אז הבנתם? ג'קי ונופר לא פוצצו את המשימה!!!!!

ednar2

New member
היחידה שמזלזלת בבית זו פרידה.

אל תיקחי את זה מפרידה. נופר באמת פסלה במכוון. אבל היא עשתה זאת כי היא לא יכלה לסבול את זה, שכולם יהנו במסיבה, וג'קי לא יהנה. זו חברות. זו אהבה. זו נאמנות. זה מה שהייתי רוצה שחבר יעשה בשבילי, אם אני הייתי במצוקה שג'קי היה מצוי בה באותו רגע.

מנו 7

New member
נופר עשתה בדיוק את מה שהבית רצה שתעשה כי:

בבית 8 דיירים, נופר,ג'קי,סיון,אלעד = 4 דיירים היו במפורש בעד שבירת המשימה, ליעוז אמר שהוא נמנע, נשארו פרידה,ליהיא ועמיר = 3 דיירים נגד השבירה. מסקנה - רוב הבית היה בעד השבירה, ונופר עשתה בדיוק את מה שרוב הבית רצה !!!!

1עליבאבא

New member
נופר עשתה את מה ש"הגברים "בבית היו צריכים

לעשות הרי העונה הזו אין באמת גבר עם ביצים שאומר את דעתו ועומד אחרי כל מילה שלו גם אם מסתבר לו שטעה בסופו של דבר. היחידי שעוד אפשר לאמר עליו גבר הוא אלעד אך אין לו מספיק כוח לעמוד מול השאר אין ספק כי יש לו ערכים והוא חבר נאמן לליעוז לגקי ולנופר ועמיר גקי--------הבחור הכי נאיבי שהיגיע לאח הגדול לפעמים הוא עושה ומדבר שטויות בכוונה אך אין ספק כי הוא דיסלקט במצב קשה עד קשה מאד באופיו הוא אדם חם ואוהב יודע להפעיל אך ורק את הרגש אך את השכל לא מפעיל כלל וכלל וכשכבר ניסה להפעיל את שכלו כשל פעם אחר פעם תמיד מיתחבא אחרי נופר עמיר--------התחיל את העונה עם קול תרועה בהתחלה כפה על ילדי הבית לסדר ולנקיון אך לאחר השיחה של יגאל והעמדתו להדחה הוא מיד סירס את עצמו בצורה מוגזמת לטעמי ולאחר משימת הכלא חזר לעצמו הבחור פשוט פרח היה יותר שמח חסר לו עמוד שידרה אחרי שדנה הלכה הוא משום מה היתקרב לפרידה מיתוך אסטרטגיה וקצת הזניח את החברים שלו (בעיקר נופר) אך יאמר לזכותו כי הודות לו ליעוז מועמד השבוע להדחה סוף סוף ליעוז---------אין ספק כי הוא האסטרטג של הבית תמיד דאג לאמר לכל אחד מדיירי הבית את מה שאותו דייר אוהב לשמוע פחד ופוחד פחד מוות מפרידה ומנופר יעשה הכל רק לא להיכנס איתם לעימותים פחד פחד מוות גם מדנה ורק אחרי שהיה בוטח שהיא מחוץ לכתלי האח הגדול אמר למצלמה "דנה אני לא סבלתי אותך" לאמר לה את זה ישירות הוא פחד כי חשש שיועמד להדחה לסיכום הגבר היחידי שיש בבית היא הוא נופר רק חסר לה בולבול אך ביצים בטוח יש לה

מתמללת

New member
נופר לג'קי"אני מרגישה שאני סוללת לך את הכביש

ואתה רק צריך לעלות על האוטו"

balbala5

New member
נופר אמרה זאת והיא צודקת בגדול...

ג'קי עד לפני פחות מחודש בחר שלא לנקוט שום עמדה , להיות בסדר עם כולם , ולא לעמוד על שלו בכלום , הוא רק היה בא לקטר כל הזמן לנופר שזה אמר ככה וההוא עשה ככה . ונופר היתה נלחמת עבורו ועבור כל השאר כי כולם השתפנו ברגע האמת. הבעיה של ג'קי זה שהוא ציפה שאחרים יגידו לו להוריד את התחפושת של הנזירה. במקום להגיד להם שהוא רוצה שהם יסכימו לפסול את המשימה. במקום לפרגן לנופר שהיא פעלה רגשית למען ג'קי- אתם ממשיכים להכפיש אותה. למעט פרידה וליהיא - כל הדיירים רצו להפסיק את המסיבה , כזכור לך עמיר שם את כוס האלכוהול שלו על השולחן ואמר שהוא נמנע. כנ"ל ליעוז, כנ"ל סיון וכנ"ל אלעד ונופר. אבל כשנופר לקחה יוזמה ופסלה את המשימה פתאום כולם מתייפייפים כי התקציב שהם קיבלו זעום.

mishe e

New member
ליעוז היחיד שלא צבר פסילה

למרות שלא נראה לי שהדג ציפה משהו ממנו במשימה

ednar2

New member
את מי ליעוז הנחש מעניין?

ליעוז מחק את עצמו ברגע שבגד בחבר הכי טוב שלו.

balbala5

New member
ג'קי ועוד איך היה חבר טוב של ליעוז ...

והחזיק ממנו מאוד עוד מתחילת העונה. שכחת שבמשימת החלוצים כששירן ורינת התנפלו על ליעוז בחצר - היה זה ג'קי שפתאום קפץ וצעק עליהן בקולי קולות וכשרינת ושירן אמרו לו שלא יתערב, הוא ענה ליעוז החבר שלי ואני כן אתערב.

callmenoah

New member
חח מה ז"א תתפלאו ? הוא לא מעניין, נקודה.

אולי נתפלא עד כמה הוא מעניין את אבא שלו ? אולי נתפלא עד כמה הוא מעניין את בובה ?? זה לא מעניין אותנו. הוא לא מעניין אותנו, מחר הוא עף הביתה בבושת פנים, אפס היה ואפס נשאר. יצור הזוי ועלוב.

lolibror

New member
../images/Emo6.gif ליעוז חיב"ס מספר 1

כבר לא נשאר מה לשדר אז לי עוז, אולי הדייר הכי עלוב בעונה השלישית והיי, התחרות שלו היא גמד, זוכה לזמן מסך. ליד זמן המסך שלי עוז קיבל הערב, קדאפי נראה ידידותי למשתמש. צופי המשדר המרכזי לא ידעו מהיכן לי עוז נפל עליהם וצופי ערוץ 20 כבר יודעים לדקלם את הרוטינה בעל פה. הגאולה הגיעה. סופסוף כולם יודעים. הארון נפתח והנפטלין בעט החוצה את אופיו האמיתי של לי עוז כהן (צפניה) ועוד: http://blogs.nana10.co.il/tzfanya/?p=2770

lori3

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif איך התקבצו להם קבוצת עלובים שכל כך

מזלזלים במשימות.
בשום עונה לא ראיתי כזה דבר. והאמת היחיד שלקח ברצינות את המשימות ה יה תומר.( וחבל שהוא לא נכנס בתחילת העונה)

כנסו הייתה פסילה של נופרחה

הייתה פסילה שידועה מראש . מה לא הייתה הרי כול הפסילות האחרות הוי לא בכוונה כי אם הוי צריכים לנחש: אז אל תייפה את מה שכבר מכוער . או שאת/ה מתיימרים להיות עיורים . הוי פסילות של כולם בלי כוונה הפסילה של ג'קי בגלל נופרחה הייתה מכוונת נקודה ותפנים

למעלה