אזהרה ! רמאים !!!

דיין2

New member
אזהרה ! רמאים !!!

<[email protected]> Fw: Fw: FW: זהירות; רמאים <shayf [email protected]> Fw: FW: זהירות; רמאים -------------------------------------------------------------------------------- שי פישל <[email protected]> FW: זהירות; רמאים אזהרה - מתחזים לפיקוד העורף בטלפון (רוצים את ערכות המגן שלכם) הזהרו ממתחזים האוספים מידע בשם פיקוד העורף! אם אתם מקבלים שיחת טלפון מאנשים המציגים את עצמם כחיילים בפיקוד העורף המבקשים מכם מידע בקשו את מספר הפיקוד ואמרו שאתם תחזרו אליהם – אל תמסרו מידע אישי ואל תספקו להם את ערכות המגן שלכם. כאשר חזרתי למספר שנתן לי הבחור (רונן) נאמר לי שאין בפיקוד בחור בשם רונן ואלו כנראה חבורת מתחזים. כאשר שוחחתי עם פיקוד העורף נאמר לי שהמשטרה והפיקוד יודעים על קבוצת המתחזים אך הפיקוד אינו רוצה לעורר הסטריה בציבור. ככל הנראה מתבצע מבצע לאיסוף ערכות המגן ולחבורת המתחזים יש תכנון אחר לעשות בערכות שלנו. העבירו הלאה!! -------------------------------------------------------------------------------- No virus found in tabase: 267.9.4/57 - Release Date: 22/07/2005 -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail - get your free 3G mail today -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail - get your free 3G mail today -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail - get your free 3G mail today

דיין2

New member
דודו לוי העירקי שלח לי את המייל שלך

ותקבל אליך את האזהרה. אהיה אתך בקשר. דיין.

למעלה