עדכון מאוחר
לא צמתי, אלא נסעתי על רולרבליידס מהבית שלי עד לים ובחזרה. בים הורדתי, מן הסתם, והסתובבתי על החוף זמן מה בלילה. היה נחמד. בדרך אל הים פנתה אליה מישהי בזכר, ובכלל גרמתי לבלבול בקרב אנשים מגדרית (למרות שלא הייתי עם ביינדר או השתדלתי לעבור במיוחד. נראה לי זה הקסדה הסגולה) - ביקשו ממני מים בשביל הכלב שלהם, לא היה להם - צמים. כן, אבל למה להעניש את הכלב?
בדרך חזרה, כאשר עברתי אצל הלסבית, בני תשחורת התחילו להציק. עמדו מולי, חסמו את הדרך והתחילו לשיר את התקווה בקול רם, אני מצידי התחלתי לנופף עליהם בידיים (עם מגני פיסת כף יד, קשיחים) כדי להרתיע. באיזה שלב מישהו צעק "זה בן או בת". יאפ...
בדרך חזרה אל לסבית, אצלו ישנתי באותו לילה, וגם ביליתי את כל היום אחרי כן (כאשר אני אוכלת בהחבא בחדר שלו, כי אצלו שומרים וצמים) מישהי גם נזכרה לצעוק לי להזהר לא ליפול. הכוונות ברורות מן הסתם
. חוץ מההצקות של אנשים היה נורא כיף לנסוע על רולר כאלו מרחקים, לרדת בירידות במהירות (קצת נמרחתי כמה פעמים על הכביש בגלל בורות וכאלה...למזלי נפלתי טוב, ולא כמו לפני שנתיים כאשר נכנסתי לכביש מקורצף), לאמץ את השרירים בעליה הבלתי אפשרית לשכונה של הלסבית... היה כיף, קריר ושקט.