אושן הרצליה-

אושן הרצליה-

נסענו אתמול לאכול באושן בהרצליה ארוחת צהריים, הגענו לשם כשהמסעדה חצי ריקה. ניגשה אלינו מלצרית, נתנו את ההזמנה מספר פעמים, וביקשנו שלא יהיה כוסברה או פטרוזיליה במנות. אחריה ניגשה אלינו עוד מלצרית שלקחה שוב את ההזמנה, וכך זה חזר על עצמו 4 פעמים. מגיעה המנה הראשונה, מרק סרטנים, עם קישוטים מעליה- למרות שביקשנו שיגיעו בלי. אוקיי, הזזנו הצידה. המרק הרגיש חם מאוד במרכז ומאוד לא חם שלא לומר קר בצדדים- משל חומם במיקרוגל. אמרנו, ניחא. המרק עורבב והחום פוזר באופן שווה. הלאה. מגיעה המנה, פלטת פירות ים זוגית מפנקת... טוב, בשביל 198 שקלים הייתי מצפה שתגיע פלטה מכובדת, אבל גם כאן נחלנו אכזבה- הקלמרי טוגן בשמן שהרגיש כאילו הוציאו אותו מג'יפ שעבר את הקילומטרז' המותר, היה כ"כ ספוגי ולא מרשים, טעימה קטנה ממנו הבהירה שאלו בעצם סופגניות כי את הקלמרי לא הרגישו בכלל בינות לכל השמן והבלילה המשומנת שעטפה אותו. השרימפסים נראו עלובים למדי, וגם הכמות שלהם היתה מעליבה. וגולת הכותרת- הסרטנים, שמהווים כשליש מהמנה, הגיעו כמובן, עם פטרוזיליה. קראנו למנהל המשמרת, אמר שככה מגיעה המנה, אמרנו סבבה- 4 מלצריות לא יכלו לומר לנו שיש פטרוזיליה במנה? אמר שאנחנו צודקים והמליץ על דגים וכו'- לקחנו את ההמלצה יחד עם התנצלות שייקח כ-20 דקות עד שהדגים יהיו מוכנים. הסכמנו. ידיד שלי ביקש יין לבן, אחראי המשמרת אמר- "עליי! פיצוי!" כחצי שעה אחרי, עוד לא קיבלנו לא את הדגים וגם לא את היין שהובטח (שעליו כאמור היינו מוכנים לשלם, אבל האחמ"ש התעקש להביאו כפיצוי). קראנו לו ושאלנו מה קורה, הוא אמר- "אמרתי בערך 20 דקות, אז לוקח קצת יותר, זה כבר יוצא" אמרתי לו שסבלנותי פקעה לגמרי ואני מתכוונת לכתוב ביקורת וכו' אמר לי- "תעשי מה שבא לך" ומשך כתפיים. בחישוב גס של הזמנים החלטנו לחכות וזהו, הגיעה מנה אחת. מה עם המנה השנייה? עובדים עליה עכשיו. למעלה מחצי שעה אנחנו מחכים לשתי מנות?? שמנו כסף על השתייה והמרק שאכלנו (בדיעבד אולי היינו צריכים ללכת ולא להשאיר כסף, כל הארוחה שם היתה ביזיון אחד גדול), הלכנו לסושייה הצמודה, שם פינקו אותנו לגמרי. ביזיון, בחיים לא אחזור לשם ואדאג שכל מי שאני מכירה ישמע על זה.

Noich80

New member
איזו תודעת שירות מזעזעת!!!!!

לכל מסעדה יש את הימים שלה. מה שעושה את ההבדל זה השירות- גועל נפש. תודה על האזהרה!

באפל

New member
כמה חבל לשמוע!

פעם, כשעבדתי בסביבה, הייתי אוכלת שם לא מעט, ובכל צהריים שהגענו היה מפו-צץ... השירות היה טוב ואפילו היינו מבלים שם בערב. כשעברתי לעבוד בת"א הייתי מגיעה מדי פעם בערב ותמיד מרוצים, אבל אני חושבת שבערך שנתיים לא הייתי שם ונורא חבל לשמוע שהמקום מתנהג ככה עכשיו. תודה על האזהרה!

נצל"ש - קופ"ח כללית

שבוע שעבר בתחילת השבוע הייתי חולה 3 ימים ביחד עם הבת שלי. התקשרתי לקבוע לי תור אצל הרופא/ה - אמרו כל התורים מלאים, אמרתי - אוקיי, אז לפחות אישור מחלה תוכלו להדפיס? (את הילדה כן לקחתי כמובן לרופאה, אבל לא הוצאתי עליה ימי מחלה, כי הם ספורים ועברתי אותם ואם ממילא גם אני חולה, אז אני אוציא עליי). כן בהחלט - בקיצור דיברתי איתם 4 פעמים והייתי שם פיזית פעמיים - וכל פעם בתירוץ אחר - שהאישור לא מוכן - ואני אומרת להם שאני חייבת להגיש את האישור לפני שנסגר החודש אחרת ירדו לי ימי חופש (שאין לי בגלל חופשות כפויות - פסח, שבועיים באוגוסט וסוכות - הכל כפוי ללא בחירה) - זה כמו לדבר לקיר - ממש לא עניין אותם... אז לכו לאלפי עזאזלים - כי היחס הזה ממש נמאס עליי, יחד עם ה"אין תורים" שנאמר לי בגסות כל פעם שאני רוצה לקבוע תור (רופא משפחה, נשים), כאילו - מה זה רלבנטי שאני אבוא לרופא שבועיים אחרי שהבראתי ואבקש שיבדוק אותי?? אולי אני אעשה כמו החצוף ההוא שאמר לי בגאווה בקופ"ח - שהוא מתקשר כל יום לקבוע תור, גם אם הוא לא צריך - כדי לשריין לו מקום, כי הוא לא יודע מתי הוא יצטרך ותמיד הכל תפוס - אז שיהיה לו... זו השיטה??

michatul

New member
בעקרון

כשכל התורים מלאים ודחוף לך שרופא יראה אותך, את הולכת לאחות או לקבלה והן מתאמות על המקום עם אחד הרופאים שיקרא לך בין התורים, כדת וכדין.

r a k a n i

New member
ואם זה משהו דחוף

יש לדוגמא, מיון נשים שאפשר לגשת אליו (אפילו אם זה לא ממש דחוף, אני פעם סירבתי לחזור לרופאת נשים האיומה שלי ובגלל הקטע הדבילי ההוא של הרבעון לא נתנו לי לקבוע תור לרופא אחר, אז שלחו אותי למיון נשים והיה אחלה)

רק שאצלנו מיון נשים זה בעיר אחרת

וצריך להיגרר לשם עם 2-3 אוטובוסים. והייתי במיון הזה כשהייתי בהריון - ישבתי שם 4 שעות בלי שיראו אותי.

r a k a n i

New member
עוד
לכללית

הרופאת משפחה שלי בחופש. זה סבבה. מותר לה, אבל אם הגיעו התוצאות של הבדיקות דם ואני צריכה לקבל טיפול, אני לא צריכה להתחנן לרופאה שמחליפה אותה שתתן לי מרשם וזה עוד אחרי שהיא אומרת לי שהיא לא יכולה לראות את התוצאות של הבדיקות דם ( תוצאות, שאני כבר 4 ימים יכולה לראות באתר של הכללית...) ואחרי שהיא באורח פלא מוצאת את התוצאות במחשב, ממש לא מעניין אותי לשמוע שיש לה גישה שונה מהרופאה שלי ולכן היא לא רוצה לתת לי את המרשם ושאם אני ממש רוצה אני יכולה לחכות לרופאה שלי במשך חודש... בקיצור, אם רופא יוצא לחופש ארוך, אפשר לדאוג שהמטופלים שלו יוכלו לקבל טיפול נורמלי בזמן הזה

לי יש רופא עצמאי של הקופה

ואף פעם לא היתה לי בעיה באישורי מחלה. אולי כדאי שתעברי לרופא עצמאי וככה תפתרי את כל הבעיות.

מזתומרת אין תור לרופא משפחה? אני המומה. באמת. אצלי במכבי, רופא השמפחה המקסים שלי נמצא במרחק 2 בניינים (יש עוד רופאה שאותה אני פחות מסמפטת במרחק 5 בניינים נגיד
). אין פקידה ואין נעליים. מגיעים, שואלים מי אחרון ומחכים. כמו פעם. הכי טוב, בלי להדחף, להתחנן למזכירה שתכניס אותך. אין דחוף ואין "אני רק שאלה" כולם מחכים כמו שצריך. אין מצב בעולם שאני אלך לרופא משפחה!! ולא יהיה לו תור. מילא רופא מקצועי אבל גם, אם אני צריכה רופאת עיניים כי יש לי דלקת עיניים למשל אני אגיע ואחכה. כנ"ל לגבי אורטופד מצוין שהתורים אליו באמת ארוכים בשגרה אבל אם יש משהו דחוף- מחכים ומכניסים בין לבין. אם כואב לי משהו בצורה חריגה אני לא אמורה לחכות עד שיהיה תור!!!!

שקדייה

New member
ואני מצטערת על הרגע שעברתי למכבי....

פשוט לא מוצאת את עצמי בקופה הזו... הכל קשה שם. יש מעט מאוד רופאים, מעט מאוד תורים.... אני מוצאת את עצמי מקבלת שירותי בריאות בעיקר מהמוקד... משלמת בכל פעם את הכמה עשרות שקלים בשביל לקבל שירות שהיה לי זמין ונוח בכללית ובחינם. בקיצור- אני ממש מאוכזבת ונראה לי שאני חוזרת לכללית.

הילולה

New member
איזה שירות לדוגמה?

שבמכבי עולה תשלום ובכללית חינם? סתם מסקרנות, אני גם ככה בכללית..

שקדייה

New member
לא הסברתי את עצמי נכון...

אני פשוט מתייאשת מלנסות לקבוע תורים, אז אני הולכת למוקד. זה בתשלום גם בכללית וגם במכבי, פשוט בכללית כמעט ולא הגעתי להשתמש בזה, ובמכבי אני משתמשת בזה כל הזמן....

בכללית זה אפילו לא תמיד בתשלום

למשל אצלנו יש מיון נשים בקופה- חינם לגמרי. בלי הפניות, בלי שום דבר. נכון שיש מצב שתחכי על הטווח שבין 4 דקות ל-4 שעות. אבל יש שם רופא, אחות, אולטראסאונד ומוניטור- כלמה שהריונית צריכה (וגם לא הריונית למשל עם פטריה דחופה)

למעלה