אז באיזה שעה בסוף המפגש?

אני רציתי לעשות הודעת סיכום! ><

רשע! אתה גונב לי את התפקיד. -פורצת בבכי היסטרי-

לא נורא

אני יפצה אותך בכך שאני ינסה לזכור להתקשר אלייך מחר בשעה מאוחרת.

omni96

New member
מקדונלדס בתוך הסנטר?

למה לא עזריאלי? מי שמגיע לשמה עם רכבת יהיה לו קל

אני מעדיף בעזריאלי

ממש אבל ממש כי אני בא מהרכבת ואני לא ממש מכיר את ת"א אני רק יודע שהולכים שלו שעות לכיוון אד כדי להגיע לסנטר מהתחנת רכבת, ואין לי מושג מאיפה או איך להשיג אוטובוס. אבל אין לי בעיה להסתדר, אנשים שם נחמדים... רק תחליטו לאן ואני בא עם כמה חברים.

הו, המוכר החדש שם הזוי לגמרי:S

הוא דיגמן לנו את המכנסיים החדשים

מה זה, לכל הרוחות?

ואיפה זה נמצא? .. הייתי בעזריאלי איזה פעמיים בחיים שלי. תן מקום שאני אוכל למצוא, למען השם.

חנות בגדים לסבאים ואינסטלטורים

שהפכו מהם מותג לבגדי סקייטרים וחבריהם LOL הממ ליד הג'ויסטיק..מתאים לכולם? קומה שניה אם אני לא טועה.

omni96

New member
לא

למה שנלך לחנות שאפחד לא שמע עליה דיקיז זה סבבה בסה"כ..זה שיש הרבה ילדים קטנים והומואים שלובשים את זה לא אומר שאלו לא בגדים טובים ונוחים... וזה נמצא בקומה שניה אני חושב ליד המעלית... בכל מקרה זה כזה קרוב למרכז

מה אתה אווער

הג'ויסטיק של המשחקים ליד השירותים ליד המדרגות שיורדות מהגג

Green mnm

New member
נוווווווווווווווווווווו מכפת לכםםםם

הסנטרר, המקום יותר שווה מעזריאלי! מה העביה להגיע לשם עם אוטובוס, כל האוטובוסים בעולם מגיעים לשם דאמט. עזריאלי יהיה עמוס בטירוף גם באנשים מעצבנים, אזזזזז... וחוצמזה, עזריאלי זה אי. אם נרצה ללכת משם למקום אחר נצטרך ללכת שעות במדבר עד שנתעייף ולא יהיה כח לכלום (ולא, לא לכולם יש סקייטבורד או לחילופין מה שאתם רוצים.), ומהסנטר אפשר ללכת לכל מקום בתל אביב. אנשים עזבו אתכם מעזריאלי..

Poonani

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

הכי שוה בעזריאלי זה הכי כיף מה הבעיה שלכם? מעצבנים בבקשה בואו נעשה בעזירלאי בבבקקשהההה אני רוצה לפגוש את חבר שלי הוא בה מרחוקקקק וגם יהיה מצחיק אפשר לספור משבצות ולבלבל אנשים!!

LOL תראו תהודעה של פונאי ^^

די! רק תגידי לי אם את רצינית! לגבי הלספור שטויות, נראה לי טעית בפורום. גאד, חחח 'לספור משבצות ולבלבל אנשים'??? טחחחחחח

למעלה