ממש אבל ממש כי אני בא מהרכבת ואני לא ממש מכיר את ת"א אני רק יודע שהולכים שלו שעות לכיוון אד כדי להגיע לסנטר מהתחנת רכבת, ואין לי מושג מאיפה או איך להשיג אוטובוס. אבל אין לי בעיה להסתדר, אנשים שם נחמדים... רק תחליטו לאן ואני בא עם כמה חברים.
למה שנלך לחנות שאפחד לא שמע עליה דיקיז זה סבבה בסה"כ..זה שיש הרבה ילדים קטנים והומואים שלובשים את זה לא אומר שאלו לא בגדים טובים ונוחים... וזה נמצא בקומה שניה אני חושב ליד המעלית... בכל מקרה זה כזה קרוב למרכז
הסנטרר, המקום יותר שווה מעזריאלי! מה העביה להגיע לשם עם אוטובוס, כל האוטובוסים בעולם מגיעים לשם דאמט. עזריאלי יהיה עמוס בטירוף גם באנשים מעצבנים, אזזזזז... וחוצמזה, עזריאלי זה אי. אם נרצה ללכת משם למקום אחר נצטרך ללכת שעות במדבר עד שנתעייף ולא יהיה כח לכלום (ולא, לא לכולם יש סקייטבורד או לחילופין מה שאתם רוצים.), ומהסנטר אפשר ללכת לכל מקום בתל אביב. אנשים עזבו אתכם מעזריאלי..
הכי שוה בעזריאלי זה הכי כיף מה הבעיה שלכם? מעצבנים בבקשה בואו נעשה בעזירלאי בבבקקשהההה אני רוצה לפגוש את חבר שלי הוא בה מרחוקקקק וגם יהיה מצחיק אפשר לספור משבצות ולבלבל אנשים!!