אז זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אז זהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא ישנתי הרבה בימים האחרונים, מחמת זעם על הסיפור עם האמריקאית והקופאית.... מה שגרם לי ללמוד בצורה מהירה כיצד לעשות מצגת שיקופיות מכיוון שאי אפשר להדביק כאן מצגת אפשר להוריד אותה מהכתובת הבאה: http://www.megaupload.com/il/?d=BCZG8BBE מכיוון שזה שרת חינם צריך להמתין מעט עד שירשה להוריד למחשב... מה דעתכם? אם יש לכם רעיון לשיפורים כגון אנימציה, הוספת מנגינה, ושאר ירקות ואתם יודעים איך לעשות את זה ... אשמח לשמוע.....

Efrat*

New member
אוריאל

אני אשמח אם תשלח לי את המצגת במייל כי אני לא מצליחה לפתוח אותה דרך האתר. תודה

../images/Emo4.gif

עכשיו אני באמת מצטערת שאין לי "פאוור פוינט". אני לא יכולה לראות את המצגת, מצטערת...

dino_din

New member
אפשר להוריד תוכנת צפיה קטנה

מפה. זה קובץ קטן של פחות משני מגה שמאפשר לצפות במצגות. בהצלחה.

יסמין כ

New member
חזק

פשוט מזעזע מה שאנשים יכולים לעשות. מצגת ממש יפה וחודרת, אני מקווה שלא צריך יותר מזה . יסמין

../images/Emo26.gif המצגת טריגרית! ../images/Emo18.gif

אוריאל, סליחה שזאת התגובה הראשונית שלי, אבל... למי מכם שעדיין לא צפה במצגת - יש בה חלקים טריגריים
המצגת חזקה מאד... [אני מניחה שהרעידות והדמעות מוכיחות את זה טוב יותר מכל דבר אחר] אני חושבת ששווה להתייעץ עם מישהו שממש עוסק במצגות או מבין בזה ממש טוב, כדי להוסיף קולות. קולות יכולים לזעזע עוד יותר, וככה להדגיש עוד יותר את העיוות הנוראי. חוץ מזה, יש דרך לשמור את המצגת על המחשב כדי להעביר אותה הלאה? >אני גרועה במחשבים, מודה ומתוודה...< ואוריאל,
... >בלי יותר מדי מילים<

Efrat*

New member
בימים אלו ממש

אני עומלת כדי לשפר את איכות העברת המסר ע"י תוספות ושינויים. מקווה שתצא לי תוצאה ראויה. את דעתי על המצגת אמרתי לך אוריאל.. חזק ואמץ!

אוריאל...

קודם כל, אני ניסתי וגם לא הצלחתי... אבל זה הגיע אליי דרך המייל... רק דבר אחד לא מובן לי... היו 2 קופאיות או לא??? כי יש תיקון הכללי... שזה ג"כ לע"נ ירחבעם זאבי... וכתוב שם שהיו 2 מוכרות, ואחת נצלה בזכות הת"ה, ואחת נהרגה וכתוב שזה תהילה... אז זה לא מסתדר לי פה כלום.... ולגבי המלאך וכל זה.... ממש מעצבן... והבהרת את זה בצורה הכי טובה שיש....

היי כואבת בשקט...

ראשית אם יש לך גירסה של התיקון הכללי עם השם של תהילה אני אשמח לקבל העתק, כי אז כשפורסם הסיפור הראשון אני עשיתי מזה סיפור מספיק גדול ובזמנו בנימין סייר זאבי - ממש צעק עלי בטלפון ולא רצה בכלל להתנצל על העוול שבפירסום הסיפור. בכל אופן לא היו 2 קופאיות, היתה רק אחת וזו אחותי. כאחראית משמרת היא שיחררה והחליפה את מקומה של חברתה שהייתה צריכה לצאת מוקדם יותר , כך שבעצם תהילה במותה הצילה את חייה ואין ממש קשר לתיקון כללי. יש עוד 2 אנשים שתהילה הצילה את חייהם בכך שאמרה להם משהו מספר דקות לפני הפיצוץ. האחד זה אדם חרדי ששאל מה מברכים על הפיצה? מזונות או המוציא? והיא ענתה לו שלפי שיטת "בית יוסף" זה מזונות אך האחרים אומרים המוציא והיא הפנתה אותו לשירותים בקצה המסעדה לנטילת ידיים וכשנסגרה הדלת של השירותים אירע הפיצוץ..... האדם השלישי הוא שליח המסעדה שרצה לפני יציאתו למשלוח לשתות כוס מיץ וביקש ממנה שתיתן לו והיא סירבה "בעקשנות לא אופיינית" כך הוא סיפר אחר כך, וממש כמעט בצעקות "גירשה" אותו מבלי לתת לו לשתות לפני יציאתו למשלוח וכשחצה את הכביש אירע הפיצוץ..... אז מלאכית שומרת היא הייתה עבור לפחות 3 אנשים.... אך לא לאמריקאית הזויה.....

עכשיו אני מתחילה להבין מה הולך פה..

כ"כ עצוב...
צלמתי את זה במצלימה דיגיטלית... (זה נראה ככה כי זה שתי עמודים וחיברתי את זה בפוטושופ..) כדאי מאוד שהענין יובהר... במיוחד לך.... בתקווה שלא ניתקל יותר בדברים כאלה...

למעלה