אז זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי...

python 4

New member
אז זה קרה יותר מהר ממה שחשבתי...

רק שלשום כתבתי כאן שאולי יהיה לי מה לכתוב בשרשור גאווה 2005, והנה כבר יש לי מה לכתוב.. יצאתי מהארון. אומנם רק בפני אח שלי, אבל עדיין.. זה צעד. זה קרה בסביבות השעה עשר.. חזרתי הביתה אחרי פגישה שהיתה לי עם בחור (חמוד לאללה, והפעם רווק, מה אתם יודעים). כשהגעתי הביתה אח שלי היה בבית (הוא קצין בצבא, הגיע לחופשה) וההורים שלי. החלטתי באותו רגע - זהו, די, הגיע הזמן. לא יודע - אולי בעקבות מה שרשמתי שלשום, אולי זה הבחור מהיום (שהיתה לי איתו שיחה ארוכה בנושא) שגרם לי להבין - נמאס לי. הכנסתי את אח שלי לחדר, הושבתי אותו על המיטה, ואמרתי לו - "אתה יודע, הייתי היום בדייט". אז הוא אמר לי "וואלה יפה אחי, עם מי?" ואז אני מחכה שתי שניות (בשביל הדרמה, אתם יודעים) ואומר "עם בחור". הוא קיבל את זה בצורה כל כך אדירה! נכון, הנחתתי עליו את זה, והוא קצת היה בהלם בהתחלה למשך איזה שתי שניות, והוא גם התקשה להגיד "הומו", אבל כאן אני מבין אותו - לי לקח הרבה שנים עד שהצלחתי להגיד הומו בלי למצמץ. אחרי זה דיברנו, ודיברנו ודיברנו (עד שהתחיל הבית הלבן. הפרק האחרון! איזה מרגש!
כמה בכיתי בפרק הזה, חבל"ז. ואחרי זה בפרקליטים? כשלינזי שלי השתגעה וזה? טוב, אני גולש). אז דיברנו, ודיברנו, ומסתבר שהוא לא חשד בי בכלל כמו שחשבתי - הוא אמר שאני בכלל לא מתנהג כמו הומו (הוא התכוון כמו אוחצ'ה.. הייתי צריך להסביר לו על סטיגמות וכאלה). החשד היחיד שלו היה טמון בספריית הג'יין אוסטן שלי. אבל הוא קיבל את זה כל כך יפה.. ועכשיו אני מתכוון לספר לאחותי, היא הבאה ברשימה שלי (זה משהו בסגנון kill bill, רק יותר אופטימי). אני בטוח שגם היא תקבל את זה בפתיחות והבנה. ואחרי שהאחים שלי ידעו, כבר לא אכפת לי שכולם ידעו, חוץ מההורים שלי שאני עוד צריך לשבת איתם ולהסביר להם בדיוק למה הבן שלהם בן 28 לא מוכן לצאת עם הבת של השכנים. זהו.. מישהו קרוב אלי יודע. עוד
סומן ברשימה.

python 4

New member
אופס.. לינזי = לינדזי

לינדזי שלי!
מה עשו לך? הכניסו אותך לכלא.. ועכשיו השתגעת לגמרי..

Tleilaxu

New member
וווואאאאאאאאאוווו ../images/Emo24.gif

כ-ל הכבוווודד לך
כל הכבוד! בהצלחה בהמשך
.

ranushh

New member
אני מעריך אותך..

על האומץ.מאוד.בהצלחה בהמשך היציאה,וגם אם חס וחלילה לא תיהיה תגובה יפה פה ושם אל תיתן לזה שלבור אותך,ושוב בהצלחה.

freaky boy 16

New member
וואו כל הכבוד לך !!!!!!!

סחטיין על האומץ !!!!! אני מאד מקווה שעד גיל 28 יהיה לי אומץ לפתוח את הפה על זה ! קבל ח"ח !!!!

frezi

New member
בגלל זה אני נורא אוהב אחים...

הם מקבלים דברים (בכלליות, לא רק יציאות מהארון) יותר טוב מההורים. הפרשי דורות - האחים שלך נולדו לעולם שבו מקובל ולגיטימי לאהוב את בני מינך. ההורים שלך נולדו לעולם בו זה מעוות ומוזר.

*צהלולים*

מזל טוב מותק, רואה, זה לא כל כך קשה, ואם האחים קיבלו בהנה גם ההורים יקבלו(יהיה עליהם לחץ מהאחים) אלא אם כן ואמא שלך פולניה ואז היא תעלב למה היא יודעת אחרונה

../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

אני שמח שקיבלת את האומץ לעשות את הצעד הראשון
בהצלחה עם אחותך ותעדכן אותנו

HaMuDi20

New member
היי כל הכבוד

היי, כל הכבוד על היציא על האומץ. אני בן 21 ורק לפני שנה וקצת צברתי אומץ לצאת לחבר הכי טוב שלי (אני בן יחיד), ולספר להורים אני לא חושב שכדי לפחות לא עכשיו. . . אני עוד לא מוכן אני גם לא חושב שהם יקבלו את זה בצורה יפה בגלל החינוך ה"מסורתי" שהם קיבלו . . .

gadave

New member
מסורתי או חילוני או או או .

אתה בנם ועוד יחידם. זמן טוב יעשה את שלו. אתה לא צריך להיות כל כך עסוק עם היציאה. הורים וילדים זה דבר שלא בוחרים (מלבד אימוץ), אני לא חושב שבהיותך כשאתה הם ישללו אותך. התגובה יכולה להיות לא נוחה, אך אתה בנם יחידם, הם לא יוותרו עלייך.

HaMuDi20

New member
אני יודע שהם לט יותרו עליי

העניין שאני לא רוצה לפגוע בהורים שלי, כל אחד ואחת חולם להיות אבא וארחי זה סבא... ואם אני אצא כלפיהם זה ישבור אותם ... ויפגע בהם קשות (כך אני מרגיש) ואני ממש אבל ממש לא רוצה לגרום להם את הרגשות האלו ... אני לא מפחד כל כך מהתגובה שלהם אלה מלפגוע בהם...

Mmomer

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד ../images/Emo39.gif

אני כל כך שמח בשבילך
קבל ח"ח

python 4

New member
תודה על התגובות האוהדות..../images/Emo24.gif

ולא עברו 24 שעות, וכבר אחותי יודעת.. ואפילו לא ממני. אז היום היה לנו מפגש של פורום אחר, פורום אספנות, בשבוע הספר בתל אביב. אחי ואחותי החליטו להצטרף אלי (שניהם אוהבים מאוד ספרים). אני יצאתי מהבית בבוקר כדי להיפגש עם אנשים, בעוד שאחי יצא יותר מאוחר להיפגש עם אחותי (שעובדת בת"א) וסיכמנו שניפגש ביריד. to make a long story short, בזמן שאני טיילתי בת"א אחי ואחותי נפגשו, ואחי סיפר לה הכל מה שסיפרתי לו אתמול. כשניפגשנו ביריד, הלכנו לאיזה מקום בודד, ישבנו על הדשא ודיברנו איזה שעה.. כמו שציפיתי אחותי קיבלה את זה באותה קלות ושלוות נפש כמו האח שלי. אז עכשיו האחים שלי יודעים.. והגיס שלי (בעלה של אחותי) גם יודע, וזה היה הכי חשוב לי - כי הוא היה היחיד שחששתי שיקבל את זה פחות טוב מכולם (הוא בא מבית מסורתי). להפתעתי הוא קיבל את זה בשלוות נפש מוחלטת.. (אחותי סיפרה לו, והיא אמרה לי, ואף דיברתי איתו בטלפון).. בקיצור, עד עכשיו הכל הולך חלק, ועכשיו נשאר רק דבר אחד לעבור - ההורים.. אבל עכשיו לפחות יש לי תמיכה של האחים שלי, וזה הכי חשוב.

למעלה