או קיי מתחילים עם מועמדים מ BD

../images/Emo41.gif7

Fire and ice, somehow existing together without destroying each other. More proof that I belonged with him. Bella Cullen, Breaking Dawn, Chapter 5, p.87 אויייייי בלההה אויייייייייייי כמה שאת צודקתתתתתתת
דרך אגב אני לא בבית שאני אחזור אני שמה ציטוט רביעי שהכנתי מראש! אף אחת לא תעצור אותיייי!!

deathly hallows

New member
להרגיע בבקשה!!!

אני שמה לב פה שאני לא מספיק קשוחה איתכן.
אף אחת לא שמה כלום עד שאני לא אומרת!!!
תנו צ'אנס לבנות אחרות שעוד לא און ליין עכשיו, אולי הן ישימו את הציטוטים שלכן.

פליזזזזז אני פשוט חייבת!!!!!

אני פשוט לא בבית וזה ציטוט שאין באינטרנט והכנתי אותו מראש! העתקתי מהספר לקובץ במחשב בבית אני פשוט חייבת אותו!!! חיייייייייייבת תני ציטוט רביעי לי ולדניאל פלייייייייייייייייייייייייייייזזזזז מתחננת!

סליחה סליחה!!

כזאת שאחראית לרעיון של כל המשחק הזה אני חושבת שמגיע לי ציטוט רביעי!!! עד עכשיו הייתי ילדה טובה!!

deathly hallows

New member
../images/Emo41.gif7

אחי התלבטות קשה מאד. כי הקטע הזה משתרע על שלושה עמודים וגורם לי צמרמורות כל פעם מחדש: i'd counted on him to be on my side. i'd counted on hi, to suffer more the i suffered. and most of all i counted on him to hate that revolting thing killing bella more then i hated it. i'd trusted him with that. yet now they were together,the two of them bent over the budding, invisible monster with their eyes lit like a happy family. אין לי מלים לתאר את הרגשות שעברו בי כשקראתי את זה. הצמרמורות שאני חשה אפילו עכשיו. אדוארד מתחיל לאהוב את הנאדג'ר הקטן. פשוט מושלם. ושימו לב זה הפעם הראשונה שאני מצטטת את ג'ייקוב בלאק. דמות שאני לא כל כך אוהבת. אבל בספר הזה הזדהיתי והבנתי את הכאב שלו מאד. והוא תיאר את המתרחש בצורה מושלמת.

deathly hallows

New member
../images/Emo41.gif9

I tried to comprehend, through the film of tears blinding me, the surreal fact that this amazing person was mine. הו הולי קראפ זה היה קשה....

הו וואו הייתי בטלפון תו"כ... יצא לי עקום

בקיצור זה אדוארד לבלה על נסי (שעדיין לא ידעו שהיא בת...) בפעם הראשונה שהוא "שומע" אותה
חוצמזה שאני אזהה את הציטוט הזה בכל חור ככה שלא הרגשתי צורך לציין את זה

deathly hallows

New member
כל הקטע הזה אדיר

נורא התלבטתי איזה חלק מזה לצטט. שמחה שהעלית את זה גם

אה וואי נכון!!!

חחח הזכרון שלי גרוע!! וחיפשתי בעמוד 300 ולא מצאתי אותו.. מוזר

רורי115

New member
היי אין לי כרגע את הספר

אבל אשמח אם מישהי תעלה בשמי את הציטוט של בלה במקלחת חוששת לצאת לאדוארד בליליה הראשון שלהם באי. ואז היא אומרת איך אנשים מתמודדים עם זה ועם בני זוג שיש להם פחות מחויבות אליהם מאשר לאדוארד יש אליה- ושאם זה לא היה אדוארד היא לא הייתה יוצאת מהמקלחת משהו כזה לא זוכרת במדויק. תודה!

הלוואי והיו בו את כל הציטוטים ../images/Emo10.gif

בגלל בעיות זכויות יוצרים יש המון ציטוטים שאין שם. משהו על זה שאסור להם לשים את כל הספר באתר... לא יודעת. מעצבן.

כן נכון...

אין שם את הציטוט שאני מחכה לשים הכי בעולםםםםםםם ואף אחד לא שמה עדיין ואני מחכה לאישור!!!!! לא אפכת לי בסוף אני אשים אותו....

למעלה