אז איך מתקשרים עם פיות

אז איך מתקשרים עם פיות

פליז תעזרו לי אנשים, אני כבר שנה מנסה למצוא משהו שיכול לעזור לי לתקשר עם פיות, אהוד

suffer

New member
אהוד..

הפיות מוצאות את הבנאדם לא הבנאדם את הפיות... הן מתגלות רק לאנשים שהן בוטחות בהם... וכמובן..אפשר למצוא טקס לזימון פיה...אבל הפיה לא תתקשר איתך בצורה טובה וזה יהיה בניגוד לרצונה... לא מומלץ!!

suffer

New member
אהוד.....

אני מאוד לא ממליצה לך על זימון פיה... זה רע והפיה תתנקם בך על כך... אם אתה משוכנע שאתה רוצה לזמן אותה בניגוד לרצונך כדאי שיהיה לך ניסיון במאגיה... ואת הטקס אתה יכול לכתוב לבד או לבקש ממישהו שיכתוב לך אותו..

FireDragon

New member
לזמן- לא...להזמין- כן!

לזמן- זה לגרום לפיה להגיע אליה בניגוד לרצונה, זה טכס מסובך וקשה, ואם אין לך ניסיון במאגיה ובזימונים, רוב הסיכויים שהוא לא יצליח. להזמין- אני לא יודע בדיוק איך אבל זה עדיף בהון על זימון, מהסיבה הפשוטה שבהזמנה אתה נותן לפיה אפשרות- לבוא, או לא לבוא. ככה שברגע שיש לה בחירה, היא לא תתרגז. טכסים (וכישופים) תמיד עדיף לכתוב לבד, ככה הם עובדים הכי טוב.

Pixy led

New member
*מגרדת את ראשה בהבעה מהורהרת*

בעיקרון, אני חושבת שפשוט צריך להשאיר את העיניים פקוחות ולהתרכז במה שיש סביבך, אבל אם אתה רוצה עצות "פרקטיות", אז: חפש בזמני ביניים (בין-הערביים, חצות, שעות הזריחה או השקיעה), ואולי גם במקומות ביניים (חוף הים, למשל). הכן גינה עם צמחים האהובים על הפיות (רשימה במאמרים) ואפילו בית-פיות סמלי. זה מה שיש לי כרגע בראש.

Unicorn Fairy

New member
אהממ... אליי היא פשוט באה... באמצע

היום....ברחוב (רק אני ראיתי אותה). אני גם היחידה בכל הפורום שראתה באמת פיה.

Unicorn Fairy

New member
את שכחת שסיפרתי לכם?

אז פיקסי לד הפנתה אותי למישהו שהיא מכירה שתאבחן והיא אמרה לי שזאת אכן הייתה פיה.

kiticat

New member
פיקסי לד.

לא יכולה להכנס אז ההודעה בשמה: "לא למעשה את לא. ואני יודעת על עוד חברי פורום שראו. פרט לזה, אני לא רואה ממש טעם להכרזה הזו, במיוחד כשאין קשר, לא נראה לך".

Unicorn Fairy

New member
לא צריך לכרות לי את הראש ו

לתלות אותו באמצע הפורום...פיקסי... טוב?!

FireDragon

New member
ההודעה לא הייתה כל כך תוקפנית...

חוץ מזה, באמת אין לך זכות/מספיק נתונים/רשות/הוכחות/ראיות להכריז כזאת הכרזה. אני ממש לא אהבתי את המילה "באמת" (אני היחדית בפורום שבאמת ראתה פיה), את רומזת שהשאר דמיינו? שיקרו? ראו פיה "כאילו"? נ.ב. אין מקום לתלות עוד ראשים, כל החניתות מלאות...

Unicorn Fairy

New member
אני לא התכוונתי לזה...

חבל שמוציאים דברים מהקשרם! אני רק התכוונתי שאני היחידה שראתה... בכל אופן..לא שמעתי על עוד מהפורום שראו.....אז לפי דעתי זאת הייתה הודעה תוקפנית!

FireDragon

New member
לפי דעתך...בסדר...

אבל אם תסתכלי שוב, לא רשמת "לפי דעתי" בהודעה המקורית, רשמת או יותר נכון הכרזת שאת היחידה. אף אחד לא הוציא שומדבר מהקשרו, פשט כעסו על מה שכתבת, ובצדק. בעבר באמת היית היחידה שראתה... יכול להיות שהיום זה לא ככה... בואי פשוט נשים את השרשור הזה מאחורינו, טוב?

Pixy led

New member
יוניקורן פיירי,

אני מצטערת אם מצאת את ההודעה שלי תוקפנית, זו בהחלט לא הייתה הכוונה. אני עדיין חושבת שלא היה שום קשר בין הנושא להצהרה הזו, ושכמו שפיירדראגון אמר, גם לא היה לזה ביסוס, אבל לא משנה. בואי נשכח מזה.

Space Dementia

New member
רגע רגע

כשאתם אומרים בית פיות זה נחשב גם לקנוי? כי אני קניתי לי בית פיות,כןכן בהרבה כסף...אבל זה שווה את זה,ואם חושבים על זה יש לי די הרבה "מוצרי" פיות...ברגע שה"פרוייקט" הזה שאני מתכננת יהיה מוכן אני אצלם את זה ואשים פה. ואולי אני אבנה בית פיות באמת,אני ממש אוהבת יצירה וכאלה.

Pixy led

New member
אני לא יודעת...

אני חושבת שזה נחשב, אפילו שאני ממש רוצה לבנות... היה לי בסיס ממש טוב ואימא שלי בקריזת ניקיון שכחה שזה שלי וזרקה.

Space Dementia

New member
אוהו....לא נורא!

אני אנסה לבנות.. אבל...איזה חומרים??? מה? מי? אני ממש לא יודעת באיזה חומרים להשתמש,המלצות?

Pixy led

New member
בהחלט!

*מפוקקת אצבעות במבט מטורף* הנה רשימת המלצות: 1. מים. אם יש לך אפשרות לקנות (או לבנות, אפילו שאני לא זוכרת איך...) מזרקה קטנה, זה יכול להיות נפלא. הפיות יאהבו את זה! 2. לא להשתמש בברזל. הברזל הוא במקרה הטוב דוחה פיות בכלל ובמקרה הרע מושך את ה - UNSEELIE COURT (החבורה הפחות נעימה של הפיות ע"פי סקוטלנד...). לא מסמרי ברזל, לא שום דבר מברזל... 3. להשתמש בכסף. זו המתכת של ה - SEELIE COURT (החבורה היותר נעימה של הפיות ע"פי סקוטלנד), ושל הפיות בכלל, ונראה לי בעיקר של האלפים. 4. מראות. אני לא בטוחה, אבל נראה לי שמראות יכולות מאוד לשעשע פיות. 5. להשתמש בחומרים טבעיים, כמו אבנים טבעיות, עץ וכו´. 6. לשים דלתות לפיות מ"המעמד הגבוה", אם אפשר לקרוא לזה ככה... פיות שיאה להן שתהיה דלת למענן.
7. צמחים שפיות אוהבות יכולות להשתלב יפה. רשימה במאמרי הפורום. בהצלחה!!!

למעלה