אור יום בלילה.

יהילי

New member
אור יום בלילה.

חוויה מדהימה שעברתי לפני כשנתיים וחצי. התעוררתי באמצע הלילה, הבטתי מבעד לחלון ולפתע העולם הואר כאמצע היום. ממש ראיתי שמיים תכולים, עננים לבנים ,עצים הכל כמו יום רגיל. לא זוהר, לא נוגה, ממש כמו עכשיו. ולא לא הזיתי או חלמתי משום שכ``כ נבהלתי שחשבתי בשניות שזה נמשך שחייב להיות הסבר הגיוני לדבר ובטח זהו האור של פצצת אטום . אבל כמובן שלא וזה היה קול ההגיון שסרב בטרוף לקבל שזה היה משהוא מיסטי. זה קרה חודש לפני שפגשתי את אהבת נעורי שלא ראיתיו 26 שנים. היום אנו הורים לתינוקת מדהימה ומאוהבים כמו בילדות. לא יודעת מדוע אני מקשרת בין הדברים אבל כך אני מרגישה. אחי האנליטי אומר שהוא קרא שהאמריקאים עושים ניסיונות באמצעים חדישים. אני יודעת שראיתי את האור. מה דעתכם.

Handsome Johny

New member
אור יום בלילה...

שמעי... חוויה מיסטית בהחלט ... למרות שנראה לי שיש לה הסבר מדעי הגיוני ... בעונת הקיץ יש סבירות דיי שגם בשעה כמו 4 בבוקר יהיה כבר אור .. יכול להיות שלא שמת לב לשעה ???? יכול להיות שפצצת תאורה של חיל האוויר רחפה מעל הבנין בו את גרה ...? אולי יצורים מהחלל החיצון ערכו איזה ניסוי (סבירות של פחות מאחוז) אקיצר ...נשמע מאוד מעניין ...ניסית לחפש באנטרנט על אנשים נוספים שחוו חוויה כזו??

יהילי

New member
מענה

הדבר אירע לשניות מועטות ואז חזר הלילה . התקשרתי בבקר למשטרה לברר אם אנשים שאלו או דיווחו על משהו יוצא דופן. כמובן ששאלתי וחקרתי ועד היום לא גלשתי בנושא. בנוסף יש לי חלומות נבואיים. חזיתי את חיסולו של יחיא עייש. את תאונת אוטובוס הילדים ברכבת . באופן אישי אפשר לומר שקשה מאוד להפתיע אותי. אני תמיד יודעת מי עומד לבקר ועוד. זה מאוד מרגש אותי ומאחר ואני נכדה של צדיק נסתר, אני משערת שלא ``עבדתי`` קשה עבור היכולות הללו שמועצמות אגב בזמנים שאני נשמרת מכעס.

הלינאריות שאנחנו מחפשים...

את יודעת, בדיוק השבוע סיפרתי לתלמידה שלי, שפעם עליתי על רכבת הביתה, צפונה, והייתי מוכנה להישבע, שהיא נסעה לכיוון ההפוך - ובכל זאת, הגעתי הביתה. זה גרם לי לחשוב על הליניאריות הזאת, שניראה לנו שביום יש אור ובלילה חושך. ראית את הסרט "אינסומניה"? סרט מדהים על אלסקה והלילה המואר כל כך שלה, וכמה זה מבלבל... אני כל כך מזדהה עם הבלבול שלך, שמגלה לרגע אחד את העולם כלא בהכרח כזה סיבתי וצפוי כמו שנידמה לנו... את הסיבתיות כנגרמת אך ורק מזה שאנחנו מזמינים אותה, מהציפיה... אני חושבת שאור יום בלילה זה יכול להיות, ויכול להיות שאני התעוררתי באותו הלילה ממש ובשבילי הוא לא היה מואר. אני רוצה לחזק את ידייך שאת נותנת לעולם להיראות בפנייך במלוא הדרו ומבקשת ממך, שתמשיכי לספר לנו על כל חווייה כזו שאת עוברת, כדי שגם אני אלמד לאט לאט, להוריד את הצפיפה ולראות את העולם מבולגן ולא צפוי, ובדיוק כמו שאני רוצה אותו... אהבה

למעלה