או-קיי, קבעתי תור לרופא עם US

או-קיי, קבעתי תור לרופא עם US

חצי-שנה של תהיות הספיקה לי, ואני מעבירה הילוך בנסיעה לקראת ההריון. קבעתי לשבוע הבא תור לגניקולוג עם אולטראסאונד, ואני אבקש שייבדוק מה העניינים שם מבחינת שחלות פוליציסטיות. מה עוד כדאי לבקש לבדוק באולטראסאונד ובבדיקות-דם? אשמח לקבל עצות מבעלות נסיון. אגב, כדאי לשקר ולומר שאנחנו מנסים יותר מחצי שנה? חצי שנה נשמע "מעט מדי" כדי לזכות לבדיקות מהוד-מעלתם קופת-החולים? ועוד שאלה - ממעקב של חצי שנה אחרי זמני קבלת המחזור, הגעתי למסקנה שיש לנו כאן סדרה חשבונית (או שמא סדרה הנדסית?): חודש אחד המחזור מגיע אחרי כ-30 יום, ובחודש שאחריו זה קרוב יותר ל-40 יום, אח"כ שוב 30 יום וחוזר חלילה. האם יש לי שחלה אחת "עצלה"? יש דבר כזה?

Baily

New member
הרופא בטח כבר יידע להנחות אותך

מדברים כאן הרבה על בדיקה בשם פרופיל הורמונלי, שהיא בדיקה התחלתית כדי לדעת מה המצב. שיהיה בהצלחה

שיגצה

New member
../images/Emo140.gifבהצלחה

אני גם חושבת שכדאי לבדוק את עניין הזרע של הבעל- הבדיקה היא לא עניין גדול (דווקא מהנה
) ולאחריה תדעו שהכל בסדר מהכיוון שלו. הפניה אפשר לקבל מרופא משפחה.

Rainbow26

New member
טיפול חדשני:

אפשר לשים "רטייה" על השחלה החרוצה ככה שהשחלה העצלה תצטרך להתאמץ יותר בחודש שלה... תוך חודש חודשיים עם הטיפול הזה כל יתאזן- אני מבטיחה לך!
ועכשיו ברצינות יותר, אני הייתי אומרת שאני מנסה 10 חודשים, רק כדי להבטיח שתקבלי טיפול הולם מעוד מעלתם. 10 בהחלט נשמע הרבה יותר מרשים מ-6... בהצלחה ותעדכני!! קשת.

למעלה