריר בגופי (אין לי הרבה כאלה...) ומשתלטת אט אט על שאר המערכות שתפקדו עד לא מזמן. החג נותן בי אותותיו לפני ואחרי... המוח מרוקן ממחשבות (למעט מה תהיה השורה הבאה שלי פה) והחשק לעשות משהו, ביום העבודה הזה, פשוט איננו. הידיים לאות והעיניים אט אט מקבלות מבט זגוגי משהו.. זה הזמן לכוס קפה, רק שאין לי אנרגיות לעשות משהו בנדון. אם רק הייתי יכולה, הייתי מכבה את כל החיבורים החשמליים שמפיחים "חיים" בקופסאות העבודה האלה והייתי נעלמת לי אל השקט, הרוגע... ושם, הייתי מניחה את הראש העייף שלי על הכרית הרכה והריחנית עוצמת עיניים כבדות ועייפות וסוף סוף נותנת לגוף להגיע לרפיון מתבקש...

פ נ ט i ם

New member
../images/Emo24.gif

אני מתחיל לדאוג... בסוף לא תשאר לי ברירה אלא לבוא אליך !!!

קסומה

New member
תבוא

ותשמור על השקט... שלושה ילדים מקסימים שובבים ורעשנים.....

פ נ ט i ם

New member
יהיה בסדר

נערבב להם קצת גת עם המלווח ולא נשמע מהם עד שיצעקו: "אמא, אמא, אבא בא - תתלבשי מהר..." חחחחחחחחחחחח...

בוואריה

New member
../images/Emo24.gif

אני אומרת תני בעיטה למחשב תצעקי בכעס שהמחשב מקולקל ואת לא יכולה לעבוד ככה ולכי הביתה להניח את הראש על הכרית הריחנית או שפשוט תמצאי מישהו שיעשה לך קפה טוב ותמשיכי לספור את השעות

זהר nj

New member
קסומה . ../images/Emo221.gif

1אקסל רוז מגדולי הדור 1 חבר שלו סלאש 1 גאנז אנד רוזס [יבדלו לחיים ארוכים חחח] ועוד איזה רתק גדודי של 5 גיטרות חשמליות עם זמרות רקע .[.ואנוכי רכון בקדמת הבמה לאחור ובקול צרוד ואוהב ] שרים לך Don't you cry tonight I still love you Don't you cry tonight Don't you cry tonight There's a heaven above you baby And don't you cry tonight יאפ זה הסתיו הזה אהבתי את הרגש .

קסומה

New member
מחייכת....

נשמע פרוע למדי הקונצרט הזה... בהחלט מתאים לי - אחרי שינה ארוכה. תודה על העידודים הצלחתם להעיר אותי מעט... להוציא אותי מהכבדות...

קסומה

New member
למרות

שעל מינוס בימי עבודה אין ריבית ושהכי חשוב זה לדאוג לנפש ולגוף.... יש לי בעיה טכנית ביישום...

aphanisis

New member
יקירתי, כמוני כמוך..מזיזה דברים מפה

לשם וממתינה שהיום הארוך הזה יעבור... למזלי ...הקודקודים עדיין בחופשה....כך שחבשתי לראשי את מצנפת השינה הרכבתי את משקפי ה " כאילו " וזהו ..מחר יום חדש ,נחפה על היום המיותר הזה האמת...העייפות ניכרת עלי ...בגדול

קסומה

New member
הנה, כבר עברו להם דקות ארוכות

שבהן קיבלתי קונצרט ומלאן חיבוקים... אין כמוכם

אני מאחל לך...

שבהמשך, ה'שיגרה' שלך תיראה אחרת... זכרי: "שלמות היא חוויה פנימית שנובעת מהיכולת להשלים עם מה שאיננו מושלם"

למעלה