אותי זה שפך מצחוק

habubnik

New member
אותי זה שפך מצחוק ../images/Emo107.gif

1.Blaming your farts on me... not funny... not funny at all! 2.Yelling at me for barking ... I'M A FRIGGIN' DOG! 3.Taking me for a walk, then not letting me check stuff out. Exactly whose walk is this anyway? 4.Any trick that involves balancing food on my nose ... stop it! 5.Any haircut that involves bows or ribbons. Now you know why we chew your stuff up when you're not home. 6.The slight of hand, fake fetch throw. You fooled a dog! Whoooo Hoooooooo -- what a proud moment for the top of the food chain. 7.Taking me to the vet for the "big snip", then acting surprised when I freak out every time we go back! 8.Getting upset when I sniff the crotches of your guests. Sorry, but I haven't quite mastered that handshake thing yet. 9.Dog sweaters. Hello? Haven't you noticed the fur? 10.How you act disgusted when I lick myself. Look, we both know the truth, you're just jealous.

tau13

New member
תרגום:

אין כותרת אז אני מניחה שהכותרת: דברים שאתם עושים שמעצבנים אותנו הכלבים! 1. להאשים אותי בפלוצים שלכם...לא מצחיק...לא מצחיק בכלל! 2. לצעוק עלי כשאני נובח... אני כלב! 3. לקחת אותי לטיול, ואז לא לתת לי לבדוק את הדברים מסביב... בשביל מי הטיול הזה בדיוק? 4. כל טריק שקשור בלאזן אוכל על האף שלי... הפסיקו את זה! 5. כל תספורת שמערבת סרטים וקשתות. 6. כשאתם עובדים עלי- מניפים יד כאילו אתם זורקים משהו... וואו.. הצלחתם להערים על כלב! כל הכבוד! איזה רגע של כבוד עבור ראש שרשרת המזון... 7. לקחת אותי לוטרינר בשביל (בתרגום חופשי): "הגזיזה הגדולה" (הכוונה לגזיזה של משהו אחר... אם אתם מבינים למה אני מתכוונת), ואז להתפלא למה אני מתחרפן כל פעם שאנחנו חוזרים לשם. 8.להתעצבן עלי כשאני מרחרח את המפשעות של האורחים.. סליחה.. לא קלטתי את הקטע הזה של לחיצת היד. 9.סוודרים לכלבים? הלו! לא שמתם לב לפרווה?? 10.להיגעל כשאני מלקק את עצמי... ביננו.. שנינו יודעים שאתם פשוט מקנאים! עכשיו אתם יודעים למה אנחנו לועסים לכם את כל הדברים כשאתם לא בבית...

habubnik

New member
10 דברים שכלבים מקטרים על בני אדם

1. להאשים אותי בפלוצים שלך....לא מצחיק...לא מצחיק בכלל! 2. לצרוח עלי כשאני נובח...אני כלב למען השם! 3. לקחת אותי לטיול, אבל לא לתת לי לבדוק כל מיני דברים. של מי בדיוק הטיול הזה? 4. כל טריק שמערב איזון אוכל על האף שלי...תפסיק איתו! 5. כל תספורת שמערבת סרטים וקישוטים. עכשיו אתה יודע למה אנחנו לועסים דברים כשאתה לא בבית. 6. הקטע הזה שבו אתה כאילו זורק לי משהו...עבדת על כלב! ווואוווו! ממש רגע מלא גאווה לעומד בראש שרשרת המזון. 7. לקחת אותי לוטרינר ל"חיתוך הגדול" (סירוס), ואז להתנהג מופתע כשאני מתחרפן כל פעם מחדש בדרך לשם. 8. להתעצבן כשאני מרחרח את המפשעות של האורחים שלך. מצטער, אבל עדיין לא ממש תפסתי את עניין לחיצת היד הזו. 9. סוודרים לכלבים? הלו? שמעת פעם על פרווה? 10. איך שאתה מתנהג כשאני מלקק את עצמי. תראה, שנינו יודעים את האמת - אתה פשוט מקנא.

tau13

New member
אאאאאאאאאהההההההההההה....

ללללללללללאאאאאאא אני תרגמתי אנייייייייי

tau13

New member
איזה קטע.... יצא די דומה. כל הכבוד

ממש רגע של כבוד להיות בראש שרשרת המזון...

למעלה