אז אני פותחת עוד הודעה.

אז אני פותחת עוד הודעה.

רוצה שמישהוא יגיד לי זה בסדר, מנפילות אפשר לקום. ובעצם יודעת שאני זאת שצריכה להגיד את זה לעצמי. ונכון שאתמול כבר אמרתי את זה אבל עם צריך שוב היום אז אני יגיד. ורוצה ששוב יהיה יום שאני יוכל להגיד בו שהצלחתי, כדי שאני יוכל לשחרר אנחת רווחה כזאת ולהגיד, את בסדר. לא דפקת הכל. מפחיד אותי כמו הסיוטים שלי והמציאות שלי כ"כ קרובים. דברים שיכולים להיראות כ"כ רחוקים ממני, דברים שלא הגיוני שאני זאת שיעשה אותם ברגע נהפכים לשלי. עצוב לי שלפני שבוע הייתי במקום שהחזיק אותי, או לפחות ניסה, עד כמה שאפשר. ועכשיו, כשאני אמורה להחזיק את עצמי אני נכשלת. (ואין לי אפילו למי להגיד אמרתי לכם. זה לא שמישהוא רוצה לשמוע) כי אני אמרתי שאני לא מספיק חזקה. ונמאס לי כבר להיות צודקת. אז אני אומרת לעצמי- זה רק כמה שעות. מה זה כמה שעות לעומת יום שלם? ועובדה, אכלתי בבוקר, אכלתי בצהריים. הנה, זה לא כמו שזה היה פעם. ואיזה עצוב זה לחשוב שרק לפני יום הייתי יכולה להגיד שחודשיים לא הקאתי. מי היה מאמין שאני, אני יצליח יוכל להגיע לכזה מספר. ועכשיו אני יוצאת עם חברות. להרגיש קצת יומולדת ביום הזה (על תדאגו. זה תאריך שרק דוסים חוגגים) כשהדבר היחיד שאני מרגישה זה שאיך שבא לי שמכונית פשוט תדרוס אותי בטעות. בלי פואנטה אבל שולחת. זה אני. מי שכואב לו שלא יקרא.

lital172

New member
../images/Emo23.gif

מנפילות אפשר לקום צלילוש. ואני מאמינה בך..באמת שלך.ובך. יודעת תשצליחי לקום ולהילחם כמו גדולה. הלוואי שתהני קצת ביומולדת ושיהיה לך המון מזל טוב {אם זאת את שיש לה יום הולדת} שתוכלי להרגיש ולא רק כאב ועצב. גם אהבה וחיוכים.. ותקווה..זה הכי חשוב צלילי. כואב לי שבא לך שזה מה שיקרה {קשה לי לחזור על זה...} הלוואי וזה ישתנה. ותרגישי אחרת. איתך...תמיד. קוראת אותך ולא תמיד מוצאת מילים. רק להגיד שאני איתך גם בשתיקה. שולחת לך כוחות וחיבוקים.

אז הנה אני אומרת לך..

שזה בסדר. שמנפילות אפשר לקום. שתגידי את זה לעצמך, שתטפחי לעצמך על השכם ותגידי, וואלה, את בסדר. את משתדלת, את נאבקת, את נלחמת, את כל כך בסדר. ונכון, לפעמים יש נפילות, אבל קמים. ונופלים שוב. וקמים. כי כאלו הם החיים. ואת כן מספיק חזקה. מה זה מספיק? את חזקה. את יכולה. את מסוגלת. תאמרי זאת לעצמך ותוכלי. יקרה, אל תוותרי לעצמך ותראי את הטוב שבדברים. יש המון דברים יפים וטובים, תודי. את כל כך רוצה, את כל כך משתדלת, את באמת בסדר. וטוב ששלחת, וטוב שכתבת, וטוב שהוצאת. זאת את. ואנחנו אוהבים אותך כמו שאת. ותודה לאל שמכונית לא דרסה אותך, כי אז לא הייתי יכולה לומר לך את זה. שיהיה לך המון מזל טוב, למרות שזה רק התאריך העיברי. גם זה יומולדת. שתהיה לך שנה מאושרת. ויפה. כמוך. תחשבי טוב - יהיה טוב. איתך. מאיה

אפשר לקום מנפילות

ואת יכולה, את באמת יכולה. תחגגי, תהני, תשמחי, תבלי, אל תחשבי עכשיו על דברים רעים אלא רק על הטוב שלך.

למעלה