אזכרה לאבי הפצועים שמחה הולצברג ז"ל

AVI359

New member
אזכרה לאבי הפצועים שמחה הולצברג ז"ל

לכולם שלום רב ביום חמישי 2.3.2006 שעה 15:00 בית העלמין סנהדריה ירושלים תערך אזכרה לאבי הפצועים מר שמחה הולצברג ז"ל.אי אפשר לתאר את עזרתו לנכי צה"ל ולכל הסובלים בארצנו,האדם היה מוסד של איש אחד, ללא מספר תיק זכר את כולם וסייע להם. מו הראוי שנכבד את זכרו,ולא נתבזה כמו בשנה שעברה שבקושי היה מנין.התפנו מעיסוקכם ותנו כבוד לאדם יקר. בברכה אבי

matt52

New member
../images/Emo16.gifלזכרו של אדם מופלא../images/Emo16.gif

שהיתה לי זכות להכירו,תמיד הופיע עם חיוך ובקבוק ווסקי "תרופת" פלא לכאב ולעצב.

oowa

New member
היי בשמחה אך צריך לדעת שבבית קברות

זה אתר גדול של אנטנות סלולאריות לא מומלץ להגיע עם צעירים

eli6666

New member
זוכר אותו לעד !

יהיה זיכרו ברוך הייתי בן 19 כשנפצעתי במלחמת יום כיפור לא אשכח את הרגע בו פקחתי את עיניי בחדר טיפול נמרץ וראיתי את הוריי המודאגים , מצד אחד ואת שמחה הןלצברג מצד שני מחייך , מחייך , ועוזר בכל דבר הרגשתי כאילו הדבר טיבעי עוד "אבא" אבל אבא של כולם !!! איני יודע מהיכן הוא שאב את כוחותיו אך היו לו כוחות לכולם יהיה זיכרך איתי לעד. אלי

AVI359

New member
אזכרה לשמחה הולצברג ז"ל

לכולם שלום רב היום היה יום אביבי גם בירושלים,הרמנו כוסית לזכרו שרנו "עוד אבינו חי" ו "על הדבש ועל העוקץ",פרקי תהילים קדיש ואל מלא רחמים. היו נוכחים 20 איש,האם זה היחס שנכי צה"ל מסוגלים להעניק לאדם יקר שטיפל בכולם ללא חשבון?אנו דורשים יחס ועזרה מכל המוסדות המטפלים בנו הלזה יקרא יחס גורר יחס? אולי נבדוק את עצמנו לפני שאנו מתלוננים על הזולת!!!!!!! בברכה אבי

לאבי ידידי

אני הולך לכתוב משהו קשה. מאחר ולא מדובר על כספים או הטבות האנשים לא יבואו . היום רוב הכותבים כאן רוצים יותר כסף יותר תנאים. וזה כנראה יותר חשוב מאשר לעלות לקברו של שמחה. עוד משהו . תראה כמה אנשים הדליקו נר לזיכרו........ ממש בושה שבת שלום לך ולחיה אישתך ליאון משה מצרפת המושלגת

למעלה